Vragen?
WhatsAppE-mail

Spaansen Tuin en Bestrating in Winkel

Daar treffen we Rino Kliffen, hij is een bekend gezicht voor klanten van Klaver Makelaardij. Jarenlang is hij werkzaam geweest als makelaar bij Klaver, totdat zich een nieuwe kans voordeed. Hij begon in september 2012 als bedrijfsleider van de divisie Tuin en Bestrating bij de Spaansen Groep. Als we de vestiging aan de Zandwikke 14 in Winkel betreden dan valt de frisse uitstraling meteen op. We vragen naar de metamorfose en Rino begint enthousiast te vertellen.

,,Het buitenleven wordt steeds populairder. We merken dat onze klanten steeds meer tijd buiten besteden en in hun tuin willen genieten waardoor er steeds meer veranda’s, buitenkeukens, heaters, buitenverlichting en loungesets verkocht worden. Het draait tegenwoordig veel meer om de beleving en daar proberen we op in te spelen. In 2013 is het begin van een grote verandering ingezet. Onze twee vestigingen (Uitgeest en Winkel) hebben een metamorfose ondergaan. Ze zijn compleet gemoderniseerd. Het is mooi om te zien dat onze klanten enthousiast reageren op het warme ontvangst wat we ze nu kunnen geven en dat de veranderingen ook een positieve invloed hebben gehad op de medewerkers.” 

Hij vervolgt; ,,We zijn een nieuwe weg ingeslagen en bij ons staat de klant op nummer 1. Dat werkt! We zijn volledig up to date met onze producten en hebben een heel breed assortiment. Niet alleen in stenen maar bijvoorbeeld ook in hout en veranda’s. Daarbij bieden we nu ook de Schets Service aan. Een gratis service, waarin we voor onze klanten een tuinschets maken. Van daaruit kunnen we ook een samenwerking met een hovenier tot stand brengen. Uniek in onze branche en volledig toegespitst op de klant. We geven een uitgebreid advies, van A tot Z.”

Kun je ons iets vertellen over de voorjaarstrends van 2016?

,,Qua kleur zie je nog veel grijstinten maar er komt een kleine verandering. De taupe tinten zijn in opmars. Als we kijken naar de materialen dan zien we dat keramiek echt de trend van nu is. Keramiek is de vervanger voor natuursteen. Moderne technieken maken het mogelijk alle soorten prints op de tegel te zetten waardoor het niet meer van echt natuursteen te onderscheiden is. Kortom, het uiterlijk van natuursteen met de voordelen van keramiek. Het krast niet, wordt niet groen en in combinatie met een harde voeg krijgt onkruid geen kans. Een geheel onderhoudsvrij terras dus!”

Zijn er nog nieuwe ontwikkelingen voor jullie divisie in 2016?
,,Met trots kan ik jullie vertellen dat we een derde vestiging gaan openen in Zuid Oost Beemster aan de Purmerenderweg 43. We gaan in samenwerking met Jochem Koelemeijer het voormalige “Hof van Heden” nieuw leven in blazen. Daar is iedereen vanaf deze zomer welkom om bijzondere tuinen te ervaren.”

HRES Keyvisual Flower White on Black
Spaansen

Wilt u meer tuininspiratie opdoen?
Kijk op www.spaansen.nl

Tekst Liesanne Schoon
Foto’s Spaansen Groep

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed