Huis van de maand: Merel 9 Zuid-Scharwoude

Buitengewone Post november 2016 Huis van de Maand: Merel 9 Zuid-Scharwoude-voorzijde

Tja, ik kan u eigenlijk wel zeggen; ik ben zo goed als nieuw. U vraagt zich wellicht af waar ik deze facelift heb laten doen… Bij dokter Schoemacher? Welnee, het is gedaan door een fantastische architect. Hij heeft mij samen met de huidige bewoners en een klusteam van professionals een gigantische opknapbeurt gegeven. Aan ieder detail is gedacht, zowel binnen- als buitenshuis. Over mijn bouwjaar zou ik kunnen liegen, want u gelooft het niet als ik u zeg dat het 1983 is.

Ik moet u eerlijk bekennen, ik zie er niet alleen jonger uit, ik vóel me ook jonger. Ik oog energiek en fris. Ik straal en ik ben fier. Maar ik bied ook een gezellig en veilig onderkomen in de gure wintermaanden. Knus bij de openhaard of onder de veranda met een houtkacheltje. De woonkeuken zorgt áltijd voor genot. Hij is spiksplinternieuw en van alle gemakken voorzien. Hij staat garant voor een fantastische avond tafelen. Bent u meer een snelle koker? Ook hiermee kan ik u van dienst zijn, want met de stoomoven zet u binnen een handomdraai een heerlijke gezonde maaltijd op tafel. Als het voorjaar weer aanbreekt, zal u meer buiten vertoeven en dat kan fantastisch in mijn mooi aangelegde tuin aan het idyllische water van het Duizend Eilandenrijk. U vaart zo met de boot naar het meer en waar u met volle teugen kan genieten van de mooie natuur. Zal ik u nog iets leuks vertellen? Als u in bad ligt kunt u televisie kijken… als dat geen luxe is!

Ik wil niet arrogant overkomen, maar eigenlijk ben ik het perfecte huis. Mijn woonoppervlak is dusdanig dat ik genoeg plaats bied voor een groot gezin. Maar ook alleen of samen kunt u hier prettig wonen omdat de ruimtes precies goed zijn qua formaat. Nu ben ik alleen nog nieuwsgierig naar mijn nieuwe bewoners, die op zoek zijn naar het perfecte huis. Bent u het misschien?

Klikl hier voor meer informatie over deze woning.

Buitengewone Post november 2016 Huis van de Maand: Merel 9 Zuid-Scharwoude-woonkeuken
Buitengewone Post november 2016 Huis van de Maand: Merel 9 Zuid-Scharwoude-woonkamer
Buitengewone Post november 2016 Huis van de Maand: Merel 9 Zuid-Scharwoude-overkapping
Buitengewone Post november 2016 Huis van de Maand: Merel 9 Zuid-Scharwoude-badkamer

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed