Vragen?
WhatsAppE-mail

Een dag op pad met; Hanneke Braakman van Oldwood

DSC00401We starten vandaag om 08.30 uur. Het is een druilerige dag maar als ik binnenstap bij Oldwood in Midwoud is het meteen gezellig. Hanneke Braakman heet mij hartelijk welkom. We beginnen met een kopje koffie in het eigen Café Oldwood, gevestigd op de eerste etage van de winkel. Hanneke vertelt dat de mannen van de werkplaats al om 08.00 uur begonnen zijn. Hanneke zelf is veelal bezig met kantoorwerkzaamheden, maar springt in waar nodig. Ze is van alle markten thuis en inmiddels een jaar werkzaam bij de woonwinkel, die inmiddels al ruim 20 jaar bestaat.

DSC00488
02-07-2015-Letters-02_Oldwood_Vintage_Lichtletters[1]Na de koffie lopen we door de winkel. Hanneke vertelt waarom Oldwood zo onderscheidend is. Ze hebben bijvoorbeeld de grootste collectie industriële lampen van Nederland.

Sfeer_Oldwood_Zolder-04[1]Veel producten worden uit Oostblok landen gehaald door eigenaar Ton. Hij is vaak in het buitenland te vinden. Hierdoor kan er groot en voordelig ingekocht worden, wat weer scheelt in de verkoopprijzen. ‘We proberen onze producten zo scherp mogelijk in de markt te zetten,’ zegt Hanneke. De vriendin van Ton, Baukje, is veelal in de winkel te vinden en zorgt er voor dat de dagelijkse zaken op rolletjes lopen.

Sfeer-07[1]


‘We zijn gespecialiseerd in maatwerk. De klanten kunnen kiezen uit verschillende stoffen en leersoorten voor bijvoorbeeld stoelen. Maar ook tafels en andere meubels kunnen we precies op maat maken. Daarbij doen we ook veel interieurinrichting voor horeca zaken,’ vertelt Hanneke.

DSC00472
DSC00466


Echte eyecatchers in de winkel zijn de unieke stukken. Tafels, stoelen of accessoires waar maar 1 exemplaar van bestaat, dat is natuurlijk heel bijzonder.

Sfeer-05[1]


Na de lunch gaan we naar de werkplaats. Hier wordt veel werk verricht. In totaal zijn er 13 mensen werkzaam bij Oldwood. Omdat ze veel producten zelf maken, afwerken en in elkaar zetten is er veel handwerk. Hier is een speciaal team voor.

DSC00405


In de zomer is Oldwood geopend van maandag tot en met zaterdag. In de wintermaanden zijn ze zeven dagen per week geopend. Deze winkel bruist, is van alle markten thuis, maar bovenal, het straalt vakmanschap en vriendelijkheid uit. Een échte aanrader om langs te gaan!

Meer informatie kunt u vinden op www.oldwood.nl

DSC00431
DSC00433
DSC00403Tekst: Liesanne Schoon
Foto’s: Oldwood & Liesanne Schoon

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed