Vragen?
WhatsAppE-mail

Huis van de maand

Dorpsweg 94 Twisk

Twisk Dorpsweg 94 Klaver makelaardij

Daar staat ze, fier, parmantig en vooral heel schattig. Fris, opgefleurd en trots als een pauw. Klaar voor een nieuw seizoen, klaar voor een nieuwe tijd.

Vroeger was ze veel besproken en vaak bezocht. Haar bewoonsters, moeder en dochter, runden er jarenlang een fourniturenwinkeltje. In het achterhuis woonden ze en in het kleine voorkamertje gebeurde het. Daar lagen de stoffen, linten, vingerhoeden, ritssluitingen en garen in alle kleuren, soorten en maten. Knopen uit verre landen, garen om de mooiste kleden van te spinnen en stoffen om de meest uiteenlopende creaties van te naaien. Het rook er lekker, naar koffie en vers brood. Het hele dorp kwam langs als er iets nodig was uit het assortiment. Soms door weer en wind, soms in de hitte van de zomerzon. ,,Heb je nog een stukkie roze lint?” of ,,heb je ook een klein vingerhoedje?“ klonk het dikwijls in het winkeltje. Iedereen kende haar en zij kende iedereen. Het nabijgelegen dorpshuis zorgde ook voor de nodige reuring, de gevestigde peuterspeelzaal, de gegeven feesten en kermissen. Het bruiste van gezelligheid en zij hoorde er tussen. Ze aanschouwde het en genoot er van.

De oude dames, inmiddels bejaard en gepensioneerd, lieten haar na vele decennia gaan. Nieuwe bewoners dienden zich aan. Ze gaven haar een make over en ze was hun stralende middelpunt.
Totdat ze van de ene op de andere dag met de noorderzon vertrokken. Jaren van verlatenheid en eenzaamheid braken aan. De twijfel sloeg toe, zou iemand haar ware schoonheid weer ontdekken? De diamant in haar weer geheel oppoetsen? Toen ze de hoop had opgegeven en haar kop liet hangen kwam er een jongeman op haar pad. Hij had het hart op de juiste plaats en een passie voor het ontdekken van schatten. Hij zag haar ware schoonheid en begon met het oppoetsen. Hij riep de hulp in van een schilder, timmerman, voeger en elektricien. Week bij week en stap voor stap werd ze mooier.
Maar het belangrijkste wat hij haar gaf, dat was liefde. De liefde liet haar stralen en ze voelde zich weer gewaardeerd.

Vandaag de dag is ze weer trots van boven tot onder en kan ze er weer eeuwen tegenaan. Ze is toe aan een nieuwe liefde, straalt en is vastbesloten u niet teleur te stellen. Ze kan u het thuis geven waar u naar verlangt heeft.
Ze wil weer deel uit maken van levens, avonturen en verhalen…
Komt u haar bewonderen?

94Twisk-17
94Twisk-15
94Twisk-19
94Twisk-34
94Twisk-21
94Twisk-74

Tekst Liesanne Schoon
Foto’s John Oud

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed