Vragen?
WhatsAppE-mail

Halerweg 12
te Schagen


Het beste van 2 werelden: de stad én het platteland. Aan de rand van Schagen, staat op een fantastische plek dit in basis mooie jaren ‘30 huis. Gelukkig zijn er nog hele gave details aanwezig, zoals de paneeldeuren en het glas-in-lood. De woning is altijd netjes onderhouden, maar wel gedateerd. Aan de hand van een ‘quickscan’ zijn de ver-/nieuwbouwmogelijkheden in kaart gebracht. Het is onder andere toegestaan om 225 m² vloeroppervlak te hebben als hoofdgebouw. Qua bijgebouw is er ook veel mogelijk vanuit de bestemmingsregels. Het perceel is 1.275 m² groot, dus het houden van wat kleinvee is zeker mogelijk. De tuin is gelegen aan de westzijde van de woning met prachtig vrij uitzicht over de landerijen. Je bereikt de Halerweg via een ‘sluipweggetje’ tussen bedrijventerrein ‘de Fok’ en woonwijk ‘De Waldervaart’. Schagen staat bekend om haar gezellige centrum, met om de kerk vele horecagelegenheden. In het overdekte winkelcentrum ‘Makado’ is het fijn winkelen. Er wordt jaarlijks veel georganiseerd, waaronder ‘popweekend’ en de ‘paasvee’. Maar ook het strand van Callantsoog is gelegen op korte afstand. Met recht een buitengewone kans!

Bouwjaar: 1931, aanbouw 1955
Woonoppervlakte: ca. 98 m²
Inhoud: ca. 380 m³
Schuren: ca. 25 m²
Perceeloppervlakte: 1.275 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten (onder andere NVM vragenlijst, kadastrale kaart, berekening gebruiksoppervlakte & inhoud, quickscan, enzovoort) downloaden via onze website (met een Klaver Profiel).

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Schagen - Foto 1Schagen - Foto 2Schagen - Foto 3Schagen - Foto 4Schagen - Foto 5Schagen - Foto 6Schagen - Foto 7Schagen - Foto 8Schagen - Foto 9Schagen - Foto 10Schagen - Foto 11Schagen - Foto 12Schagen - Foto 13Schagen - Foto 14Schagen - Foto 15Schagen - Foto 16Schagen - Foto 17Schagen - Foto 18Schagen - Foto 19Schagen - Foto 20Schagen - Foto 21Schagen - Foto 22Schagen - Foto 23Schagen - Foto 24

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed