Middenweg 57
te Dirkshorn

verkocht


In ’‘de buurtschap Schagerwaard’‘, het buitengebied van Dirkshorn staat deze vrijstaande woning met paardenfaciliteiten. Het geheel is gelegen op een prachtig perceel van maar liefst 27.465 m²! Of u nu op zoek bent naar een fijne landelijke plek met veel mogelijkheden óf een plek om uw paardenhobby te beoefenen dan bent u hier aan het juiste adres. De woning is gebouwd in 1983 en is in de tussentijd op diverse punten gemoderniseerd. Zo is er een sfeervolle tuinkamer aangebouwd (2018) met openslaande deuren naar de tuin en is er op de verdieping een dakkapel geplaatst waardoor veel ruimte is ontstaan. Verder is de woonkeuken omgetoverd tot een heerlijke plek om samen te komen. Er is een nieuwe keuken geplaatst (2015) en ook de badkamer en het toilet zijn vernieuwd. Naast de woning is er ook nog een grote schuur van ca. 730 m² en een stal met 5 boxen en een zadelkamer. Aan de zijkant van het perceel vindt u een riante kapschuur met nog 2 boxen en een tweetal paddocks. Op het erf is meer dan voldoende plek om meerdere auto’s te parkeren. Als kers op de taart vindt u aan de achterkant van de woning de paardenbak van ca. 20 x 60 m. met een eb- en vloedbodem. De ligging is landelijk, binnen enkele minuten bent u in de dorpskern. Dirkshorn staat bekend om het actieve verenigingsleven en de golfbaan. Binnen 10 minuten bent u in het bruisende centrum van Schagen en ook Alkmaar is snel te bereiken.

Bouwjaar: ca. 1983
Woonoppervlakte: ca. 165 m²
Inhoud: ca. 599 m³
Externe bergruimte: ca. 850 m²
Perceeloppervlakte: 27.465 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website (met een Klaver Profiel).

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Dirkshorn - Foto 1Dirkshorn - Foto 2Dirkshorn - Foto 3Dirkshorn - Foto 4Dirkshorn - Foto 5Dirkshorn - Foto 6Dirkshorn - Foto 7Dirkshorn - Foto 8Dirkshorn - Foto 9Dirkshorn - Foto 10Dirkshorn - Foto 11Dirkshorn - Foto 12Dirkshorn - Foto 13Dirkshorn - Foto 14Dirkshorn - Foto 15Dirkshorn - Foto 16Dirkshorn - Foto 17Dirkshorn - Foto 18Dirkshorn - Foto 19Dirkshorn - Foto 20Dirkshorn - Foto 21Dirkshorn - Foto 22Dirkshorn - Foto 23Dirkshorn - Foto 24Dirkshorn - Foto 25Dirkshorn - Foto 26Dirkshorn - Foto 27Dirkshorn - Foto 28Dirkshorn - Foto 29Dirkshorn - Foto 30Dirkshorn - Foto 31

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed