Vragen?
WhatsAppE-mail

Ook Klaver Makelaardij helpt het Rundveemuseum uit de brand

In Aartswoud is in 2006 het Rundveemuseum geopend, een museum met zeldzame Nederlandse koeienrassen en kleindieren. Bijzonder, omdat de dieren verzorgd worden door cliënten van Prinsenstichting - jonge mensen met een geestelijke beperking - die aan de voorkant van de boerderij wonen. Betrokken en diepgeworteld in agrarisch West-Friesland heeft Klaver Makelaardij de oprichting van Rundveemuseum Aat Grootes ondersteund.

Als er in de nacht van 7 op 8 februari tijdens een sneeuwstorm door stuifsneeuw kortsluiting ontstaat en er brand uitbreekt in de stal van het museum, is de ontreddering enorm. Drie koeien laten het leven, de stal is grotendeels verwoest en veel materialen zijn verloren gegaan.

Klaver Makelaardij vat de koe bij de horens om het museum weer wat vlees op te botten te laten krijgen door de koeienadoptie-actie onder de aandacht te brengen. Restaurant Hotel Merlet uit Schoorl heeft in het weekend van 17 en 18 april de Culinaire Route ‘het grootste drive-thru sterrenrestaurant’ georganiseerd, waarbij met een mooie route langs de Westfriese Omringdijk op locatie zes gerechten van sterrenrestaurants en een alcoholvrij drankje werd geserveerd.

175196304_5434543873284175_1825842617317350637_nVan Merlet - met gerechten van Jonathan Zandbergen* - , ging de tocht via de boerderij van Piet-Jan van den Kommer in Stompetoren in samenwerking met Ron Blaauw*, naar Restaurant Ciel Bleu** bij de drive-thru boerderij in Schellinkhout van Arjan Speelman en Onno Kokmeijer. Daarna van Restaurant Het Kerkje in Andijk - in samenwerking met Stefan van Sprang van Aan de Poel**-, naar Restaurant Meijer’s in Medemblik om te eindigen bij Slot Hotel in Schagen, in samenwerking met Sander Spruijt van De Burgemeester* op zaterdag, en Wilco Berends van De Nederlanden* op zondag.

Tussen Medemblik en Schagen deden de 300 deelnemende auto’s het gehavende Rundveemuseum aan. Ook Klaver Makelaardij was bij het museum om zijn relaties te spreken en de start van de koeienadoptie-actie bij hen onder de aandacht te brengen. En deze start is veelbelovend: maar liefst 62 x is er al ingeschreven op de adoptie van Guurtje de Witrik, Heidi de Heidekoe en Linette2, de MRIJ-koe. Ook is er door de deelnemers ruim € 1.200 geschonken, waardoor het resultaat op € 7.500 komt.

Zou u ook graag een eigen koe willen hebben, maar is de koeienstal thuis niet op orde? Er zijn nog adoptie-certificaten beschikbaar. Ga voor meer informatie naar www.rundveemuseum.nl/adoptie-koeien.

WhatsApp Image 2021-04-17 at 18.10.26

Bestemming Zuiderpad 20 Opperdoes

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed