Vragen?
0226-414008WhatsAppE-mail

Ibislaan 19
te Andijk

verkocht onder voorbehoud


Met een perceeloppervlakte van 701 m² en een mooie diepe tuin grenzend aan water, woon je in het centrum van Andijk vrij, in rust en royaal. De tuin is een verscholen verrassing en is oprecht buitengewoon te noemen met een gunstige ligging op het westen. Licht in huis en veel frisse lucht hebben een positief effect op je gezondheid. Als je voldoende daglicht krijgt, heeft dit een positieve invloed op je humeur. Wel zo gezellig voor de mensen om je heen!
Laat de Ibislaan 19 te Andijk nou net alle ingrediënten hebben, welke je voorzien van licht en frisse lucht. De gehele woning is ingericht met een oriëntatie gericht op de prachtige tuin. Denk hierbij aan veel raampartijen, wat dus de nodige lichtinval geeft. Deze raampartijen worden geflankeerd door wit gestucte muren en houtenbalken. Dit heeft naast luxe ook een warme en speelse uitstraling. In 2017 heeft de vorige bewoner de begane grond volledig verbouwd, waarbij er onder andere een badkamer en een slaapkamer is gerealiseerd op de begane grond. Levensloopbestendig wonen behoort dus tot de mogelijkheden. De slaapkamer op de begane grond heeft uitzicht op de tuin. Ook door de glazen overkapping wordt de tuin optimaal bij de woning betrokken. De woning telt 4 slaapkamers, waaronder 3 slaapkamers op de eerste verdieping die alle 3 toegang geven tot een balkon. Verder heeft de eerste verdieping ook een eigen badkamer met ligbad, toilet en een wastafel. Royaal wonen wordt nogmaals bevestigd door het oprijpad met ruimte voor 2 auto’s. Geïnteresseerd? Plan snel een bezichtiging in!

Bouwjaar: 1975
Woonoppervlakte: ca. 147 m²
Inhoud: ca. 565 m³
Overkapping en balkon: ca. 43 m²
Schuur: ca. 13 m²
Perceeloppervlakte: 701 m²

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Andijk - Foto 1Andijk - Foto 2Andijk - Foto 3Andijk - Foto 4Andijk - Foto 5Andijk - Foto 6Andijk - Foto 7Andijk - Foto 8Andijk - Foto 9Andijk - Foto 10Andijk - Foto 11Andijk - Foto 12Andijk - Foto 13Andijk - Foto 14Andijk - Foto 15Andijk - Foto 16Andijk - Foto 17Andijk - Foto 18Andijk - Foto 19Andijk - Foto 20Andijk - Foto 21Andijk - Foto 22Andijk - Foto 23Andijk - Foto 24Andijk - Foto 25Andijk - Foto 26Andijk - Foto 27Andijk - Foto 28Andijk - Foto 29Andijk - Foto 30Andijk - Foto 31Andijk - Foto 32Andijk - Foto 33

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed