Vragen?
WhatsAppE-mail

Noorderpad 27
te Opperdoes


Buitengewoon wonen in stilte…

In één van de mooiste dorpen van West-Friesland vindt u deze vrijstaande woning met riant bijgebouw, twee schuren en een grote tuin. Verder biedt de woning de mogelijkheid om het geheel te splitsen in twee wooneenheden. Twee woningen onder één dak: dat is een kangoeroewoning. De woningen zijn gescheiden door een tussendeur, die afsluitbaar is. U woont dus zelfstandig en toch kunt u gemakkelijk bij elkaar op bezoek gaan. Een kangoeroewoning is een bijzondere manier van samenwonen. Waar u aan de buitenkant een prachtige authentieke gevel treft uit de beginjaren van de 20e eeuw, is de binnenkant van deze vrijstaande woning geheel gemoderniseerd. Desalniettemin is de historische sfeer nog zeker aanwezig aan de binnenzijde van de woning. Opperdoes staat bekend om de bruggetjes over de waterwegen naar de boerderijen en huizen. Vandaar dat Opperdoes ook wel ‘Klein-Giethoorn’ wordt genoemd. Wonen in zo’n prachtig pittoresk dorp, waar in tegenstelling tot Giethoorn, het dorp Opperdoes een sfeer van rust ademt. Een unieke kans! De woning telt in totaal 5 slaapkamers waarvan er zich 2 op de begane grond bevinden. Vanuit één van de slaapkamers op de begaande grond loopt u het wellness gedeelte in. De openslaande deuren in de wellness bieden u toegang naar de royale tuin. De royale tuin geeft veel privacy en stilte. In de nabije omgeving zijn diverse voorzieningen waaronder een supermarkt en een basisschool. Het havenstadje Medemblik met diverse winkels ligt op steenworp afstand. De ligging is landelijk maar toch ook weer heel centraal, de A7 richting Amsterdam en Leeuwarden ligt op een paar minuten van deze woning. Nieuwsgierig? Plan nu direct een bezichtiging in!

Bouwjaar: ca. 1910
Woonoppervlakte: ca. 228 m²
Inhoud: ca. 1.131 m³
Perceeloppervlakte: 705 m²
Inpandige ruimte: ca. 62 m²
Externe bergruimte: ca. 75 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Opperdoes - Foto 1Opperdoes - Foto 2Opperdoes - Foto 3Opperdoes - Foto 4Opperdoes - Foto 5Opperdoes - Foto 6Opperdoes - Foto 7Opperdoes - Foto 8Opperdoes - Foto 9Opperdoes - Foto 10Opperdoes - Foto 11Opperdoes - Foto 12Opperdoes - Foto 13Opperdoes - Foto 14Opperdoes - Foto 15Opperdoes - Foto 16Opperdoes - Foto 17Opperdoes - Foto 18Opperdoes - Foto 19Opperdoes - Foto 20Opperdoes - Foto 21Opperdoes - Foto 22Opperdoes - Foto 23Opperdoes - Foto 24Opperdoes - Foto 25Opperdoes - Foto 26Opperdoes - Foto 27Opperdoes - Foto 28Opperdoes - Foto 29Opperdoes - Foto 30Opperdoes - Foto 31Opperdoes - Foto 32Opperdoes - Foto 33Opperdoes - Foto 34Opperdoes - Foto 35Opperdoes - Foto 36Opperdoes - Foto 37Opperdoes - Foto 38Opperdoes - Foto 39Opperdoes - Foto 40Opperdoes - Foto 41

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed