Vragen?
WhatsAppE-mail

Burgerweg 79
te Burgerbrug


Hier wilt u wonen!
Je hebt uitzicht en je hebt uitzicht! Uitzicht hoort bij de ligging van dit bijzondere perceel van maar liefst 810 m².
Vanuit de woonkamer kunt u de kustlijn volgen richting Schoorl en Petten. Deze vrijstaande woning met inpandig bereikbare ‘dubbele’ garage is onder traditionele bouw gerealiseerd in 2002. U ziet dat de woning prachtig hoog ligt, waardoor er niveauverschil is met het terras en de achtertuin. Gebouwd met kwaliteit en sfeer; volledige isolatie, HR+ thermopane, fraaie overstekken van Meranti hout en sier metselwerk. In de woning treft u mooie deur – en sierlijsten en de gehele begane grond heeft vloerverwarming. De unieke ligging dichtbij de kust biedt u verhuurmogelijkheden voor bijvoorbeeld uw eigen B&Bt, om zo ook anderen van het uitzicht en de plek te laten genieten! Hiervoor is al een complete ruimte ingericht boven de garage. Deze ruimte is te bereiken via een eigen ingang. Hier treft u een keuken, badkamer, woonkamer en een vide (te gebruiken als slaapkamer).  De woning vraagt om een beetje aandacht, de huidige eigenaar was al aardig op weg, maar aan de nieuwe eigenaar om het af te maken!
De hoofdwoning is uitgerust met veel mooie raampartijen, waardoor er veel lichtinval is en optimale uitzichtmomenten! De keuken is voorzien van onder andere een vier-pits inductie kookplaat, vaatwasmachine en een oven. Op de begane grond bevindt zich ook nog een badkamer en een wasruimte. Op de verdieping vindt u twee slaapkamers, een apart toilet en een 2e badkamer. Vanuit een van de slaapkamers kunt met de hardhouten trap de (speel)zolder bereiken. Rondom de woning is een stenen pad aangelegd en treft u een niveauverschil in de tuin. Deze tuin verdiend nog wel nog wat aandacht! De aangebouwde geïsoleerde garage is voorzien van elektra, water en krachtstroom. In de garage is voldoende ruimte voor twee auto’s. De plek van de CV-combiketel en een extra elektrische boiler zijn hier gerealiseerd (noodoplossing mocht er geen gas zijn).
Begint deze woning en de plek te kriebelen en wilt u hier straks elke dag wakker worden? Wij nodigen u graag uit voor een bezichtiging!

Bouwjaar: 2002
Woonoppervlakte: ca. 160 m²
Inhoud: ca. 750 m³
Perceeloppervlakte: 810 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Burgerbrug - Foto 1Burgerbrug - Foto 2Burgerbrug - Foto 3Burgerbrug - Foto 4Burgerbrug - Foto 5Burgerbrug - Foto 6Burgerbrug - Foto 7Burgerbrug - Foto 8Burgerbrug - Foto 9Burgerbrug - Foto 10Burgerbrug - Foto 11Burgerbrug - Foto 12Burgerbrug - Foto 13Burgerbrug - Foto 14Burgerbrug - Foto 15Burgerbrug - Foto 16Burgerbrug - Foto 17Burgerbrug - Foto 18Burgerbrug - Foto 19Burgerbrug - Foto 20Burgerbrug - Foto 21Burgerbrug - Foto 22Burgerbrug - Foto 23Burgerbrug - Foto 24Burgerbrug - Foto 25Burgerbrug - Foto 26Burgerbrug - Foto 27Burgerbrug - Foto 28Burgerbrug - Foto 29Burgerbrug - Foto 30

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed