Vragen?
WhatsAppE-mail

Waardpolderhoofdweg 37
te Kolhorn

verkocht onder voorbehoud


Aan de rand van het schilderachtige dorp Kolhorn en de Wieringermeer Polder staat deze vrijstaande woning op een perceel van 485 m². Een plek waar rust en vrijheid de boventoon voeren. Een karakteristieke woning in het eveneens karakteristieke en pittoreske dorp Kolhorn. De woning, oorspronkelijk uit 1910, is recent volledig gerenoveerd. Zo is de woning voorzien van dakisolatie, muurisolatie, vloerisolatie en grotendeels dubbel glas. Daarbij is de CV ketel (2019) vervangen.

U betreedt de woning via een riante entree, welke u toegang geeft tot het toilet en de woonkamer. Als u de woonkamer in komt, vallen meteen de vele raampartijen met glas-in-lood op. De prachtige industriële smaak van van de huidige eigenaar wordt doorgetrokken in de keuken. De keuken is klein maar fijn, alles wat u nodig heeft zit in deze keuken inbegrepen. Op de volledige begane grond heeft u vloerverwarming. Via de trap komt u op de verdieping. In de huidige situatie telt deze verdieping één slaapkamer. Deze verdieping is namelijk in zijn geheel ingericht als slaapkamer met daarbij een open badkamer voorzien van douche en wastafel. Een speels, schattig en warm huis, waarbij we door onze planoloog de bestemmingsmogelijkheden hebben laten uitzoeken. Puur kijkend naar de bouwmogelijkheden (verbouw/uitbouw) kan via een principeverzoek bij gemeente gevraagd worden of de woning naar eigen ontwerp en grootte aangepast kan worden. Daar zijn vooraf nog geen concrete regels voor. Maar het vergroten van de woning, indien gewenst, is zeker kansrijk. Daarnaast kan er tot maximaal 70 m² aan bijgebouwen op het perceel geplaats worden. Verder zijn er ook mogelijkheden voor aan huis verbonden beroepen en bedrijven of een B&B.

Via de openslaande deuren komt u bij de zonnige achtertuin op het oosten. Aan de zijkant bevindt zich een oprijpad naar de garage/schuur. Deze is, 24 m² en is voorzien van elektra. Kolhorn is van origine een vissersdorp aan Zuiderzee. Inmiddels ligt Kolhorn door verschillende inpolderingen niet meer aan de Zuiderzee, maar is het dorp nog wel omringd door verschillende wateren. Vanuit Kolhorn bent u 10 autominuten verwijderd van de A7 richting Amsterdam en Leeuwarden. Op korte fietsafstand heeft u keuze uit verschillende winkelcentra in Nieuwe Niedorp, Anna Paulowna of Schagen.

Benieuwd naar deze woning en de mogelijkheden? Plan direct een bezichtiging in!

Perceeloppervlakte: 485 m²
Woonoppervlakte: 81 m²
Schuur: 25 m²
Inhoud: 307 m³
Bouwjaar: 1910

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Kolhorn - Foto 1Kolhorn - Foto 2Kolhorn - Foto 3Kolhorn - Foto 4Kolhorn - Foto 5Kolhorn - Foto 6Kolhorn - Foto 7Kolhorn - Foto 8Kolhorn - Foto 9Kolhorn - Foto 10Kolhorn - Foto 11Kolhorn - Foto 12Kolhorn - Foto 13Kolhorn - Foto 14Kolhorn - Foto 15Kolhorn - Foto 16Kolhorn - Foto 17Kolhorn - Foto 18Kolhorn - Foto 19Kolhorn - Foto 20Kolhorn - Foto 21Kolhorn - Foto 22Kolhorn - Foto 23Kolhorn - Foto 24Kolhorn - Foto 25Kolhorn - Foto 26Kolhorn - Foto 27Kolhorn - Foto 28Kolhorn - Foto 29Kolhorn - Foto 30

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed