Vragen?
WhatsAppE-mail

Adamsland, kavel 11
te Waarland


‘Wonen in Weelde’

Middenin het dorp Waarland wordt project ‘Adamsland’ gerealiseerd. In samenwerking met Bouwend Waarland én Livingstone bieden wij 9 royale woonkavels in combinatie met een villa aan. ‘Adamsland’ wordt een ruim en groen opgezet gebied waar u volop rust en ruimte vindt, met alle voorzieningen binnen handbereik. De kavels met uitzicht over de landerijen variëren van 575 m² tot en met 800 m². Niet alleen de ruime kavels staan garant voor kwaliteit van wonen. Ook keuzevrijheid bepaalt voor een groot deel uw woongenot. Het bestemmingsplan van ‘Adamsland’ staat de ontwikkeling van diverse soorten woningen toe.

Om u alvast te inspireren zijn er door Livingstone 6 ontwerpen van villa’s hierop ingetekend. U bent echter vólledig vrij in uw keuze van villa. Dat houdt in dat u kunt kiezen voor één van de voorgestelde ontwerpen (of indien gewenst aanpassen naar uw eigen wensen). Of u kunt uw eigen droomvilla samenstellen met de architect van Livingstone. Zelfs tot in de kleinste details beslist u over de sfeer en het wooncomfort van uw woning. Livingstone begeleidt het totale bouwproces en helpt u de juiste keuzes te maken.

Vanuit het landelijke ‘Adamsland’ bent u snel in steden als Alkmaar, Haarlem, Amsterdam, Schagen en Den Helder. Dat betekent: thuis heerlijk genieten van alle rust en toch de bruisende gezelligheid binnen handbereik. Lekker shoppen, uitgaan, naar een expositie of theatervoorstelling: het kan allemaal. In Waarland en omgeving vindt u diverse fraaie golfcourts, maneges en sportaccommodaties. Bovendien bent u vanuit uw droomwoning zo op het strand van de badplaatsen Groote Keeten, Callantsoog en Sint Maartenszee.
In Waarland vindt u diverse winkels en een basisschool. In Schagen, Heerhugowaard en Alkmaar zijn volop mogelijkheden voor vmbo, havo en vwo en voor hoger en middelbaar beroepsonderwijs.

KAVEL 11
Vanafprijs € 709.000,- v.o.n. op basis van villa Azura
Perceelgrootte: 800 m²
Getoonde afbeeldingen: villa Silla, € 945.000,- v.o.n.

Woningtype Silla:
Villa Silla is een royale woning met dubbele berging. Deze unieke woning is voorzien van vele landelijke details, zoals de prachtige mansarde kap, de donkere luiken en de fraaie ‘makelaars’ in de topgevels. De veranda is geheel in stijl van de woning ontworpen en biedt een optimaal uitzicht op de tuin.

Woningtype Azura:
Villa Azura is een sfeervol ontwerp in Kempische stijl met verschillende karakteristieke details, zoals de typische tuitgevels en raamroedes. De voorzijde van deze levensloopbestendige woning oogt warm en knus. De achterzijde is royaal uitgebouwd, waardoor er ruimte is voor een ruime woonkeuken.

Woningtype Awan:
Villa Awan is een unieke villa met een prachtige, steile T-kap. De gevels zijn gemetseld in een gemêleerde, warme steen. Deze tijdloze woning kent verschillende moderne invloeden, zoals de donkere, gemetselde accenten in de gevels, de donkere plint en de zwarte kozijnen.

Woningtype Enos:
Villa Enos is een klassieke villa met een rijke detaillering. De gebogen ‘makelaar’ in de topgevel is de blikvanger van deze unieke woning. Andere stijlvolle details zijn de royale dakoverstekken, de zwarte belijning in het metselwerk, de roedeverdeling in de ramen en de zwarte, gepotdekselde delen.

Woningtype Noam:
Villa Noam is een exclusieve, moderne schuurwoning. Aan de voorzijde van de woning is de witte, robuuste entree een ware blikvanger. Het ontwerp heeft veel aandacht voor de lichtinval en strakke belijning. Dankzij de royale raampartijen in de zijgevel heeft de hele woning een open en lichte sfeer.

Woningtype Eva:
Villa Eva is een uniek ontworpen woning met een statige, moderne uitstraling. De woning kent verschillende fraaie details, zoals de tuitgevels, de robuuste entree en de royale veranda. Het contrasterende kleurgebruik in de gevels maakt het tot een exclusief geheel.

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Waarland - Foto 1Waarland - Foto 2Waarland - Foto 3Waarland - Foto 4Waarland - Foto 5Waarland - Foto 6Waarland - Foto 7Waarland - Foto 8Waarland - Foto 9Waarland - Foto 10

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed