Vragen?
WhatsAppE-mail

Kalverdijk 111
te Tuitjenhorn


Aan de lintbebouwing van de Kalverdijk, een soort van rode loper van het dorp Tuitjenhorn, staat deze prachtige vrijstaande woning op een perceel van wél 1.118 m². Naast 117 m² woonoppervlakte, heeft deze speelse en warme vrijstaande woning ca. 220 m² aan overige inpandig ruimte. Deze ruimte wordt momenteel benut als schuur, maar heeft voldoende potentie voor andere geschikte doeleinden. De schuur heeft in januari 2020 een ‘fikse’ update gehad. Het dak van deze schuur is geheel vernieuwd, waarbij tevens de goten, de regenafvoer en topgevel(kunststof) aan de achterzijde zijn vervangen. Een volledig geïsoleerde schuur, voorzien van krachtstroom, waarbij de mogelijkheden buiten kijf staan. Een ruimtelijk ontwikkelaar heeft deze mogelijkheden op een heldere wijze voor u in kaart gebracht. Denk bijvoorbeeld aan beroeps- of bedrijfsactiviteiten aan huis of het verlenen van mantelzorg. U kunt de ‘Quickscan’ omtrent de mogelijkheden van de 220 m² grote schuur downloaden op onze website. Een beknopte samenvatting treft u achterin de brochure. En dan de woning zelf… Een plaatje aan de buitenzijde. De binnenzijde van de woning is in 2012 geheel gerenoveerd. Diverse karakteristieke raampartijen zorgen voor voldoende lichtinval in de woning en een mooie kijk naar de Kalverdijk vanuit de woning. Het is een warm huis waar je thuis wilt komen na een dag hard werken of na bijvoorbeeld een regenachtige fietstocht. De fijne zithoek met houtkachel, de markante houtenbalken op het plafond, de glas-in-lood details en de vloerverwarming zorgen er allen voor dat dit huis méér dan een thuis is. Wilt u de mogelijkheden van de schuur met eigen ogen ervaren? Benieuwd naar de binnenzijde van de woning? Plan direct een bezichtiging in!

Bouwjaar: 1980
Woonoppervlakte: ca. 117 m²
Inhoud: ca. 1.292 m³
Schuur: ca. 220 m²
Perceeloppervlakte: 1.292 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Tuitjenhorn - Foto 1Tuitjenhorn - Foto 2Tuitjenhorn - Foto 3Tuitjenhorn - Foto 4Tuitjenhorn - Foto 5Tuitjenhorn - Foto 6Tuitjenhorn - Foto 7Tuitjenhorn - Foto 8Tuitjenhorn - Foto 9Tuitjenhorn - Foto 10Tuitjenhorn - Foto 11Tuitjenhorn - Foto 12Tuitjenhorn - Foto 13Tuitjenhorn - Foto 14Tuitjenhorn - Foto 15Tuitjenhorn - Foto 16Tuitjenhorn - Foto 17Tuitjenhorn - Foto 18Tuitjenhorn - Foto 19Tuitjenhorn - Foto 20Tuitjenhorn - Foto 21Tuitjenhorn - Foto 22Tuitjenhorn - Foto 23Tuitjenhorn - Foto 24Tuitjenhorn - Foto 25Tuitjenhorn - Foto 26Tuitjenhorn - Foto 27Tuitjenhorn - Foto 28Tuitjenhorn - Foto 29Tuitjenhorn - Foto 30Tuitjenhorn - Foto 31

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed