Vragen?
0226-414008WhatsAppE-mail

Noordburenweg 13
te Hippolytushoef

verkocht onder voorbehoud


Stilte, een schaars goed…

De woning kan je veranderen, de locatie niet!’ Deze uitspraak wordt in de praktijk vaak gemaakt door Geert Klaver, de makelaar van dit bijzondere object. Deze uitspraak geldt als geen ander voor de stolpboerderij op de Noordburenweg 13 te Hippolytushoef. De woning is gelegen buiten de bebouwde kom en wordt omsingelt door diverse weilanden. Vrijer, landelijker en rustiger wonen dan dit wordt het niet! Als u echt op zoekt bent naar een locatie in de categorie ‘buitengewoon’ is dit uw kans. De plek, de omgeving en het perceel zijn de belangrijkste aspecten van een woning. Zoals de eerste zin al aangeeft kan je een woning nog geheel naar eigen wens en smaak veranderen. Uw eigen droomwoning realiseren op een droom-locatie, waar u bijna geen geluid gaat waarnemen waardoor het als volledig natuurlijk en rustgevend kan worden beschouwd. Gaat u naar buiten in de randstad, dan komen de geluiden van voorbijrazend auto’s, borende straatwerkers en trams u vaak tegemoet. We kennen weinig momenten waarop het stil is ons leven. Stilte lijkt een schaars goed te zijn geworden, maar is hier, op de Noordburenweg 13 te Hippolytushoef alles behalve schaars. Wij nodigen u graag uit om deze bijzondere locatie te bezichtigen!

Deze stolp wordt op twee manieren aangeboden, als zijnde de stolp als woning en als bouwkavel. Een buitengewone locatie waarbij u dus kunt kiezen om de bestaande stolpboerderij te verbouwen en uw eigen aandacht en liefde aan de stolp te schenken of de bouwkavel te kopen om uw hierop uw droomwoning te realiseren.

Bouwjaar: ca. 1913
Woonoppervlakte: ca. 64 m²
Externe bergruimte: ca. 124 m²
Inhoud: ca. 260 m³
Perceeloppervlakte: 5.055 m²

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Hippolytushoef - Foto 1Hippolytushoef - Foto 2Hippolytushoef - Foto 3Hippolytushoef - Foto 4Hippolytushoef - Foto 5Hippolytushoef - Foto 6Hippolytushoef - Foto 7Hippolytushoef - Foto 8Hippolytushoef - Foto 9Hippolytushoef - Foto 10Hippolytushoef - Foto 11Hippolytushoef - Foto 12Hippolytushoef - Foto 13Hippolytushoef - Foto 14Hippolytushoef - Foto 15Hippolytushoef - Foto 16Hippolytushoef - Foto 17Hippolytushoef - Foto 18Hippolytushoef - Foto 19Hippolytushoef - Foto 20Hippolytushoef - Foto 21Hippolytushoef - Foto 22Hippolytushoef - Foto 23Hippolytushoef - Foto 24Hippolytushoef - Foto 25Hippolytushoef - Foto 26Hippolytushoef - Foto 27Hippolytushoef - Foto 28Hippolytushoef - Foto 29

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed