Vragen?
WhatsAppE-mail

Schermerdijk 1 A
te Alkmaar

€ 600.000 V.O.N.


Dromen worden werkelijkheid…

Rijdend door de polder, langs de ambachtsmolen en de ‘witte kippenbrug’ komt u bij een bijzondere plek. Midden in de natuur, op een meer dan prachtige locatie met iedere dag een adembenemend uitzicht. Een leeg schilderij van wel 4.727 m². Een schilderij welke opnieuw ingekleurd dient te worden, klaar om uw eigen Picasso of Rembrandt te maken. Uw eigen meesterwerk, gelegen op 1 van de meest historische locaties van Alkmaar. Een locatie met geschiedenis, waar u nu zelf uw geschiedenis kunt schrijven. Hier stond de bekende stolpboerderij ‘Boomlust’, de laatste Alkmaarse boerderij in de Schermer. De kenmerkende elementen van het erf zullen worden hersteld. De stolpboerderij staat voor op het erf en is vanaf de openbare weg de blikvanger. De stolpboerderij wordt omringt door fruitboomgaarden en een singel. Voor het perceel ligt de sierlijke Schermerringvaart. Hier kan gevaren, gezwommen en ’s winters geschaatst worden. Deze waterweg is de ringvaart van de polder van Alkmaar en is open vaarwater. Hier ervaart u landelijk wonen; een beleving van rust en ruimte. Daarbij bent u binnen enkele minuten in de prachtige stad Alkmaar en bent u binnen een half uur via de A8 of A9 in Amsterdam. Een mooi compromis tussen landelijk wonen en de gezelligheid van de stad op enkele minuten vanaf de stolpboerderij. Waar vinden we tegenwoordig nog zo’n unieke plek, waar u even de hectiek van bijvoorbeeld de Randstad kunt ontvluchten?

Om u te inspireren zijn er visualisaties ontworpen van de stolpboerderij die op deze locatie gebouwd zou kunnen worden. De prachtige beelden geven een beeld van wat er mogelijk is op deze locatie. Deze visualisaties zijn op basis van de omgevingsvergunning gemaakt. Mocht u willen kiezen voor een aangepast ontwerp, een andere vorm of een andere indeling, dan dient dit aangevraagd te worden bij de gemeente. Het perceel bevindt zich op een buitengewone locatie waar zich drie kavels bevinden. De overige twee kavels zijn reeds verkocht.

Perceeloppervlakte: 4.727 m²
Woonoppervlakte: max. 444 m² volgens verleende omgevingsvergunning            
Inhoud: max. 1.920 m³ volgens verleende omgevingsvergunning


Documenten

Relevante documenten zoals bijv. de NVM vragenlijst inzien? Log hier in op uw bestaande profiel of klik hier om een gratis Klaver Profiel aan te maken.


Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 600.000 V.O.N.
Status
Beschikbaar

Bouw

Soort woning
-
Soort bouw
N.v.t.
Bouwjaar
-
Soort dak
-

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
0 m²
Perceeloppervlakte
4727 m²
Inhoud
0 m³

Indeling

Aantal kamers
0 kamer (0 slaapkamer)
Aantal badkamers
1 badkamer
Aantal woonlagen
0 woonlagen
Voorzieningen
-

Energie

Isolatie
-
Verwarming
-
Warm water
-
C.V.-ketel
-

Buitenruimte

Ligging
-
Tuin
-

Bergruimte

Schuur/Berging
-
Voorzieningen
-

Op de kaart

Sorry, Street View is niet beschikbaar voor dit object.
Laden...


Let op! Het kan zijn dat u niet direct de door u aangevinkte voorzieningen ziet, zoom dan uit of versleep de kaart om in de buurt te kijken.

Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 1Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 2Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 3Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 4Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 5Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 6Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 7Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 8Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 9Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 10Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 11Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 12Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 13Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 14Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 15Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 16Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 17Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 18Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 19Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 20Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 21Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 22Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 23Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 24Schermerdijk 1 A, Alkmaar - Foto 25

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed