Vragen?
WhatsAppE-mail

Huis van de maand: Oostkade 1 Waarland

1Oostkade-23Waar vele huizen in deze rubriek vooral heel protserig spreken over zichzelf, wil ik het graag over een andere boeg gooien. Natuurlijk beschik ik over schoonheid en alle gemakken om mijn bewoners te behagen, maar nóg veel meer wil ik de bijzonderheid van mijn ligging benadrukken.
Ik lig aan het einde van een doodlopende weg, gelegen op een dijk.

U moet zich voorstellen, dat wanneer u over de dijk heen rijdt, plots de weg stopt en mijn erf begint. Dit is het centrum waar alles gebeurt. Misschien heeft u het gezien in het filmpje van Geert en dacht u: Ja ja, dat zal wel. Maar ik kan u verzekeren, het is hier écht zo. Hier hangen de bewoners rustig in een hangmat met een glas wijn. Er heerst hier een vakantiegevoel in de breedste zin van het woord.

Deze plek is werkelijk uniek. Hier lopen de schapen los over het erf en staan de ezeltjes rustig te grazen in de wei. Want wist u dat hier jarenlang een ezelopvang is geweest? Hier woonden gemiddeld 5 tot 12 ezels die goede verzorging nodig hadden. U weet wel, van die leuke zachte knuffeldieren met lange oren, die zo hard kunnen balken. De vrouw des huizes gaf ze al haar liefde en aandacht, totdat ze weer sterk genoeg waren om naar een nieuwe baas toe te gaan. Ik heb al vele ezeltjes verdrietig en gewond zien komen en blij en gezond weer zien gaan. Dat is de helende werking van deze plek. Hier worden mens en dier blij.

Bent u fan van dieren met minder lange oren? U kunt hier ook uitermate geschikt paarden houden, daar zijn alle faciliteiten voor. En houdt u van zwemmen? In het water naast de deur kunt u heerlijk spartelen en heeft u uw eigen privé zwembad. In de winter staat dit water natuurlijk garant voor dikke ijspret. Wie mijn nieuwe bewoners worden? Geen idee, maar één ding weet ik wel. Het zullen liefhebbers van natuur, rust en dieren zijn. Want van deze drie kan je hier optimaal genieten.

Meer informatie over dit object? Klik hier.

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed