Nes 64
te Wervershoof

verkocht onder voorbehoud


Verscholen achter de voorgevel van deze vrijstaande woning aan de Nes ligt uw eigen Paddock Paradise! Een waar paradijs waar uw paarden in een natuurlijke omgeving naar buiten kunnen. Dit samen met een mooie loopstal, de sfeervolle vrijstaande woning en de unieke ligging tegen het IJsselmeer maken dit tot een unieke kans voor de paardenliefhebber! De woning is gebouwd in 1961 en is in de loop der jaren aangepast naar wens en het huidige niveau van comfort. Zo is de woning in 2007 vergroot met een royale uitbouw aan de achterzijde, zijn er 12 zonnepanelen geplaatst en is de woning in 2020 voorzien van een nieuwe keuken. Deze moderne keuken met een landelijke touch is van alle gemakken voorzien. In de uitbouw met onder andere de royale woonkeuken hangt een sfeervolle gashaard. In de uitbouw is vloerverwarming aanwezig. Op de verdieping zijn twee fijne slaapkamers, de badkamer en een apart toilet. De master bedroom heeft airco en veel bergruimte in de vaste kasten. Aan de achterzijde is de binnendoor bereikbare schuur met werkplaats, poetsplaats en veel ruimte voor uw hobby’s. Voor uw auto is voldoende ruimte op de oprit en in de garage. Wat u aan de voorzijde niet ziet is het Paddock Paradise met in het midden een prachtig beschutte plek waar u heerlijk kunt genieten van deze prachtige plek met uw paarden om u heen. Aan de achterzijde is ook de loopstal met waterbakken. Het prettige is dat u vanuit de woning binnendoor naar de schuur en loopstal kunt. Dit alles is gelegen in het dorp Onderdijk met een eigen ‘buurtsuper’, basisschool, restaurant en café om de hoek. Voor de kinderen is er op loopafstand een leuke buitenspeeltuin. De gezellige stad Medemblik vindt u op korte afstand.

Nieuwsgierig geworden? Wij zien u graag voor een bezichtiging aan de Nes 64!

Bouwjaar: 1961
Woonoppervlakte: ca. 140 m²
Inhoud: ca. 505 m³
Perceeloppervlakte 2.592 m²

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Wervershoof - Foto 1Wervershoof - Foto 2Wervershoof - Foto 3Wervershoof - Foto 4Wervershoof - Foto 5Wervershoof - Foto 6Wervershoof - Foto 7Wervershoof - Foto 8Wervershoof - Foto 9Wervershoof - Foto 10Wervershoof - Foto 11Wervershoof - Foto 12Wervershoof - Foto 13Wervershoof - Foto 14Wervershoof - Foto 15Wervershoof - Foto 16Wervershoof - Foto 17Wervershoof - Foto 18Wervershoof - Foto 19Wervershoof - Foto 20Wervershoof - Foto 21Wervershoof - Foto 22Wervershoof - Foto 23Wervershoof - Foto 24

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed