Vragen?
WhatsAppE-mail

Schermerdijk 1 A
te Alkmaar


Dromen worden werkelijkheid…

Rijdend door de polder, langs de ambachtsmolen en de ‘witte kippenbrug’ komt u bij een bijzondere plek. Midden in de natuur, op een meer dan prachtige locatie met iedere dag een adembenemend uitzicht. Een leeg schilderij van wel 4.727 m². Een schilderij welke opnieuw ingekleurd dient te worden, klaar om uw eigen Picasso of Rembrandt te maken. Uw eigen meesterwerk, gelegen op 1 van de meest historische locaties van Alkmaar. Een locatie met geschiedenis, waar u nu zelf uw geschiedenis kunt schrijven. Hier stond de bekende stolpboerderij ‘Boomlust’, de laatste Alkmaarse boerderij in de Schermer. De kenmerkende elementen van het erf zullen worden hersteld. De stolpboerderij staat voor op het erf en is vanaf de openbare weg de blikvanger. De stolpboerderij wordt omringt door fruitboomgaarden en een singel. Voor het perceel ligt de sierlijke Schermerringvaart. Hier kan gevaren, gezwommen en ’s winters geschaatst worden. Deze waterweg is de ringvaart van de polder van Alkmaar en is open vaarwater. Hier ervaart u landelijk wonen; een beleving van rust en ruimte. Daarbij bent u binnen enkele minuten in de prachtige stad Alkmaar en bent u binnen een half uur via de A8 of A9 in Amsterdam. Een mooi compromis tussen landelijk wonen en de gezelligheid van de stad op enkele minuten vanaf de stolpboerderij. Waar vinden we tegenwoordig nog zo’n unieke plek, waar u even de hectiek van bijvoorbeeld de Randstad kunt ontvluchten?

Om u te inspireren zijn er visualisaties ontworpen van de stolpboerderij die op deze locatie gebouwd zou kunnen worden. De prachtige beelden geven een beeld van wat er mogelijk is op deze locatie. Deze visualisaties zijn op basis van de omgevingsvergunning gemaakt. Mocht u willen kiezen voor een aangepast ontwerp, een andere vorm of een andere indeling, dan dient dit aangevraagd te worden bij de gemeente. Het perceel bevindt zich op een buitengewone locatie waar zich drie kavels bevinden. De overige twee kavels zijn reeds verkocht.

Schermerdijk 1A te Alkmaar wordt op twee manieren aangeboden, als zijnde geheel (kavel + stolpboerderij) en enkel als kavel.

Perceeloppervlakte: 4.727 m²
Woonoppervlakte: max. 444 m² volgens verleende omgevingsvergunning            
Inhoud: max. 1.920 m³ volgens verleende omgevingsvergunning

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in
Alkmaar - Foto 1Alkmaar - Foto 2Alkmaar - Foto 3Alkmaar - Foto 4Alkmaar - Foto 5Alkmaar - Foto 6Alkmaar - Foto 7Alkmaar - Foto 8Alkmaar - Foto 9Alkmaar - Foto 10Alkmaar - Foto 11Alkmaar - Foto 12Alkmaar - Foto 13Alkmaar - Foto 14Alkmaar - Foto 15Alkmaar - Foto 16Alkmaar - Foto 17Alkmaar - Foto 18Alkmaar - Foto 19Alkmaar - Foto 20Alkmaar - Foto 21Alkmaar - Foto 22Alkmaar - Foto 23Alkmaar - Foto 24Alkmaar - Foto 25

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed