Vragen?
WhatsAppE-mail

Dwarsweg 2 C*
te Graft

verkocht onder voorbehoud


Veiligheid, vrijheid en duurzaamheid, dit allemaal op de mooiste plek van Noord-Holland… Graft!
Dit is een heel bijzonder project op een prachtige locatie in Graft, met een beschermd natuurgebied; De Eilandspolder in uw achtertuin. Op deze plek heerst rust en stilte. Niet het gevoel van “alleen op de wereld” zijn en toch landelijk wonen? Hier kan dat! Een oneindig uitzicht, privacy, veel ruimte in en om de boerderij maakt deze plek nog mooier! In 2023 komt hier een stolpboerderij genaamd “De Markant”, welke uit vier aparte woningen bestaat, waarvan elke woning een eigen garagebox van ca. 55 m² heeft. De boerderij is ontworpen door architect Cornelis de Jong uit Middenbeemster (nu Marjet de Boer). Deze woningen worden conform de gestelde eisen uit het bouwbesluit 2012 duurzaam gebouwd met o.a. aardwarmte. Met een aantal sfeerimpressies (hier kunnen geen rechten aan worden ontleend) proberen wij u te laten zien wat een prachtige boerderij dit gaat worden. 
De Markant wordt traditioneel gebouwd door een gerenommeerd familiebedrijf van der Burg uit Schermerhorn. Op het
noordwesten van het perceel staat dit unieke exemplaar. Genietend van de adembenemende zonsondergang over de landerijen, is dit te plek waar u straks elke dag van kunt genieten. De woning heeft een riante woonkamer met aansluitend de nog naar wens te plaatsen keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich o.a. 4 (slaap)kamers en 1 badkamer (excl. sanitair). Daarna volgen er nog 2 verdiepingen welke door uzelf naar wens zijn in te delen. De woning wordt onder andere voorzien van WTW-installatie, vloerverwarming, glasvezel en een warmtepomp. Ook is er de voorbereiding getroffen voor de zonnepanelen , zodat energieneutraal (of nul op de meter) haalbaar is.

De Eilandspolder heeft een oppervlak van 1950 ha en bestaat voor een kwart uit water. Het is uniek gelegen tussen de historische dorpen Graft-De Rijp, Noordeinde, Grootschermer, Schermerhorn en Driehuizen. Voor wandelaars, vogelspotters en fietsers is dit een genot om doorheen te fietsen of wandelen. Staatsbosbeheer, Landschap Noord-Holland en een aantal boeren proberen een zo goed mogelijk evenwicht te bewaren in dit unieke natuurgebied. De aantallen smient en lepelaar (1% van de wereldpopulatie) hebben er voor gezorgd dat een deel van de Eilandspolder valt onder de Europese vogelrichtlijn. U woont naast een prachtig gebied en ook nog eens mega centraal. Binnen 20 minuten kunt u de grote steden als Alkmaar, Purmerend of Amsterdam bereiken. En binnen 30 minuten ligt u op het strand van Egmond aan Zee. De Rijp is een prachtig dorp op 5 minuten afstand met vele voorzieningen zoals een winkelcentrum, verschillende scholen, sportverenigingen en meerdere goede restaurants.

Bent u klaar voor nieuwbouw, duurzaam en wonen op de mooiste plek van Noord-Holland? Dan nodigen wij u graag uit bij ons op kantoor voor meer informatie.

Perceeloppervlakte: ca. 1.825 m²
Woonoppervlakte: ca. 238 m²
Inhoud: ca. 900 m³
Schuur: ca. 53 m²
Verwachte oplevering: Q3-2023

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Graft - Foto 1Graft - Foto 2Graft - Foto 3Graft - Foto 4Graft - Foto 5Graft - Foto 6Graft - Foto 7Graft - Foto 8Graft - Foto 9Graft - Foto 10Graft - Foto 11Graft - Foto 12Graft - Foto 13Graft - Foto 14Graft - Foto 15Graft - Foto 16Graft - Foto 17Graft - Foto 18Graft - Foto 19Graft - Foto 20Graft - Foto 21Graft - Foto 22Graft - Foto 23Graft - Foto 24Graft - Foto 25Graft - Foto 26Graft - Foto 27Graft - Foto 28

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed