Vragen?
WhatsAppE-mail

Nieuwe Vaart 4
te Alkmaar


Stad en groen. Voor veel mensen is dit de ideale woonsituatie. De dynamiek van een stad maar toch rust en ruimte in uw directe omgeving. Een plek waar kinderen zorgeloos kunnen spelen en mensen elkaar helpen. Het leven in een stad is dynamisch, maar kan ook stressvol zijn. Het drukke verkeer en geluidsoverlast zijn bijvoorbeeld redenen om uit de stad te vertrekken. Maar waar vinden we de perfecte combinatie tussen stad en groen? Dat vindt u bij de in 2017 gebouwde woning, Nieuwe Vaart 4 te Alkmaar. Hoe lekker is het om nét buiten de stad te gaan wonen! Wel de lusten, niet de lasten. Binnen enkele minuten bent u met uw fiets in de binnenstad. Stelt u zich eens voor: u pakt uw fiets op een mooie lentedag en fietst, omringt door de vier strijkmolens, langs de Hoornsevaart naar de binnenstad in Alkmaar om een tas vol met lekkere etenswaren te kopen bij speciaalzaakjes. Een straatmuzikant pingelt wat op zijn gitaar en de geur van vers gebakken brood van de bakker sluimert door de winkelstraten. Een mooie rit door één van de mooiste plekjes van Alkmaar. In de binnenstad geniet u van al het moois en de gezelligheid wat een stad te bieden heeft. Eenmaal terug gekomen bij de woning ervaart u rust en ruimte. Hier mag oprecht worden gesproken over: ‘best of both worlds’.

De aantrekkingskracht van een woning wordt volgens een oud ‘makelaarsgrapje bepaald door drie dingen: locatie, locatie en locatie. Hoe ver het is naar het centrum, naar uitvalswegen of naar het openbaar vervoer? Als de locatie van de Nieuwe Vaart 4 een cijfer mocht krijgen, dan was dat absoluut een 10 geweest. Een magnifieke plek, wat onder andere door de hoogtebeelden wordt bevestigd. En dan de woning zelf.. Die is eigenlijk splinternieuw. De woning is gebouwd onder architectuur van Maarten Koning. Specialist in het ontwerpen van stolpen en het restaureren van monumenten. Zijn slogan luidt dan ook: ‘wij bouwen monumenten’. Een nieuwbouwwoning is vaak strak en hypermodern. Deze woning is een uitzondering op die regel en daarom ook zo uniek. Hier wordt een prachtig compromis gesloten tussen moderniteit en karakteristieke elementen. Houtenbalken worden afgewisseld door strak stucwerk. Alleen maar superlatieven omtrent de woning. Kom snel kijken! Plan direct een bezichtiging in.

Bouwjaar: 2017
Woonoppervlakte: ca. 164 m²
Inhoud: ca. 583 m³
Perceeloppervlakte: 523 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare vrijstaande woningen


Landelijk wonen aanbodRegionaal aanbod

Alkmaar - Foto 1Alkmaar - Foto 2Alkmaar - Foto 3Alkmaar - Foto 4Alkmaar - Foto 5Alkmaar - Foto 6Alkmaar - Foto 7Alkmaar - Foto 8Alkmaar - Foto 9Alkmaar - Foto 10Alkmaar - Foto 11Alkmaar - Foto 12Alkmaar - Foto 13Alkmaar - Foto 14Alkmaar - Foto 15Alkmaar - Foto 16Alkmaar - Foto 17Alkmaar - Foto 18Alkmaar - Foto 19Alkmaar - Foto 20Alkmaar - Foto 21Alkmaar - Foto 22Alkmaar - Foto 23Alkmaar - Foto 24Alkmaar - Foto 25

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed