Vragen?
WhatsAppE-mail

Raadhuisstraat 107
te Dirkshorn

verkocht


Dit pand is ook online te bezichtigen, neem contact op met Lianne van ons kantoor. Ook bestaat de mogelijkheid bij ons om van uw woning online een waardering te krijgen binnen 4 uur!

Gebouwd in 1969 voor de predikant van de tegenoverliggende kerk. De huidige bewoners hebben de voormalige pastorie in 2018 en 2019 volledig gerenoveerd. Waarbij er ook veel energiezuinige voorzieningen zijn getroffen, waaronder de installatie van 25 zonnepanelen en een lucht/water warmtepomp. Hierdoor is de energierekening nihil. Het is een degelijk gebouwde woning en alles is ruim van opzet. Zowel de woonkamer als woonkeuken zijn over de gehele lengte van het huis. In de woonkamer zijn openslaande deuren geplaatst waardoor er nog meer contact is met buiten. De gehele begane grond heeft vloerverwarming. Op de eerste verdieping treft u 4 royale slaapkamers en de badkamer. Alles ziet er spik en span uit! En dan ook nog eens de ligging….. een fantastisch vrij uitzicht over de landerijen en ook de contouren van de duinen zijn te zien. Het ligt namelijk dichtbij Schoorl, Warmenhuizen, Schagen en ook Alkmaar. Verschillende plaatsen met vele voorzieningen. Maar ook in Dirkshorn kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen.

Bouwjaar: 1969
Woonoppervlakte: ca. 125 m²
Garage: ca. 25 m²
Inhoud: ca. 576 m³
Perceeloppervlakte: 550 m²

Tip: ontdek de 3D Tour op onze website!


3D Tour

Dirkshorn - Foto 1Dirkshorn - Foto 2Dirkshorn - Foto 3Dirkshorn - Foto 4Dirkshorn - Foto 5Dirkshorn - Foto 6Dirkshorn - Foto 7Dirkshorn - Foto 8Dirkshorn - Foto 9Dirkshorn - Foto 10Dirkshorn - Foto 11Dirkshorn - Foto 12Dirkshorn - Foto 13Dirkshorn - Foto 14Dirkshorn - Foto 15Dirkshorn - Foto 16Dirkshorn - Foto 17Dirkshorn - Foto 18Dirkshorn - Foto 19Dirkshorn - Foto 20Dirkshorn - Foto 21Dirkshorn - Foto 22Dirkshorn - Foto 23Dirkshorn - Foto 24Dirkshorn - Foto 25Dirkshorn - Foto 26Dirkshorn - Foto 27Dirkshorn - Foto 28Dirkshorn - Foto 29Dirkshorn - Foto 30Dirkshorn - Foto 31Dirkshorn - Foto 32Dirkshorn - Foto 33Dirkshorn - Foto 34Dirkshorn - Foto 35

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed