Vragen?
WhatsAppE-mail

Grote Sloot 433
te Schagerbrug

verkocht onder voorbehoud


Aan de ‘goede’ kant van de Grote Sloot valt hij direct op! Een prachtige kapschuurwoning gebouwd in 2018. De andere kant van de Grote Sloot is de doorgaande weg, waardoor het aan deze kant rustig qua verkeer is. Aan de achterkant kijkt u vanuit de veranda uit over de Zijpe- en Hazepolder. Een uniek uitzicht! De bomenrij is beschermd, dus het zicht zal altijd groen en wijds blijven.

Door de goede isolatie en de zonwerende beglazing blijft het in de zomermaanden lekker koel in de woning. ’s Winters blijft de warmte, mede mogelijk gemaakt door de sfeervolle houtkachel, fijn binnen. Op de begane grond is een grote leefkeuken, welke van alle gemakken is voorzien. De keuken heeft een wijnklimaatkast, een stoomoven, een combi-oven, een inductieplaat met ‘downdraft’ afzuiging en ook het uiterlijk mee. De vloer is van beton en geeft een industriële look. Boven zijn drie slaapkamers en een badkamer. In de badkamer is de ‘look en feel’ mooi doorgetrokken en deze is voorzien van vloerverwarming. Door de leisteen tegels, een dubbele douche en een extra groot bad oogt het als een luxe spa.

Er is goed nagedacht over de bouw en materiaalkeuze. Alle lichtschakelaars zijn voorzien van touchscreen en de plafonds zijn hoger dan standaard. Buiten zijn de dakgoten van zink, de kozijnen van hardhout en de onderdorpels van kunststof. De Douglashouten palen geven een luxe sfeer aan het geheel.

Rondom de woning is er veel ruimte. Tot ’s avonds laat kunt u genieten van de avondzon in de veranda. Via een doorgang tussen de bomen is het bijbehorende naastgelegen perceel te bereiken. Het grote grasveld zorgt voor veel speelruimte voor de kinderen, maar u kunt hier zelf invulling aan geven. U zou hier bijvoorbeeld ook dieren kunnen houden. Er is ruimte genoeg.

Door het uitzicht vergeet u bijna dat u binnen 5 minuten in het centrum van Schagen bent. Hier zijn alle faciliteiten nabij. Er zijn verschillende basisscholen, middelbare scholen, winkels, restaurants en alle nodige voorzieningen op het gebied van zorg. De dorpskern van Schagerbrug bevindt zich aan de andere kant van de N248. Schagerbrug is een klein dorp onder ‘de rook’ van Schagen. Hier zijn onder andere diverse sportvoorzieningen en een basisschool te vinden.

Perceeloppervlakte: 2.037 m²
Inhoud: 732 m²
Woonoppervlakte: 156 m²
Bouwjaar: 2018
Energielabel: A

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Schagerbrug - Foto 1Schagerbrug - Foto 2Schagerbrug - Foto 3Schagerbrug - Foto 4Schagerbrug - Foto 5Schagerbrug - Foto 6Schagerbrug - Foto 7Schagerbrug - Foto 8Schagerbrug - Foto 9Schagerbrug - Foto 10Schagerbrug - Foto 11Schagerbrug - Foto 12Schagerbrug - Foto 13Schagerbrug - Foto 14Schagerbrug - Foto 15Schagerbrug - Foto 16Schagerbrug - Foto 17Schagerbrug - Foto 18Schagerbrug - Foto 19Schagerbrug - Foto 20Schagerbrug - Foto 21Schagerbrug - Foto 22Schagerbrug - Foto 23Schagerbrug - Foto 24Schagerbrug - Foto 25Schagerbrug - Foto 26Schagerbrug - Foto 27Schagerbrug - Foto 28Schagerbrug - Foto 29Schagerbrug - Foto 30Schagerbrug - Foto 31Schagerbrug - Foto 32Schagerbrug - Foto 33Schagerbrug - Foto 34Schagerbrug - Foto 35Schagerbrug - Foto 36Schagerbrug - Foto 37Schagerbrug - Foto 38Schagerbrug - Foto 39Schagerbrug - Foto 40

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed