Vragen?
WhatsAppE-mail

Noorderlaan 3
te Hippolytushoef


Ingenieuze parel met ongekend wooncomfort, klaar voor de toekomst!
Tussen velden en weilanden, omringd door bomen en op loopafstand van de Waddenzee. Twee robuuste vormen, omhuld door cortenstaal, met elkaar verbonden door een transparant lichaam. Hier woont u bijna energieneutraal in een zee van ruimte, licht en comfort. De verhoogde woonkamer biedt uitzicht op de zorgvuldig aangelegde tuin. Het glazen middendeel (eetkamer) is opgeluisterd met metershoge ‘farmers doors’ die zowel een architectonisch statement als zonwering vormen. Boven vindt u 3 slaapkamers, 2 badkamers en 2 heerlijke tussenruimten. Deze ingenieuze parel is een ware ode: aan de aardkundige geschiedenis en aan een groene toekomst. Hoog plafond, enorme raampartijen,  en een geweldig uitzicht over de tuin. Welkom in de woonkamer, een halve meter boven het maaiveld. Zo veel licht. Hier beleeft u binnen en buiten tegelijk. Het middendeel is aan twee kanten volledig transparant. Ook zijn de raampartijen voorzien van zonwering: houten lamellen in metershoge, rollende vouwdeuren. In het tweede gebouw bevindt zich de keuken. Wit, strak en voorzien van alle mogelijke luxe. Ook hier fraai uitzicht op de tuin. Achter de keuken vindt u de ruime, praktische bijkeuken met wasmachine-aansluiting en de zij-entree. Verder vindt u beneden een fijne werkkamer, hoofd-entree met hal, toilet en trap naar boven. In de kelder bevinden zich o.a. de warmtepomp, WTW-unit, zonneboiler en er is veel opbergruimte. De trap komt uit in het middendeel van de woning. Net als beneden is deze volledig transparant. Het is een fijne ruimte om lekker te zitten, te werken, tv te kijken of heerlijk te dagdromen bij het geweldige uitzicht. Elke dag anders, elk seizoen bijzonder. Via een kleine trap betreedt u de verdieping van het hoogste gebouw. Hier vindt u 2 slaapkamers aan de achterzijde en een badkamer met toilet, bidet en inloopdouche aan de voorzijde. Daartussen ligt nog zo’n unieke ruimte, die tevens dienst doet als overloop. De verdieping van het tweede gebouw is volledig gewijd aan de master bedroom. Compleet met inloopkast en een aangrenzende badkamer met toilet, inloopdouche en wastafel. Licht schuine wanden geven extra sfeer. Elke ruimte heeft Velux dakramen met een rolgordijn, sunscreen, horren en zijn in triple glas uitgevoerd. Alles is licht en tiptop afgewerkt.
Wat deze woning zo bijzonder maakt is het wooncomfort, de sfeer en het prachtige, meerzijdige licht in huis. Dat is uniek! Elke ruimte voelt aangenaam en huiselijk. Met overal prachtig weids uitzicht.
De liefde voor de natuur bepaalde de duurzame keuzes. Er ontbreekt dan ook niets als het om duurzaam gaat. Het is een bijna energieneutraal gebouw (BENG). “Isolatie, warmtepomp, ventilatie met WTW. De zonnepanelen bijvoorbeeld: die hebben micro omvormers en 25 jaar garantie op 87% van de originele opbrengst.
Een gasrekening is er niet en de elektriciteitsrekening is verwaarloosbaar. Dit huis is helemaal klaar voor de toekomst, in alle opzichten! De onderste treden van de trap lopen breed uit in de hal, uitnodigend als een bordes. Waar pvc-vloer overgaat in tegelvloer, zijn messing strips aangebracht als stijlvolle scheiding. Het is tekenend voor het hoge afwerkingsniveau dat door de hele villa is doorgevoerd. Dat uit zich ook in comfort. Elk vertrek is voorzien van vloerverwarming, mechanische ventilatie en een eigen thermostaat met touchscreen. De hele woning heeft akoestische plafonds. Er is een weggewerkt muzieksysteem. Een alarmsysteem. Zeer stabiele glasvezelverbinding. Sunscreens… Zo fors als het van buiten oogt, zo knus en warm is het van binnen. In elke ruimte. Maar dat kunt u alleen voelen, hier, in het echt.
Het perceel van maar liefst 5.410 m², strekt zich uit tot aan de weg en de hoge bomen langs het weiland. Twee jaar geleden is het voor een groot deel opnieuw ingericht en beplant. Er zijn schaduw- en zonneterrassen, een stilteplek, bostuin, vijvers, groentetuin, fruitstruiken, gazons, veranda, een kas en zelfs een tiny forest. Groenblijvende heesters zorgen voor extra privacy, evenals het hek eromheen, dit is elektrisch vergrendeld. Een paradijs voor vogels, vissen en vlinders, voor grote en kleine mensen. De schuur van ca. 75 m² plus even grote verdiepingsvloer geeft ruimte! De dubbelsteensmuren zijn bekleed met houten rabatdelen. Het nieuwe dak is geïsoleerd. Hier liggen de zonnepanelen op. De schuur is voorzien van loopdeur, klampdeuren en krachtstroom. Kortom, de ideale basis voor vele doeleinden.
De Noorderlaan is een met bomen en heesters omzoomd laantje. Net als een idyllische ansichtkaart. De weg erheen voelt als een lange privé oprit, waarna uiteindelijk de markante villa opdoemt. Voor druk verkeer of nabije bebouwing hoeft u niet te vrezen: u woont op aardkundig erfgoed. Wieringen kent een glooiend landschap met een open karakter. Een prachtig gebied om te wandelen en fietsen. Met mooie wegen, karakteristieke boerderijen en prachtig uitzicht over de Waddenzee. Vanaf het dak van deze woning is Texel zichtbaar. Alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkten, winkels, basisschool, sportverenigingen en horeca liggen op wandel- en fietsafstand. Ook watersporten, een dagje Lutjestrand en heerlijk wandelen langs de waddenwijk kan om de hoek.

Wilt u deze bijzondere plek voelen en deze parel bewonderen? Dan nodigen wij u graag uit voor een bezichtiging.

Perceeloppervlakte: ca. 5.410 m²
Woonoppervlakte: ca. 245 m²
Garage/schuur: 75 m²
Inhoud: ca. 990 m³
Bouwjaar: 2019
Energielabel: A+++

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Hippolytushoef - Foto 1Hippolytushoef - Foto 2Hippolytushoef - Foto 3Hippolytushoef - Foto 4Hippolytushoef - Foto 5Hippolytushoef - Foto 6Hippolytushoef - Foto 7Hippolytushoef - Foto 8Hippolytushoef - Foto 9Hippolytushoef - Foto 10Hippolytushoef - Foto 11Hippolytushoef - Foto 12Hippolytushoef - Foto 13Hippolytushoef - Foto 14Hippolytushoef - Foto 15Hippolytushoef - Foto 16Hippolytushoef - Foto 17Hippolytushoef - Foto 18Hippolytushoef - Foto 19Hippolytushoef - Foto 20Hippolytushoef - Foto 21Hippolytushoef - Foto 22Hippolytushoef - Foto 23Hippolytushoef - Foto 24Hippolytushoef - Foto 25Hippolytushoef - Foto 26Hippolytushoef - Foto 27Hippolytushoef - Foto 28Hippolytushoef - Foto 29Hippolytushoef - Foto 30Hippolytushoef - Foto 31Hippolytushoef - Foto 32Hippolytushoef - Foto 33Hippolytushoef - Foto 34Hippolytushoef - Foto 35Hippolytushoef - Foto 36Hippolytushoef - Foto 37Hippolytushoef - Foto 38Hippolytushoef - Foto 39Hippolytushoef - Foto 40Hippolytushoef - Foto 41Hippolytushoef - Foto 42Hippolytushoef - Foto 43Hippolytushoef - Foto 44Hippolytushoef - Foto 45Hippolytushoef - Foto 46Hippolytushoef - Foto 47Hippolytushoef - Foto 48Hippolytushoef - Foto 49Hippolytushoef - Foto 50Hippolytushoef - Foto 51Hippolytushoef - Foto 52Hippolytushoef - Foto 53Hippolytushoef - Foto 54Hippolytushoef - Foto 55Hippolytushoef - Foto 56Hippolytushoef - Foto 57Hippolytushoef - Foto 58

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed