Kerkbuurt 15
te Tuitjenhorn

verkocht


Vrij uitzicht en landelijk wonen in het dorpslint van Tuitjenhorn! Hier op de Kerkbuurt vindt u een vrijstaande woning met vrijstaande stolpschuur en bijgebouwen op een perceel van 3.649 m². U heeft hier het gevoel van landelijk wonen, maar toch met de faciliteiten binnen handbereik! De locatie biedt u het buitenleven dat we zo vaak bedoelen; fluitende vogels, fruit plukken uit eigen boomgaard, groente oogsten uit de moestuin en genieten van het landelijk uitzicht tot aan Stroet! Ook is het gelegen vlakbij een mooi dorpsplein. De stolpschuur dateert uit ca. 1880, hier is vroeger in gewoond en uiteraard veel gewerkt. De koeien stonden hier op stal en later zijn hier vele tulpenbollen gepeld, in menig geheugen zal dit nog bekend zijn. In 1961 is er een schuur gebouwd, destijds gebruikt voor het agrarische bedrijf. De woning is in 1976 gebouwd, derhalve gedateerd maar goed onderhouden. De ligging in het gezellige dorp Tuitjenhorn met alle faciliteiten zoals scholen, (sport-) verenigingen en supermarkt om de hoek is perfect. Ook het strand, de duinen en het centrum van Schagen liggen op korte afstand. De huidige eigenaren hebben hier ruim 60 jaar met veel plezier gewoond, bent u de volgende bewoner die hier zich ‘thuis’ gaat voelen?

Woonhuis
Bouwjaar: 1976
Woonoppervlakte: ca. 132 m²
Inhoud: ca. 477 m³

‘Koelhuis’
Bouwjaar: 1961
Buitenmaat: ca. 8 x 20 m.

Stolpschuur
Bouwjaar: 1880 volgens de boerderijenstichting
Buitenmaat: ca. 11 x 9 m.

Perceeloppervlakte: 3.649 m²

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Tuitjenhorn - Foto 1Tuitjenhorn - Foto 2Tuitjenhorn - Foto 3Tuitjenhorn - Foto 4Tuitjenhorn - Foto 5Tuitjenhorn - Foto 6Tuitjenhorn - Foto 7Tuitjenhorn - Foto 8Tuitjenhorn - Foto 9Tuitjenhorn - Foto 10Tuitjenhorn - Foto 11Tuitjenhorn - Foto 12Tuitjenhorn - Foto 13Tuitjenhorn - Foto 14Tuitjenhorn - Foto 15Tuitjenhorn - Foto 16Tuitjenhorn - Foto 17Tuitjenhorn - Foto 18Tuitjenhorn - Foto 19Tuitjenhorn - Foto 20Tuitjenhorn - Foto 21Tuitjenhorn - Foto 22Tuitjenhorn - Foto 23

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed