Geversweg 3 a
te Castricum

verkocht

Vrijstaande woning | Bouwjaar: 2015 | Woonoppervlakte: 194 m² | Inhoud: 1682 m³ | 6 kamers (4 slaapkamers) | 2 badkamers | Perceeloppervlakte: 6906 m²


Omschrijving

Stelt u zich eens voor, de wind waait door uw haren en de stralende zon schijnt op uw gezicht. U heeft het ultieme gevoel van vrijheid, want u rijdt met uw paard over het strand, het is een heerlijke rit. Als jullie zijn uitgewaaid bent u binnen 20 minuten rijden door de duinen thuis. In de verte ziet u het imposante witte pand. Het houten hekwerk valt op en van dichtbij ziet u pas goed dat alles nagelnieuw is, gebouwd in juni 2015. Via de grote poort rijdt u het pad op en uw paard hinnikt naar zijn kameraden, die nauwelijks kunnen wachten op hún strandrit. U stalt uw paard in een riante box, gesitueerd in de stal onder de luxueuze woning. Na de fantastische rit strijkt u neer bij de open haard in de sfeervolle woning met een goed glas wijn. Het verhaal lijkt zo uit een sprookje te komen, of een goede film. Maar hier, op deze plek, bij dit unieke object komt alles écht tot leven.

Deze locatie, aan de Geversweg 3a in Castricum noemen wij een zeldzaamheid. Waarom? Dit is een paardenobject wat middenin het Noord-Hollandse duinreservaat ligt, op 20 minuten stappen per paard naar het strand, het bruisende dorp Castricum een paar honderd meter verderop en het NS-station letterlijk om de hoek (3 minuten lopen). Er zijn zeldzaam weinig paardenobjecten die er zo netjes en verzorgd uitzien. Daarbij is het van alle (paarden)gemakken voorzien, een gedraineerde eb- en vloedrijbaan (20 x 60 m.), een longeercirkel en 4 grote paddocks. In totaal zijn er 13 paardenboxen. Het hele perceel is bijna 7.000 m² groot en alles is omheind en verlicht.
De woning is buitengewoon luxe en het leuke is, het woongedeelte is op de eerste verdieping. U kijkt vanuit uw woonkamer uit over de bollenvelden en uw paarden. Wilt u deze zeldzaamheid in werkelijkheid zien? Maak een afspraak voor een buitengewone bezichtiging.

Oh ja, indien u minder paarden heeft of misschien geen één, dan is een bezichtiging evengoed de moeite waard. De mogelijkheden van dit object zijn eindeloos!

Bouwjaar: 2015
Woonoppervlakte: ca. 194 m²
Begane grond: ca. 233 m²
Inhoud: ca. 1.682 m³
Perceeloppervlakte: ca. 6.906 m² (perceel dient nog te worden ingemeten).
Bestemming: de huidige bestemming is agrarisch.
Omzetting naar een Wonen-bestemming met ca. 2.500 m² perceel is bespreekbaar. Prijs op aanvraag.

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze site (met een Klaver Profiel).

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Terug naar foto 1

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed