Vragen?
WhatsAppE-mail

Vloedlijn 33
te Callantsoog

verkocht onder voorbehoud


De duin als tuin…

Een makelaar ziet talloze woningen, talloze dorpen en talloze omgevingen. Met de ene woning heb je wat meer dan met een andere woning. Het ene dorp valt als een warme deken over je schouders, bij het andere dorp heb je dat gevoel wat minder. Bij sommige omgevingen voel je rust en ruimte, bij de andere omgeving wat meer drukte en ‘hectiek’. Vaak is het lastig om een woning te vinden, waarbij alles op z’n plek valt. Een woning waarbij al deze bovengenoemde ‘ingrediënten’ goed voelen en worden samengesmolten tot één fijn geheel. Je zou kunnen zeggen dat deze woningen zeldzaam zijn. Heel sporadisch komt zo’n woning in de verkoop. En dat is nu, dit is zo’n woning! Althans, dat vinden wij. Maar wij zijn er heilig van overtuigd dat u na een bezichtiging ook overtuigd bent. Duinen, zand en water. Stelt u zich eens voor; een heerlijke strandwandeling op de zondagmorgen om vervolgens aan te schuiven aan één van de vele strandpaviljoens. Of wat dacht u van een wandeling naar het gezellige centrum vol leuke winkels, café‘s en één van de beste bakkerijen van Nederland! Rust en ruimte in uw directe omgeving. Ruimte aan de buitenkant geeft ook ruimte bij u, aan de binnenkant. Een permanent gevoel van vakantie. De aantrekkingskracht van een woning wordt volgens een oud ‘makelaarsgrapje’ bepaald door drie dingen: locatie, locatie en locatie. Als de locatie van de Vloedlijn 33 te Callantsoog een cijfer mocht krijgen, dan was dat absoluut een 10 geweest. De woning zelf is een solide en jonge twee onder een kap woning uit 1996. Volledig geïsoleerd en een woning met veel ruimte met o.a. een garage. De woning telt 3 slaapkamers en nog een ruime zolder, welke ruimte biedt voor eventueel een extra slaapkamer. Kom snel kijken, plan direct een bezichtiging in!

Bouwjaar: 1996
Woonoppervlakte: ca. 130 m²
Garage: ca. 19 m²
Inhoud: ca. 450 m³
Perceeloppervlakte: 223 m²

Callantsoog - Foto 1Callantsoog - Foto 2Callantsoog - Foto 3Callantsoog - Foto 4Callantsoog - Foto 5Callantsoog - Foto 6Callantsoog - Foto 7Callantsoog - Foto 8Callantsoog - Foto 9Callantsoog - Foto 10Callantsoog - Foto 11Callantsoog - Foto 12Callantsoog - Foto 13Callantsoog - Foto 14Callantsoog - Foto 15Callantsoog - Foto 16Callantsoog - Foto 17Callantsoog - Foto 18Callantsoog - Foto 19Callantsoog - Foto 20Callantsoog - Foto 21Callantsoog - Foto 22Callantsoog - Foto 23Callantsoog - Foto 24Callantsoog - Foto 25Callantsoog - Foto 26Callantsoog - Foto 27Callantsoog - Foto 28Callantsoog - Foto 29Callantsoog - Foto 30Callantsoog - Foto 31

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed