Vragen?
WhatsAppE-mail

Wogmeer 17
te Hensbroek


Subtiel verscholen tussen het groen, staat deze twee-onder-één-kap woning op maar liefst 7.095 m². Een buitengewone combinatie! Het oprijpad, welke plaats biedt voor meerdere auto’s, brengt u naar het achtergelegen erf. De ruimte die hier ‘verscholen’ ligt zult u zeker verbazen. Het grote erf is ingericht met een groot bijgebouw, carport, paardenstallen, rijbak, tuinhuis, zwembad en weiland. De paardenstallen bestaan uit twee stenen stallen en een hengstenstal. De stallen zijn voorzien van automatische drinkbakken en een betonvloer. De invulling van het erf is uiteraard naar uw wens te veranderen. Het bijgebouw omtoveren tot gastenverblijf of mantelzorg (met goedkeuring gemeente) behoort ook zeker tot de mogelijkheden. Op de erfgrens staat een fraaie bomensingel welke tevens als windvanger fungeert. De vogels vinden hier vaak hun plek, waarbij de uil en buizerd regelmatig op bezoek komen. Prachtig is ook het uitzicht vanuit de tuin over de polder, waar u de zon kunt zien ondergaan. De ruime tuin biedt u veel ruimte voor ontspanning en vertier. De woning is in 1978 gebouwd en goed onderhouden. In de jaren zijn diverse vertrekken vernieuwd, waaronder de woonkeuken en de badkamer. De verdieping heeft momenteel 2 slaapkamers, maar heeft de mogelijkheid voor drie slaapkamers. Gelegen in de fraaie polder de Wogmeer, waarvan de inpoldering dateert uit 1612. Deze polder heeft een omliggende dijk van 12 km lang, welke wordt gebruikt als wandelpad. Vanuit het buurtschap kunt u voor uw basis voorzieningen naar de nabijgelegen dorpen zoals Hensbroek en Ursem. Het nabijgelegen Heerhugowaard biedt u een ruim aanbod aan winkels, scholen en restaurants. Daarnaast, door de centrale ligging, een aanvaardbare afstand van de randstad en de steden Alkmaar en Hoorn.

Bouwjaar 1978
Woonoppervlakte ca. 106 m²
Garage, stallen en berging: ca. 66 m²
Inhoud ca. 387 m³
Perceeloppervlakte ca. 7.095 m²

Benieuwd wat deze woning heeft opgeleverd?
Laat uw gegevens achter
Ook het maximale uit de verkoop
van uw woning halen?
Plan een kennismakingsgesprek in

Vergelijkbare 2-onder-1-kapwoningen


Landelijk wonen aanbodRegio Niedorp aanbod

Hensbroek - Foto 1Hensbroek - Foto 2Hensbroek - Foto 3Hensbroek - Foto 4Hensbroek - Foto 5Hensbroek - Foto 6Hensbroek - Foto 7Hensbroek - Foto 8Hensbroek - Foto 9Hensbroek - Foto 10Hensbroek - Foto 11Hensbroek - Foto 12Hensbroek - Foto 13Hensbroek - Foto 14Hensbroek - Foto 15Hensbroek - Foto 16Hensbroek - Foto 17Hensbroek - Foto 18Hensbroek - Foto 19Hensbroek - Foto 20Hensbroek - Foto 21Hensbroek - Foto 22Hensbroek - Foto 23Hensbroek - Foto 24Hensbroek - Foto 25Hensbroek - Foto 26Hensbroek - Foto 27Hensbroek - Foto 28Hensbroek - Foto 29

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed