Vragen?
WhatsAppE-mail

Dorpsweg 150
te Twisk


In één van de mooiste dorpen van West-Friesland staat deze schitterend gerenoveerde voormalige dokterswoning met riant bijgebouw. Een mooi gerenoveerd herenhuis waarbij veel authentieke details behouden zijn gebleven. Wanneer u voor de woning staat zijn de ‘rijke’ details direct zichtbaar: segmentbogen boven de ramen, het siermetselwerk met fraaie snijvoeg en gemetselde gootklossen. De sfeer die dit herenhuis ademt is er één om verliefd op te worden. De combinatie van de prachtige details en het hedendaags comfort is zeer aangenaam. De centrale ingang met drietreeds stenen trap en inpandige portiek is gecentreerd in het middenrisaliet. Het geveloverstek wordt afgesloten met de sierlijke makelaar.

Bij binnenkomst in de vestibule voelt u het meteen, dit is thuiskomen! Er is veel licht aanwezig, dit wordt nog eens extra geaccentueerd door de grote raampartijen en de hoge plafonds. In de voormalig wachtkamer aan de voorzijde is nu de werkkamer. Deze fijne kamer is verbonden met de woonkeuken. Hier is naast de sfeervolle houtkachel en luxe keuken veel ruimte voor een royale eethoek. In de woonkamer aan de andere zijde geniet u in alle rust van een goed boek bij het knisperend haardvuur. Op zomerse dagen zet u hier de schuifpui naar het terras aan de achterzijde open. De eerste verdieping telt drie ruime slaapkamers, de kleedkamer en maar liefst 2 badkamers. In de master bedroom is er toegang tot het balkon aan de voorzijde en de loggia aan de zijkant. Vroeg in het voorjaar is het hier al heerlijk genieten van de eerste zonnestralen. Deze loggia is ook bereikbaar vanuit de andere slaapkamer. Op de riante zolder is momenteel 1 slaapkamer, hier is nog ruimte genoeg om meerder slaapkamers te realiseren. In de afgelopen jaren zijn zowel de woning als het bijgebouw en ook de tuin schitterend verbouwd. Bij de verbouwing is ook zeker aan duurzaamheid gedacht. Zo zijn er onder andere 14 zonnepanelen geplaatst met een opbrengst van 3.400 kWh per jaar (2020). Het bijgebouw achter de woning, is omstreeks 1980 gebouwd als praktijkruimte. Dit vrijstaande bijgebouw met eigen voorzieningen is multifunctioneel te gebruiken. Bijvoorbeeld als kantoor-/praktijkruimte, atelier of B&B. Doordat het bijgebouw eigen voorzieningen heeft is het ook uitstekend geschikt om te bewonen met twee generaties. Bijvoorbeeld wanneer u nog oudere thuiswonende (studerende) kinderen heeft. In de in stijl aangelegde tuin is op ieder moment van de dag een fijne plek te vinden. Het geheel is gelegen op een mooie plek aan de karakteristieke Dorpsweg van het pittoreske dorp Twisk! In slechts enkele autominuten bereikt u de A7 richting Hoorn en Amsterdam. Kortom een adembenemende woning met tal van mogelijkheden waar u uw dromen werkelijkheid kunt laten worden. Wij zien u graag in Twisk!

Bouwjaar woning: 1905
Woonoppervlakte: ca. 294 m²
Kelder: ca. 13 m²

Bouwjaar bijgebouw: ca. 1980
Oppervlakte bijgebouw: ca. 54 m²
Berging: ca. 8 m²

Inhoud geheel: ca. 1.409 m³
Perceeloppervlakte: 553 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Twisk - Foto 1Twisk - Foto 2Twisk - Foto 3Twisk - Foto 4Twisk - Foto 5Twisk - Foto 6Twisk - Foto 7Twisk - Foto 8Twisk - Foto 9Twisk - Foto 10Twisk - Foto 11Twisk - Foto 12Twisk - Foto 13Twisk - Foto 14Twisk - Foto 15Twisk - Foto 16Twisk - Foto 17Twisk - Foto 18Twisk - Foto 19Twisk - Foto 20Twisk - Foto 21Twisk - Foto 22Twisk - Foto 23Twisk - Foto 24Twisk - Foto 25Twisk - Foto 26Twisk - Foto 27Twisk - Foto 28Twisk - Foto 29Twisk - Foto 30Twisk - Foto 31Twisk - Foto 32Twisk - Foto 33Twisk - Foto 34Twisk - Foto 35Twisk - Foto 36Twisk - Foto 37Twisk - Foto 38Twisk - Foto 39Twisk - Foto 40Twisk - Foto 41Twisk - Foto 42Twisk - Foto 43Twisk - Foto 44Twisk - Foto 45Twisk - Foto 46Twisk - Foto 47Twisk - Foto 48Twisk - Foto 49Twisk - Foto 50Twisk - Foto 51

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed