Dokter de Vriesstraat 35
te Benningbroek

verkocht


Landelijk wonen maar toch met alle voorzieningen in de buurt? Dat kan in deze schitterende voormalige directeurswoning in Benningbroek. De woning is jarenlang bewoond door de directeur van de bank die er destijds naast gevestigd was. Inmiddels is de woning flink gemoderniseerd. De kernwoorden voor deze half vrijstaande woning zijn ruimte, rust en sfeer. In de woning is veel ruimte, de hoge plafonds accentueren dit nog eens extra. De grote living is heerlijk licht door de grote raampartijen en fraai afgewerkt met hoge plinten, plafondlijsten en een mooie massief eikenhouten parketvloer. In de living is tevens een sfeervolle gashaard aanwezig. Aan de achterkant -in de uitbouw met lichtkoepel- vindt u de woonkeuken. Hier is naast de keuken met inbouwapparatuur en spoeleiland ook nog meer dan voldoende ruimte voor een lange eettafel. Op zomerse dagen zet u de openslaande deuren lekker open en betrekt u het terras eenvoudig bij de woonkeuken. Ook hier zijn grote ramen waardoor u een ongekend mooi zicht op de tuin heeft en u buiten op een hele mooie manier naar binnen haalt. Verder is er een ruime bijkeuken, de inpandig te bereiken garage, zijn er drie ruime slaapkamers en is er de zeer complete badkamer. Wat wij u nog niet verteld hebben is dat deze royale woning een zeer aangename tuin met diverse terrassen en fraaie beplanting heeft. Dit én het perceel van maar liefst 1.210 m² (evt. uit te breiden met 345 m²) zullen u ongetwijfeld blij maken! Door de vrije ligging kunt u uitstekend van de rust op deze prachtige landelijke plek genieten. De woning is gelegen in het gezellige dorp Benningbroek waar u onder andere een basisschool, kinderopvang, zwembad en een actief verenigingsleven vindt. Voor uitgebreidere winkelvoorzieningen kunt u terecht in het naastgelegen Wognum. Ook de steden Hoorn en Amsterdam zijn goed te bereiken, binnen enkele minuten bent u op A7. Kortom, een ruime woning op een prachtige landelijke locatie waar u echt de rust en ruimte zult ervaren.

Bouwjaar: ca. 1930
Woonoppervlakte: ca. 172 m²
Overige inpandige ruimte: ca. 28 m²
Inhoud: ca. 731 m³
Perceeloppervlakte: 1.210 m², evt. uit te breiden met 345 m²

Voor meer informatie kunt u de uitgebreide brochure aanvragen, tevens kunt u diverse aanvullende documenten downloaden vanaf onze website (met een Klaver Profiel).

Benningbroek - Foto 1Benningbroek - Foto 2Benningbroek - Foto 3Benningbroek - Foto 4Benningbroek - Foto 5Benningbroek - Foto 6Benningbroek - Foto 7Benningbroek - Foto 8Benningbroek - Foto 9Benningbroek - Foto 10Benningbroek - Foto 11Benningbroek - Foto 12Benningbroek - Foto 13Benningbroek - Foto 14Benningbroek - Foto 15Benningbroek - Foto 16Benningbroek - Foto 17Benningbroek - Foto 18Benningbroek - Foto 19Benningbroek - Foto 20Benningbroek - Foto 21Benningbroek - Foto 22Benningbroek - Foto 23Benningbroek - Foto 24Benningbroek - Foto 25

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed