Vragen?
WhatsAppE-mail

Jan Tooropweg 10
te Bergen (nh)


The sound of silence..

Op één van de mooiste plekjes van Bergen of misschien wel het mooiste plekje van Bergen staat deze karakteristieke vrijstaande woning (met diverse bestemmingsmogelijkheden) ontworpen door Wouter Hamdorff, een gerenommeerde Nederlandse architect. De woning wordt op een buitengewone wijze geflankeerd door de beplanting en de robuuste bomen. Het perceel heeft een totale oppervlakte van maar liefst 13.968 m², waaronder een weiland van ruim 9.000 m². Vanuit de woning en de tuin heeft u een landelijk uitzicht over de landerijen. U heeft dus zelf de regie in handen wat er met dit uitzicht gaat gebeuren! Soortgelijke perceeloppervlaktes zijn schaars en met name in Bergen is dit iets unieks. Zoals verteld wordt de woning vergezeld door veel groen. Een soort van verscholen verrassing in de natuur. Het slingerpad, een ‘tunnel’ van bomen, leidt u naar de buitengewone locatie.

Op deze locatie staan twee woningen, namelijk: Jan Toorpweg 10 te Bergen en Jan Tooropweg 10 S te Bergen. Ook dit is weer iets unieks te nomen. Twee woningen op één perceel biedt mogelijkheden en vooral de kans om uw dromen en plannen te visualiseren tot één geheel op een prachtige plek in Bergen. De woningen hebben wel een update nodig, maar dat doet niets af aan het de mogelijkheden van deze woningen. Want mogelijkheden zijn er. Binnen de geldende bestemming geldt dat de inhoud van een hoofdgebouw ter plaatse maximaal 2.200 m³ mag bedragen. Dit is exclusief eventuele kelders en andere ondergrondse ruimten en exclusief vergunningsvrije bouwwerken. Daarbij bestaat er de mogelijkheid om deze maat te vergroten met 10%. In verband met de grootte van het perceel is binnen de regels van vergunningsvrij bouwen maximaal 150 m2 aan aan- en uitbouwen, bijgebouwen en recreatiewoningen toe. Download het document ‘QuickScan Bestemmingsplan’ op onze website voor een uitgebreid overzicht van de bestemmingsmogelijkheden.

Op dit moment ademen de woningen karakter, artisticiteit en kunst. Aan deze eigenschappen kunt u uw eigen eigenschappen toevoegen, waarbij de woningen uw droomwoningen worden. Door de rust en de stilte die op deze locatie heerst is dit een geliefde plek geworden voor kunstenaars. Soms komen er woningen voorbij, welke u niet kunt laten lopen. Deze kans komt namelijk maar 1 keer voorbij, geen tweede ronde, geen herkansing, het is nu of nooit.

Bekijk de buitengewone drone-video om een prachtige indruk te krijgen van deze locatie. Heeft u tijd? Bekijk dan de lange variant, welke absoluut het kijken waard is. Deze vindt u aan de rechterkant onder de aanmelding op onze website.

Bouwjaar: ca. 1956
Woonoppervlakte: ca. 231 m²
Inhoud: ca. 900 m³
Perceeloppervlakte: 13.968 m²
Perceeloppervlakte met betrekking tot woning: 4.728 m²
Overige inpandige ruimte ca. 19 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Bergen (nh) - Foto 1Bergen (nh) - Foto 2Bergen (nh) - Foto 3Bergen (nh) - Foto 4Bergen (nh) - Foto 5Bergen (nh) - Foto 6Bergen (nh) - Foto 7Bergen (nh) - Foto 8Bergen (nh) - Foto 9Bergen (nh) - Foto 10Bergen (nh) - Foto 11

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed