Huis van de maand: Dorpsstraat 255 Zwaag

huis-verkopen-in-zwaag-samen-met-klaver-makelaardij-de-landelijk-wonen-specialist-van-noord-holland

[br/]
Mijn huidige bewoners waren direct verliefd op het stuk grond waar ik op sta, gelegen aan de Dorpsstraat in Zwaag. Een mooi vierkant perceel. Heerlijk de ruimte, maar niet te groot. Er stond hier voorheen een jaren zeventig huis. Helaas niet mooi genoeg om het op te knappen, maar juist de locatie deed het hart van de eigenaar sneller kloppen. Dus hebben ze 5 jaar in het oude huis gewoond, voordat ze gingen nieuwbouwen. Ik ben het eindresultaat geworden. Een prachtig herenhuis, van alle gemakken voorzien.

Er is ruim de tijd genomen voor mijn bouw. Uitgangspunt was sfeer. Mijn architect, Ton van der Laan, ademt één en al sfeer. Mijn ruimtes zijn niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Mijn huidige eigenaar is als ondernemer actief in de bouw en verzorgt daar veel huisinstallaties voor luxe woningbouw. Het gaat hierbij om domotica en beveiliging. Al deze technieken konden ze in mij kwijt. Het ging hierbij niet om de techniek an sich, maar om wat de bewoner met de techniek kan: een duurzaam huis met zonnepanelen, luchtbehandeling en een warmtepomp, die je een veilig gevoel geeft. Als laatste kunnen we het comfort niet vergeten… de poort en de gordijnen sluiten automatisch middels een in te stellen schema. Geen extra werk dus, maar wel het comfort wat een bewoner zoekt. 

Na een aantal jaren was ik klaar en heb ik alle verwachtingen overtroffen. Meestal heeft een huis tijd nodig om gezellig te worden, maar bij mij was het direct raak. Daarna is er veel tijd besteed aan het aanleggen van een volwassen tuin en goede styling. Als je door het huis loopt, voel je de liefde.

Het leuke aan mij is, dat er diverse gezellige hoekjes zijn. De salon wordt voornamelijk gebruikt voor tv-kijken, de werkkamer is méér dan een werkkamer alleen, in de tuinkamer wordt er koffie gedronken en in de keuken komen mensen altijd bij elkaar. Als er gasten zijn, dan wordt er gezellig gegeten in de eetkamer. Eigenlijk is het best bijzonder, dat ieder vertrek bij mij iets gezelligs heeft.

Ik hoop dat mijn nieuwe bewoners, net als mijn oude, veel liefde voor mij- en oog voor detail hebben. Daar is namelijk veel aandacht aan besteed. Ik ben perfect voor mensen die ruim willen wonen, dichtbij de stad en het water en die van comfort houden. Daarnaast bied ik veel parkeergelegenheid en opbergruimte. En voor de sportievelingen: er zijn hier vele gouden medailles in de wacht gesleept, dus ik ben een huis van liefde… én succes!

Klik hier voor informatie over dit bijzondere object…

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed