Vragen?
WhatsAppE-mail

Huis van de maand: Watermolen 10 te Schagen

10Watermolen-14[1]

Lieve lezers,

41 jaar geleden ben ik door architect Overtoom ontworpen. Mijn huidige eigenaren werden verliefd op de ligging van een toen nog braak liggend stuk grond. Gelegen aan de rand van het centrum van Schagen, te midden van een toen nog te bouwen villawijk, waar rekening werd gehouden met rust, ruimte en privacy. Met uiterste precisie werden de lijnen geschetst en looproutes bedacht. De zon speelde een belangrijke rol. En ik moet u zeggen, ieder moment van de dag laat deze grote gele bol zijn licht hier naar binnen stralen. Licht doet leven, dit weten we allemaal. Dat is wat het leven hier zo aangenaam maakt.

Zal ik u een klein geheimpje verklappen? Mijn huidige eigenaren hebben hier zo fijn geleefd, dat ik de eer heb om mijn hele leven een écht thuis voor ze te zijn. Want dat zie ik als mijn taak. Iedereen zal zich hier comfortabel voelen.
Dit komt mede door de prettige tuin, die volledig om het huis heen loopt. Er is veel groen, dus u heeft veel privacy. Daarnaast is er niet bespaard op ruimte, zowel buiten als binnen. Alle woonvertrekken zijn ruim opgezet en hebben een prettig uitzicht op de tuin. De routes in het huis zijn praktisch, zoals ik al eerder zei, hier is over nagedacht. Er is ook nagedacht over levensloopbestendigheid, want u kunt hier oud worden. Hier bevindt zich namelijk ook een slaap- en badkamer op de begane grond. Trappen lopen hoeft dus niet. Maar als u dat wél wilt, dan vindt u boven drie riante slaapkamers én een zolder, die ook als slaapkamer kan dienen.

Kortom, ik ben geschikt voor alle leeftijden. En tja, dan rest mij natuurlijk nog iets te zeggen over Schagen an sich. Als u denkt dat er in Amsterdam veel te doen is, dan bent u nog nooit in Schagen geweest. Want Schagen bruist! Haar levendige markt nodigt u uit om te flaneren, te dineren en te amuseren. Er zijn vele restaurants en terrassen, maar ook een bioscoop, het theater, de bibliotheek en de vele sportclubs zijn aanwezig. Hier is voor ieder wat te beleven. U loopt ’s avonds naar het centrum om te borrelen of te dineren en u kunt schommelend weer naar huis. Waar u zich de volgende ochtend weer fit zal voelen, nadat u een heerlijk rondje (hard)gelopen heeft in de landerijen, die u binnen handbereik heeft. Of u neemt een verfrissende duik in het zwembad waar u zo heen kunt lopen? Bent u fan van het strand? Binnen 20 minuten bent u bij zand en zee… Maar u kunt het zand ook dichter bij huis vinden, want het Schager strand is vlakbij. Heeft u kinderen? Dan zullen ze blij zijn dat de school binnen enkele minuten te belopen is en in de tuin kunnen ze na een lange schooldag hun overtollige energie ruimschoots kwijt.

Tja, ik droom al weg bij de gedachten aan mijn nieuwe bewoners en de nieuwsgierigheid brandt. Bent u op zoek naar een villa met alle facetten bij de hand?
Meer informatie? Klik hier.

Tekst: Liesanne Schoon


watermolen10.1
watermolen10.2
watermolen.3
watermolen10.4

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed