Vragen?
0226-414008WhatsAppE-mail

Gouwe 39
te Hoogwoud


Een parel in het Westfriese groene landschap!

Een architectonisch hoogstandje van pure luxe door tijdloze elegantie en comfort op een perceel van maar liefst 11.725 m². Het materiaalgebruik geeft de villa met bouwjaar 2019 een stoer karakter en is zeer duurzaam door het gebruik van aluminium kozijnen, verduurzaamde houten geveldelen, thermisch verzinkte stalen staanders, 48 zonnepanelen en aardwarmte. Door gebruik van de natuurlijke materialen voor het exterieur en ook het interieur, is hier een zeer energetisch geheel ontstaan. Een zeer leefbaar huis! ‘Out- en indoorliving’ sluiten naadloos op elkaar aan door bijvoorbeeld de ruime veranda aan de woonkeuken en zitkamer die middels een brede loungetrap overgaat in het door bloemenborders omhulde zonneterras aan het zwembad.

Een sfeervolle houthaard is zowel aan de binnenzijde als op het buiten terras aanwezig, ieder separaat en met eigen rookkanaal. Door de verhoogde ligging van de villa is er een weids uitzicht op de onder architectuur aangelegde tuin, gelegen op het zonnige zuiden, het Westfriese landschap en de zonsondergang! Vanuit de hoofdslaapkamer met bad en dubbele douche en het terras op de verdieping hebben we uiteraard ook dit memorabele uitzicht. De vele raampartijen bieden de woning veel natuurlijk lichtinval, voor de optimale ruimtebeleving. Het bijgebouw met eigen voorzieningen biedt mogelijkheden voor bijvoorbeeld mantelzorg, gastenverblijf, bed & breakfast of kantoor aan huis (hiervoor zijn nog geen vergunningen). Achter de villa vindt u een prachtig verwarmd zwembad. De villa is gelegen in Hoogwoud dat op 10 minuten afstand ligt van de A7 richting de randstad. Het dorp biedt u vele basisvoorzieningen, zoals scholen, kinderopvang, zorgpraktijk en winkels! De zon draait prachtig om het huis heen, met in de avond een zonsondergang vanaf bijvoorbeeld het buitenterras met houthaard; dit brengt ‘t buitenleven op zijn allermooist!

Bouwjaar: 2019
Woonoppervlakte: ca. 423 m²
Inhoud villa: ca. 1.695 m³

Bijgebouw: ca. 87 m²
Inhoud bijgebouw: ca. 298 m³
Perceeloppervlakte 11.725 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Hoogwoud - Foto 1Hoogwoud - Foto 2Hoogwoud - Foto 3Hoogwoud - Foto 4Hoogwoud - Foto 5Hoogwoud - Foto 6Hoogwoud - Foto 7Hoogwoud - Foto 8Hoogwoud - Foto 9Hoogwoud - Foto 10Hoogwoud - Foto 11Hoogwoud - Foto 12Hoogwoud - Foto 13Hoogwoud - Foto 14Hoogwoud - Foto 15Hoogwoud - Foto 16Hoogwoud - Foto 17Hoogwoud - Foto 18Hoogwoud - Foto 19Hoogwoud - Foto 20Hoogwoud - Foto 21Hoogwoud - Foto 22Hoogwoud - Foto 23Hoogwoud - Foto 24Hoogwoud - Foto 25Hoogwoud - Foto 26Hoogwoud - Foto 27Hoogwoud - Foto 28Hoogwoud - Foto 29Hoogwoud - Foto 30Hoogwoud - Foto 31Hoogwoud - Foto 32Hoogwoud - Foto 33Hoogwoud - Foto 34Hoogwoud - Foto 35Hoogwoud - Foto 36Hoogwoud - Foto 37Hoogwoud - Foto 38Hoogwoud - Foto 39Hoogwoud - Foto 40Hoogwoud - Foto 41Hoogwoud - Foto 42Hoogwoud - Foto 43Hoogwoud - Foto 44Hoogwoud - Foto 45Hoogwoud - Foto 46Hoogwoud - Foto 47Hoogwoud - Foto 48Hoogwoud - Foto 49Hoogwoud - Foto 50Hoogwoud - Foto 51Hoogwoud - Foto 52Hoogwoud - Foto 53

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed