Het land van Bart

Beste relaties, ik ben verheugd de eerste editie van deze nieuwe rubriek in de Buitengewone Post af te trappen. Als geboren Niedorper voel ik me als een vis in het water in deze regio. Graag wil ik deze keer ingaan op wat marktfeiten uit Niedorp en omstreken van het afgelopen kwartaal.

Als eerste kan ik u vertellen dat we de afgelopen maanden alleen maar stijgende cijfers zien. Het eerste kwartaal hebben we een stijging van 50% ten opzichte van de verkoopsnelheid van vorig jaar. Waar een woning vorig jaar nog gemiddeld 9 maanden te koop stond, is er nu een omloopsnelheid van gemiddeld 6 maanden. Wellicht bent u bang dat de markt hierdoor opdroogt, maar wees niet bang… Ook het aantal huizen wat in de verkoop is gekomen is gestegen het afgelopen kwartaal.

Daarbij zien we dat de woningen in de nieuwbouwwijk waar de Kievit en de Koperwiek gelegen zijn ook weer hetzelfde verkoopniveau halen als in 2011, wat toen een hoogtepunt had.

Voor nu alleen maar positief nieuws dus. Mocht u op zoek zijn naar een woning in de regio, of uw woning willen verkopen, dan weet u ons te vinden.

Fijn weekend!

Groet Bart Stoop

Neem contact op

Klaver Makelaardij

Telefoon
0226 414 008

WhatsApp (alleen berichten)
06 146 319 31

E-mail
info@klavermakelaardij.nl

Postadres
Postbus 62
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Bezoekadres
Trambaan 12
Nieuwe Niedorp

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Neem de virtuele tour door ons kantoor! Neem de virtuele tour door ons kantoor!