Vragen?
WhatsAppE-mail

Zwaagdijk 341
te Zwaagdijk-west

verkocht onder voorbehoud


Een prachtige woonkans!
Aan de lintbebouwing van Zwaagdijk-West staat deze riante vrijstaande woning uit 2010, ontworpen door Rolf Botman architect uit Andijk. Wat deze woning (anno 2022), interessant maakt, is het feit dat deze gasloos en duurzaam is. Het is compleet geïsoleerd, HR++ beglazing, volledig voorzien van vloerverwarming, een aardwarmtepomp en 18 zonnepanelen. Daarom hangt er ook een A+++ label aan! Middels uw eigen toegangsbrug met elektrisch bedienbare poort bereikt u dit geheel. De woning met aangebouwde garage en een vrijstaand bijgebouw staat op een perceel van maar liefst 10.145 m². Een prachtige tuin met duidelijk een liefde voor bomen en planten maken dit tot een heerlijke plek. Dit is precies zo’n woning, waar u nu gaat wonen en vervolgens nooit meer weg hoeft. Want met een slaapkamer en badkamer op de begane grond en de brede (tussen)deuren, maakt dit de woning tot een levensloopbestendige stek! Door de vele raampartijen in de woning wordt binnen en buiten goed met elkaar verbonden. En dat is niet voor niks, het uitzicht over uw eigen tuin is echt rijkdom! Met een prachtige vijver en de vele fruitbomen is dit heerlijk vertoeven op de veranda! Naast dat er een aangebouwde garage mét verdieping is, staat er ook nog een vrijstaand bijgebouw. Dus als u ruimte zoekt voor uw hobby’s, dan kunt u hier zomaar aan het juiste adres zijn!
Binnenshuis treft u op de begane grond een nette keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, oven, koelkast, vriezer en een kookplaat. Aansluitend de eetkamer welke met een tussendoor in verbinding staat met de woonkamer. Via de hal bereikt u de slaapkamer met aangrenzend een ruime badkamer. Op de verdieping bevinden zich nog vier riante slaapkamers en een badkamer met ligbad. Met een vlizotrap kunt u de zolder betreden.

Zwaagdijk-Oost beschikt over een winkelhart, voorzien van onder andere een Jumbo en Aldi supermarkten, Action en een bakker. Ook kunt u voor al uw boodschappen naar Wognum of naar Zwaag. Binnen 3 minuten bent u op de A7 richting Hoorn en Amsterdam en met 40 minuten rijdt u al op de ring van Amsterdam.

Zien wij u snel voor een bezichtiging in Zwaagdijk-West?

Bouwjaar: 2010
Woonoppervlakte: ca. 270 m²
Inhoud: ca. 1.310 m³
Perceeloppervlakte: 10.145 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website (met een Klaver Profiel).

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Zwaagdijk-west - Foto 1Zwaagdijk-west - Foto 2Zwaagdijk-west - Foto 3Zwaagdijk-west - Foto 4Zwaagdijk-west - Foto 5Zwaagdijk-west - Foto 6Zwaagdijk-west - Foto 7Zwaagdijk-west - Foto 8Zwaagdijk-west - Foto 9Zwaagdijk-west - Foto 10Zwaagdijk-west - Foto 11Zwaagdijk-west - Foto 12Zwaagdijk-west - Foto 13Zwaagdijk-west - Foto 14Zwaagdijk-west - Foto 15Zwaagdijk-west - Foto 16Zwaagdijk-west - Foto 17Zwaagdijk-west - Foto 18Zwaagdijk-west - Foto 19Zwaagdijk-west - Foto 20Zwaagdijk-west - Foto 21Zwaagdijk-west - Foto 22Zwaagdijk-west - Foto 23Zwaagdijk-west - Foto 24Zwaagdijk-west - Foto 25Zwaagdijk-west - Foto 26Zwaagdijk-west - Foto 27Zwaagdijk-west - Foto 28Zwaagdijk-west - Foto 29Zwaagdijk-west - Foto 30Zwaagdijk-west - Foto 31Zwaagdijk-west - Foto 32Zwaagdijk-west - Foto 33Zwaagdijk-west - Foto 34Zwaagdijk-west - Foto 35Zwaagdijk-west - Foto 36Zwaagdijk-west - Foto 37Zwaagdijk-west - Foto 38Zwaagdijk-west - Foto 39Zwaagdijk-west - Foto 40Zwaagdijk-west - Foto 41Zwaagdijk-west - Foto 42Zwaagdijk-west - Foto 43Zwaagdijk-west - Foto 44Zwaagdijk-west - Foto 45

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed