Vragen?
WhatsAppE-mail

Hogeweg 8
te Egmond-binnen


Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Op steenworp afstand van de duinen en het strand staat deze vrijstaande woning met garage en grote vrijstaande schuur. Stelt u zich eens voor, na een lange wandeling door de duinen komt u thuis en geniet u nog even na bij de open haard. Of na een zomerse dag aan het strand de dag afsluiten tijdens een barbecue met vrienden of familie onder de veranda bij het tuinhuis. U heeft hier het hele jaar door een vakantiegevoel! Zowel om de woning als in de woning is verrassend veel ruimte. Behoort een slaapkamer op de begane grond tot één van uw woonwensen? Deze wens kan worden afgevinkt, deze slaapkamer heeft zelfs een eigen badkamer. Op de verdieping zijn nog eens 5 goed bemeten (slaap)kamers en een tweede badkamer. Naast de woning staat de garage met hobbyruimte en ruime zolder. Om de woning ligt de fraai aangelegde tuin met groene hagen, sierbestrating, een groot gazon en meerdere terrassen. De achtertuin is door de hoge haag aan weerszijde een fijne beschutte plek waar u in alle privacy kunt genieten. Ook voor kinderen is dit een waar (speel)paradijs. Achter op het perceel staat de vrijstaande schuur van maar liefst 190 m² met overheaddeur, deze geeft tal van mogelijkheden voor uw hobby’s of werk. Aan de achterzijde is er een aparte ontsluiting om bij de schuur te komen en plaats om meerdere auto’s te parkeren. De ligging aan de Hogeweg met enkel bestemmingsverkeer is landelijk en centraal, de woning wordt omringt door bollenvelden. Het centrum is op korte afstand gelegen met voorzieningen zoals diverse winkels, basisschool, manege en sportverenigingen. Al met al, veel ruimte en mogelijkheden op deze mooie plek vlakbij de duinen en het strand!

Bouwjaar: 1999
Woonoppervlakte: ca. 187 m²
Inhoud: ca. 707 m³
Garage: ca. 40 m²
Vrijstaande schuur: ca. 190 m²
Perceeloppervlakte: ca. 2.940 m² (dient nog kadastraal te worden ingemeten)

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Egmond-binnen - Foto 1Egmond-binnen - Foto 2Egmond-binnen - Foto 3Egmond-binnen - Foto 4Egmond-binnen - Foto 5Egmond-binnen - Foto 6Egmond-binnen - Foto 7Egmond-binnen - Foto 8Egmond-binnen - Foto 9Egmond-binnen - Foto 10Egmond-binnen - Foto 11Egmond-binnen - Foto 12Egmond-binnen - Foto 13Egmond-binnen - Foto 14Egmond-binnen - Foto 15Egmond-binnen - Foto 16Egmond-binnen - Foto 17Egmond-binnen - Foto 18Egmond-binnen - Foto 19Egmond-binnen - Foto 20Egmond-binnen - Foto 21Egmond-binnen - Foto 22Egmond-binnen - Foto 23Egmond-binnen - Foto 24Egmond-binnen - Foto 25Egmond-binnen - Foto 26Egmond-binnen - Foto 27Egmond-binnen - Foto 28

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed