Vragen?
WhatsAppE-mail

Poelweg 36
te Westerland

verkocht onder voorbehoud


Al 33 jaar hebben de verkopers het hier reuze naar het zin! “Het is een super huis en een fantastische tuin”, aldus de verkopers. De serre is onlangs eraan gezet en ook dit is een verrijking van het woongenot. Het uitzicht aan de voorzijde is fenomenaal. Achter kijkt u over uw eigen mooie tuin met daarachter het weiland van de boer. Er is ook een ontsluiting naar de tuin via het Lage Pad.

Het is een heel behaaglijk huis, in de zomer is het altijd heerlijk koel en in de winter, met de houtkachel, is het weer aangenaam warm. Aan de voorzijde is de woonkamer met erker. Op meerdere plekken in het huis zijn er prachtige glas-in-lood ramen. Daarnaast is er een sfeervol houten plafond met balken in het zicht en zijn er diverse paneeldeuren. Aan de achterzijde is de badkamer gesitueerd welke is voorzien van een inloopdouche, hangend toilet en een wastafel.

Aan de achterzijde is ook een hobbyruimte gecreëerd, dit kan ook een perfecte plek zijn voor bijvoorbeeld het werken aan huis. Daaraan grenzend bevindt zich de luxe serre met een glazen schuifwand, wat zorgt voor veel extra vierkante meters woonplezier.

Op de eerste verdieping treft u drie slaapkamers. Vanuit de slaapkamers heeft u ook weer prachtig uitzicht over de weilanden.

De groene tuin van circa 1.400 m² heeft een diversiteit aan bomen, planten en struiken. Daarnaast is er een groot gazon. Hieraan grenzend is het weiland van de boer, de koeien komen vaak even ‘buurten’. Het oprijpad naast de woning leidt naar de schuur/garage van 5 x 8 m.

Het glooiende landschap van Wieringen in combinatie met de Hollandse luchten, maakt dit tot een prachtige woonplek. Vlakbij is het wandelpad ‘Oude Wierdijk’ richting De Haukes. Ook het Lutjestrand en het Amstelmeer zijn op loopafstand. Vanuit hier heeft u een snelle ontsluiting naar A7 richting Amsterdam of de Afsluitdijk.

Perceeloppervlakte: 2.030 m²
Inhoud: 493 m³
Woonoppervlakte: 130 m²
Bouwjaar: 1934
Serre: 29 m²
Garage/berging: 38 m²

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Westerland - Foto 1Westerland - Foto 2Westerland - Foto 3Westerland - Foto 4Westerland - Foto 5Westerland - Foto 6Westerland - Foto 7Westerland - Foto 8Westerland - Foto 9Westerland - Foto 10Westerland - Foto 11Westerland - Foto 12Westerland - Foto 13Westerland - Foto 14Westerland - Foto 15Westerland - Foto 16Westerland - Foto 17Westerland - Foto 18Westerland - Foto 19Westerland - Foto 20Westerland - Foto 21Westerland - Foto 22Westerland - Foto 23Westerland - Foto 24Westerland - Foto 25Westerland - Foto 26Westerland - Foto 27Westerland - Foto 28Westerland - Foto 29Westerland - Foto 30Westerland - Foto 31Westerland - Foto 32Westerland - Foto 33Westerland - Foto 34Westerland - Foto 35

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed