Vragen?
WhatsAppE-mail

Huis van de maand: Dorpsstraat 255 Zwaag

huis-verkopen-in-zwaag-samen-met-klaver-makelaardij-de-landelijk-wonen-specialist-van-noord-holland

[br/]
Mijn huidige bewoners waren direct verliefd op het stuk grond waar ik op sta, gelegen aan de Dorpsstraat in Zwaag. Een mooi vierkant perceel. Heerlijk de ruimte, maar niet te groot. Er stond hier voorheen een jaren zeventig huis. Helaas niet mooi genoeg om het op te knappen, maar juist de locatie deed het hart van de eigenaar sneller kloppen. Dus hebben ze 5 jaar in het oude huis gewoond, voordat ze gingen nieuwbouwen. Ik ben het eindresultaat geworden. Een prachtig herenhuis, van alle gemakken voorzien.

Er is ruim de tijd genomen voor mijn bouw. Uitgangspunt was sfeer. Mijn architect, Ton van der Laan, ademt één en al sfeer. Mijn ruimtes zijn niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Mijn huidige eigenaar is als ondernemer actief in de bouw en verzorgt daar veel huisinstallaties voor luxe woningbouw. Het gaat hierbij om domotica en beveiliging. Al deze technieken konden ze in mij kwijt. Het ging hierbij niet om de techniek an sich, maar om wat de bewoner met de techniek kan: een duurzaam huis met zonnepanelen, luchtbehandeling en een warmtepomp, die je een veilig gevoel geeft. Als laatste kunnen we het comfort niet vergeten… de poort en de gordijnen sluiten automatisch middels een in te stellen schema. Geen extra werk dus, maar wel het comfort wat een bewoner zoekt. 

Na een aantal jaren was ik klaar en heb ik alle verwachtingen overtroffen. Meestal heeft een huis tijd nodig om gezellig te worden, maar bij mij was het direct raak. Daarna is er veel tijd besteed aan het aanleggen van een volwassen tuin en goede styling. Als je door het huis loopt, voel je de liefde.

Het leuke aan mij is, dat er diverse gezellige hoekjes zijn. De salon wordt voornamelijk gebruikt voor tv-kijken, de werkkamer is méér dan een werkkamer alleen, in de tuinkamer wordt er koffie gedronken en in de keuken komen mensen altijd bij elkaar. Als er gasten zijn, dan wordt er gezellig gegeten in de eetkamer. Eigenlijk is het best bijzonder, dat ieder vertrek bij mij iets gezelligs heeft.

Ik hoop dat mijn nieuwe bewoners, net als mijn oude, veel liefde voor mij- en oog voor detail hebben. Daar is namelijk veel aandacht aan besteed. Ik ben perfect voor mensen die ruim willen wonen, dichtbij de stad en het water en die van comfort houden. Daarnaast bied ik veel parkeergelegenheid en opbergruimte. En voor de sportievelingen: er zijn hier vele gouden medailles in de wacht gesleept, dus ik ben een huis van liefde… én succes!

Klik hier voor informatie over dit bijzondere object…

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed