Vragen?
0226-414008WhatsAppE-mail

Lotweg 42
te Anna Paulowna


Op een prachtige landelijke plek, nabij het Amstelmeer bieden wij deze vrijstaande woning met volledig ingericht bijgebouw (zorgmogelijkheden) én een bouwkavel aan op een perceel van 10.192 m². Door de hogere ligging van het woonhuis wordt het uitzicht op geen enkele wijze belemmerd. Dit perceel is voor vele doeleinden te gebruiken, waarbij te denken valt aan boerencamping, hobbytuin, boomkwekerij, of kleinschalige veehouderij! Voor het realiseren van de bouwkavel zullen beiden schuren gesloopt moeten worden. Heeft u een hobby waar u de ruimte voor nodig heeft? U kunt er ook voor kiezen om de schuren te behouden, het realiseren van de bouwkavel is dan niet mogelijk. Mogelijkheden voor verhuur van de schuren t.b.v. watersport of caravan behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. De woning dateert uit 1978 en heeft onder andere een ruime woonkamer, een slaapkamer en douche op de begane grond en 4 ruime slaapkamers op de verdieping. U heeft hier een prachtig uitzicht over het uitgestrekte polder landschap. De ligging is landelijk, de reuring zoekt u gemakkelijk op. Het station van Anna Paulowna, scholen en winkels zijn goed te bereiken. Laat u verrassen door de vele mogelijkheden die dit perceel te bieden heeft!

Ook de woning biedt veel mogelijkheden; de aangebouwde garage is al omgebouwd tot kangaroo-woning of B&B compleet met woonkamer, badkamer, toilet en slaapkamer. Uiteraard ook te gebruiken als zorgwoning.
De woningen zelf heeft een royale woonkamer en 4 ruime slaapkamers op de verdieping. U heeft hier een prachtig uitzicht over het uitgestrekte polderlandschap.
De ligging is landelijk, de reuring zoekt u gemakkelijk op. Het station van Anna Paulowna, scholen en winkels zijn goed te bereiken. De L-vormige dijk dient als windkering en ter verhoging van de privacy. Door de hogere ligging van het woonhuis wordt het uitzicht op geen enkele wijze belemmerd. Dit perceel is voor vele doeleinden te gebruiken, waarbij te denken valt aan boerencamping, hobbytuin, boomkwekerij, of kleinschalige veehouderij!

Bouwjaar: 1978
Woonoppervlakte: ca. 182 m²
Inhoud: ca. 743 m³
Schuur 1: ca. 600 m²
Schuur 2: ca. 714 m²
Perceeloppervlakte: 10.192 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website (met een Klaver Profiel).

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Anna Paulowna - Foto 1Anna Paulowna - Foto 2Anna Paulowna - Foto 3Anna Paulowna - Foto 4Anna Paulowna - Foto 5Anna Paulowna - Foto 6Anna Paulowna - Foto 7Anna Paulowna - Foto 8Anna Paulowna - Foto 9Anna Paulowna - Foto 10Anna Paulowna - Foto 11Anna Paulowna - Foto 12Anna Paulowna - Foto 13Anna Paulowna - Foto 14Anna Paulowna - Foto 15Anna Paulowna - Foto 16Anna Paulowna - Foto 17Anna Paulowna - Foto 18Anna Paulowna - Foto 19Anna Paulowna - Foto 20Anna Paulowna - Foto 21Anna Paulowna - Foto 22Anna Paulowna - Foto 23

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed