Vragen?
WhatsAppE-mail

Lekerweg 15
te Wijdenes


Kan je stilte horen? Of alleen maar ervaren?
Aan de lintbebouwing, tussen Wijdenes en Oosterleek, rijdt u de dam op, door een mooie poort en komt u op het perceel van 6.925 m². Een prachtige vrije plek, met het Markermeer als ‘achtertuin’.

Het land links van de woning hoort erbij, dus een ideale stek voor het houden van uw (klein)dieren of paard(en). Het erf bestaat uit de mooie jaren ‘30 woning en 3 grote schuren. De schuren worden momenteel gebruikt voor hobby en caravanstalling. Hier kunt u uiteraard uw eigen draai aan geven. In 1988 heeft er een grote verbouwing plaatsgevonden aan de woning. Destijds is de entree verplaatst naar de achterzijde, in principe iets heel gebruikelijks in West-Friesland, ‘goed volk komt achterom’. De woonkamer is dan ook heel ruim en is gelegen aan de voorzijde. De aangebouwde serre zorgt voor extra natuurlijk lichtinval en contact met de tuin. Verder treft u op de begane grond de keuken, badkamer en de bijkeuken/ entree. De eerste verdieping telt 3 slaapkamers.

De schuren hebben een buitenmaat van respectievelijk 31 x 10 meter, 19 x 14 meter én 21 x 14 meter. De binnen oppervlaktes zijn 314 m², 255 m² en 282 m². Héél veel ruimte dus om uw dromen waar te maken. Er is een quickscan opgesteld door een RO-deskundige om de (bestemmings)mogelijkheden in kaart te brengen.

Het is gelegen in stiltegebied ‘weidegebied Venhuizen en polder de Drieban’. De vele dieren: hazen, koeien en vogels maken hier dan ook gretig gebruik van.
Het ligt heel centraal ten opzichte van Hoorn, Grootebroek, Zwaagdijk, Venhuizen en Enkhuizen. Op korte afstand heeft u dan ook een verscheidenheid aan supermarkten, winkels en horecagelegenheden. Ook bent u vlot op de A7 richting Amsterdam en Leeuwarden. Aan het einde van de straat ligt het Markermeer met diverse zwemstrandjes. Het sociale dorp heeft een basisschool, mooie golfbaan, meerdere drink- en eetgelegenheden en diverse sportverenigingen.

Ervaar én (be)luister deze stek tijdens een bezichtiging, wij zien u graag!

Perceeloppervlakte: 6.925 m²
Inhoud: 481 m³
Woonoppervlakte: 128 m²
Bouwjaar: 1934
Energielabel: C
Schuren totaal: 861 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Wijdenes - Foto 1Wijdenes - Foto 2Wijdenes - Foto 3Wijdenes - Foto 4Wijdenes - Foto 5Wijdenes - Foto 6Wijdenes - Foto 7Wijdenes - Foto 8Wijdenes - Foto 9Wijdenes - Foto 10Wijdenes - Foto 11Wijdenes - Foto 12Wijdenes - Foto 13Wijdenes - Foto 14Wijdenes - Foto 15Wijdenes - Foto 16Wijdenes - Foto 17Wijdenes - Foto 18Wijdenes - Foto 19Wijdenes - Foto 20Wijdenes - Foto 21Wijdenes - Foto 22Wijdenes - Foto 23Wijdenes - Foto 24Wijdenes - Foto 25Wijdenes - Foto 26Wijdenes - Foto 27Wijdenes - Foto 28Wijdenes - Foto 29Wijdenes - Foto 30Wijdenes - Foto 31Wijdenes - Foto 32Wijdenes - Foto 33Wijdenes - Foto 34

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed