2017 staat voor de deur…

HUH?!? Alweer een jaar voorbij? Ja!

Ik wil graag met u even kort voor- en achteruit kijken.
2016 was voor mij een fantastisch jaar, na 7 jaar crisis (wat ons veel gebracht heeft in de zin van creatieve inzichten en marktaandeel), was het een jaar waarin we weer “ouderwets” verkochten.

Hieronder wat cijfers en feiten over 2016:

* De totale stolpen/woonboerderijen verkoop in Noord-Holland is met bijna 50% gestegen (t.o.v. 2015) en wij blijven marktleider.

* Er zijn dit jaar circa 175 stolpen verkocht door alle makelaars, in 2012 waren dit er slechts 35.

* Van de panden met meer dan 1000 m2 perceeloppervlakte zijn er dit jaar in Noord-Holland circa 550 verkocht, 10% meer dan vorig jaar!

* Over het aantal verkopen in Niedorp en omgeving geven we binnenkort de cijfers vrij op onze sociale media. Dus volg ons!

Wilt u meer weten over cijfers en prijzen, ik hoor of zie u graag.

Met transacties maak je veel mee. Mooie en minder mooie dingen… Blijdschap, zweet en tranen. Het is handel en het blijft mensenwerk. Eén van de mooiste complimenten van het afgelopen kwam van een klant die het gevoel had door met ons samen te werken, even onderdeel te zijn van een familie. Kijk, daar doe je het voor! Over familie gesproken… Ook privé was het een fantastisch jaar met de geboorte van onze zoon Keez!

Vooruit naar 2017, waar we hopelijk weer veel inspiratie, lol en waarde gaan toevoegen. Ik denk dat het een spannend jaar kan worden, met onder andere de onrust over de verkiezingen en de rente.

Een trend die zich naar mijn idee voort zal zetten; Tiny Houses en de stroming van de consument van onder, die meer inspraak krijgt dan de autoriteiten. Tegenwerking irriteert en we zijn in alles op zoek naar de “kortste route”. Ik ben benieuwd naar de effecten van materiële overvloed, digitale overkill en de ontwikkeling van zelfvoorziening. Wat gaat bigdata nu écht voor ons doen en gaat duurzaamheid nu z’n weg vinden? Veel zaken waar we geen invloed op kunnen uitoefenen zullen op ons pad komen. Voor mij en voor u hoop ik één ding, dat we alles met passie en bovenal in goede gezondheid mogen blijven doen.

Een buitengewone groet,
Geert Klaver

Wilt u ook nog even meegenieten van alle prachtige beelden uit 2016?
Bekijk HIER onze compilatie.

Geert-21[1]

​Tips voor de volgende editie van Buitengewone Post?

Heeft u tips voor de volgende editie? Laat het ons weten via buitengewonepost@klavermakelaardij.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed