Vragen?
WhatsAppE-mail

Noordervaart 79
te Stompetoren


In deze volledig gerenoveerde vrijstaande voormalige dokterswoning met garage woont u op stand! De woning is in ca. 1890 voor de notabelen van het dorp gebouwd. Het is een opvallende verschijning en als u langs rijdt zal zij u niet onopgemerkt blijven. Zij heeft een ’‘rijke’‘ uitstraling, bij het betreden van de woning is dit direct voelbaar in de statige hal. Hier komt u echt binnen! De woning is geheel gerenoveerd waarbij hedendaags comfort is toegevoegd en veel authentieke elementen zijn behouden. Zo vindt u hier prachtige hoge plafonds met ornamenten, glas-in-loodramen, fraaie houten kozijnen en op de verdieping is de balkenconstructie in het zicht gebleven. Aan de voorzijde is er een werkkamer/ kantoorruimte waardoor werken aan huis in alle rust kan. Ook slapen op de begane grond behoort hier zeker tot de mogelijkheden. Voor een gezellige avond eten met vrienden of familie heeft u een ruime keuken tot uw beschikking. Deze is van alle kookgemakken voorzien. Aan de achterzijde is de in 1995 gerealiseerde tuinkamer. Hier waant u zich even helemaal in Frankrijk, met mooie aardetinten en een tegelvloer afkomstig uit Parijs. In de tuinkamer geniet u het hele jaar door. De knusse houtkachel maakt de tuinkamer compleet. De kers op de taart vinden we als we door de openslaande deuren via de zijtuin de hardstenen trap naar de kelder afgaan. Daar heeft u een heuse wijnkelder! Verder heeft de woning een fraaie badkamer op de begane grond en 2 riante slaapkamers op de verdieping. Om de woning is de in stijl aangelegde en zonovergoten tuin waar ook op warme dagen diverse schaduwplekjes te vinden zijn. U vindt deze opvallende verschijning aan de historische Noordervaart. Op korte afstand van Alkmaar, Heerhugowaard en de Zaanstreek. Ook Haarlem en Amsterdam zijn binnen 30 autominuten te bereiken. Wij zien u graag aan de Noordervaart 79!

Bouwjaar: ca. 1890
Woonoppervlakte: ca. 193 m²
Inhoud: ca. 877 m³

Garage: ca. 24 m²
Wijnkelder: ca. 13 m²
Perceeloppervlakte: 505 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Stompetoren - Foto 1Stompetoren - Foto 2Stompetoren - Foto 3Stompetoren - Foto 4Stompetoren - Foto 5Stompetoren - Foto 6Stompetoren - Foto 7Stompetoren - Foto 8Stompetoren - Foto 9Stompetoren - Foto 10Stompetoren - Foto 11Stompetoren - Foto 12Stompetoren - Foto 13Stompetoren - Foto 14Stompetoren - Foto 15Stompetoren - Foto 16Stompetoren - Foto 17Stompetoren - Foto 18Stompetoren - Foto 19Stompetoren - Foto 20Stompetoren - Foto 21Stompetoren - Foto 22Stompetoren - Foto 23Stompetoren - Foto 24Stompetoren - Foto 25Stompetoren - Foto 26Stompetoren - Foto 27Stompetoren - Foto 28Stompetoren - Foto 29Stompetoren - Foto 30Stompetoren - Foto 31

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed