Vragen?
WhatsAppE-mail

Oude Bergerweg 50
te Bergen (nh)


Laat u verrassen door deze karakteristieke vrijstaande woning met riante loods en bijgebouw. Gelegen op slechts enkele wandelminuten van het centrum van het kunstenaarsdorp Bergen. Het perceel is omsloten door veel volwassen groen waardoor u hier optimaal in alle privacy kunt genieten. Deze karakteristieke jaren ‘20 woning is in 2007 volledig onder handen genomen. Tijdens de renovatie is de woning onder andere op de begane grond vergroot, is de keuken vernieuwd en is de badkamer vernieuwd tot een heerlijke plek waar u volledig kunt ontspannen. In de woning hebben de huidige eigenaren veel authentieke elementen terug laten komen zoals fraaie glas-in-lood ramen.  De royale living heeft een sfeervolle eiken houten vloer met vloerverwarming en aan de achterzijde openslaande deuren naar de tuin. Op de verdieping zijn naast de badkamer twee royale slaapkamers (mogelijkheid tot drie), waarvan de master bedroom aan de achterzijde een balkon heeft. Grenzend aan de woning is een ruime garage van ca. 50 m², hier is genoeg ruimte voor twee auto’s. Achter het woonhuis staat het bijgebouw (ca. 50 m²) met eigen voorzieningen en een ’‘eigen’‘ tuin. Deze ruimte is uitstekend te gebruiken als kantoor-/praktijkruimte. Achter de woning staat een grote loods met verdieping van ruim 250 m² met een eigen inrit/ ontsluiting naar de Boterbloemweg. Door de ruimte en hoogte van de loods kunt u hier vele kanten mee op. Uitstekend geschikt als u op zoek bent naar ruimte voor het uitoefenen van uw hobby’s. Of misschien bent u wel op zoek naar ruimte voor het uitoefenen van kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten, mogelijkheden alom! In de loods is een toiletruimte en krachtstroom aanwezig. Het geheel staat op een mooi perceel van 2.049 m², een plek waar het heerlijk vertoeven is. Het perceel is omsloten door volwassen groen, er staat fraaie beplanting, er is een zonneterras en er zijn meerdere gazons. De ligging van de tuin? Op het zonnige zuidwesten… Door de centrale ligging zijn alle voorzieningen zoals winkels en scholen op korte afstand. De ontsluiting naar de A9 naar o.a. Haarlem en Amsterdam is op korte afstand van de woning. Na een drukke dag een balletje slaan op de 18 holes golfbaan, het kan bij Golfbaan Sluispolder! Voor een heerlijke strandwandeling bent u binnen een mum van tijd op het strand van Bergen, waar u na afloop in één van de gezellige restaurants aan kunt schuiven voor een hapje en een drankje. Kortom, een karakteristieke woning met veel mogelijkheden, dichtbij duinen, bos en strand.

Bouwjaar: ca. 1926
Woonoppervlakte: ca. 133 m²
Garage: ca. 50 m²
Loods: ca. 280 m²
Inhoud: 1.902 m³

Bijgebouw: ca. 50 m²
Perceeloppervlakte: 2.049 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Bergen (nh) - Foto 1Bergen (nh) - Foto 2Bergen (nh) - Foto 3Bergen (nh) - Foto 4Bergen (nh) - Foto 5Bergen (nh) - Foto 6Bergen (nh) - Foto 7Bergen (nh) - Foto 8Bergen (nh) - Foto 9Bergen (nh) - Foto 10Bergen (nh) - Foto 11Bergen (nh) - Foto 12Bergen (nh) - Foto 13Bergen (nh) - Foto 14Bergen (nh) - Foto 15Bergen (nh) - Foto 16Bergen (nh) - Foto 17Bergen (nh) - Foto 18Bergen (nh) - Foto 19Bergen (nh) - Foto 20Bergen (nh) - Foto 21Bergen (nh) - Foto 22Bergen (nh) - Foto 23Bergen (nh) - Foto 24Bergen (nh) - Foto 25Bergen (nh) - Foto 26Bergen (nh) - Foto 27Bergen (nh) - Foto 28Bergen (nh) - Foto 29Bergen (nh) - Foto 30Bergen (nh) - Foto 31Bergen (nh) - Foto 32Bergen (nh) - Foto 33Bergen (nh) - Foto 34Bergen (nh) - Foto 35Bergen (nh) - Foto 36Bergen (nh) - Foto 37Bergen (nh) - Foto 38Bergen (nh) - Foto 39Bergen (nh) - Foto 40

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed