Vragen?
WhatsAppE-mail

Dwarsweg 1
te Graft


Aan de Dwarsweg in Graft staat deze moderne woonboerderij, met landelijke impulsen, op een perceel van 22.590 m². Het dorp Graft heeft maar 890 inwoners en kent enkele karakteristieke boerderijen, waaronder deze boerderij. Heeft u er altijd van gedroomd om naar het platteland te verhuizen, even weg van drukke steden of dichtbevolkte dorpen? Wonen in een rustige woonomgeving met rust, veel groen, privacy en veel ruimte. Dat zijn natuurlijk de voordelen wat landelijk wonen zo ‘buitengewoon’ maakt. Naast het landelijk wonen bent u binnen 30 minuten in Amsterdam en binnen 15 minuten in Alkmaar. U profiteert hier van de voordelen van het platteland met de gezelligheid en mogelijkheden van de steden op korte afstand van de woning. Een combinatie, welke in deze huidige tijd zeer gewild is. Verlaat de drukte van de stad; u treft in Graft geen razende auto’s, drukke winkeliers, fluitende bouwvakkers of de bel van een tram.

De rust overheerst op dit unieke perceel waar thuis werken ook zeker tot de mogelijkheden behoort. De woning beschikt over een ruime kantoorruimte met eigen entree en separate toiletruimte. Uw werkdag beginnen met een groet naar de koeien onder het genot van een kopje koffie. Daarbij zal het weidse uitzicht en het groen uw productiviteit ongetwijfeld verhogen. De stolpboerderij is in 2002 geheel opnieuw opgetrokken, waarbij het interieur een lust voor het oog is. De vierkantspalen zorgen voor een stoer en robuust karakter en komt in de gehele woning terug. Een ander saillant detail is het glas in de verdiepingsvloeren. Deze elementen zijn in het echt nóg mooier dan op de foto’s. Rest mij u te vertellen: twijfel niet; geen tweede kans; het is nu of nooit. Plan dus direct een bezichtiging in!

Bouwjaar: 2002
Woonoppervlakte: ca. 614 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 60 m²
Inhoud: ca. 2.311 m³
Perceeloppervlakte: 22.590 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare woonboerderijen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Graft - Foto 1Graft - Foto 2Graft - Foto 3Graft - Foto 4Graft - Foto 5Graft - Foto 6Graft - Foto 7Graft - Foto 8Graft - Foto 9Graft - Foto 10Graft - Foto 11Graft - Foto 12Graft - Foto 13Graft - Foto 14Graft - Foto 15Graft - Foto 16Graft - Foto 17Graft - Foto 18Graft - Foto 19Graft - Foto 20Graft - Foto 21Graft - Foto 22Graft - Foto 23Graft - Foto 24Graft - Foto 25Graft - Foto 26Graft - Foto 27Graft - Foto 28Graft - Foto 29Graft - Foto 30Graft - Foto 31Graft - Foto 32Graft - Foto 33Graft - Foto 34Graft - Foto 35Graft - Foto 36

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed