Vragen?
WhatsAppE-mail

Appeltaart Karma

Toen het blauwe “Te Koop bord” van Klaver Makelaardij statig in de klei van onze voortuin werd getimmerd moest ik even denken aan een vriendin die enkele jaren geleden haar huis te koop aan bood. Ik hoorde haar nog zeggen: “Die bezichtigingen, vreselijk, constant dat gesleep met al die spullen ,,Ach, wat een aanstelleritus,” zei ik toen. ,,Je hebt gewoon te veel spullen. Lekker opgeruimd en schoon door het leven gaan, daar is toch helemaal niets mis mee?”

Bezichtigingstips

Nou, je voelt hem waarschijnlijk al aankomen. Karma kwam even om de hoek kijken. De dag nadat ons huis te koop kwam wilden de eerste mensen ons huis al bezichtigen. Ik schoot volledig in de stress. Ik moest de tuin nog opruimen, badkamer uitsoppen, was opvouwen, stofzuigen, dweilen, heggen snoeien, bedden verschonen, verse bloemen op tafel zetten en natuurlijk appeltaart bakken. Mijn bloeddruk bereikte het kookpunt en ik kreeg een visioen waarin ik een afstandbediening bezat waarmee ik al onze huisdieren en baby even op pauze kon zetten en de huis-elf op aan. Helaas, die was er niet. Driftig begon ik met boenen en aan het eind van de dag zag ik er uit als Assepoester in haar slechte dagen, maar mijn huis blonk van boven tot onder. De spanning steeg, het is namelijk een race tegen de klok want je wilt niet nog bezig zijn als de makelaar en potentiële koper toevallig iets eerder op de stoep staan. Je wil natuurlijk de indruk wekken dat het doodnormaal is dat alles spik en span is.

Als laatste moest ik alleen nog even de overtollige spullen in mijn auto parkeren zodat het huis lekker ruim zou zijn (in je achterhoofd roept een stemmetje ,,die mensen moesten eens weeeten’‘). Het betrof uiteraard de halve huisraad… Dus even voor de goede orde, als je iemand ziet rijden in de omgeving van Schagen met een volgepropte auto incluis 2 honden en baby, met haar kapsel op half 11, vlekkerige kleding en het zweet op het voorhoofd dan ben ik het. NEE, dan heb ik geen psychische inzinking of ben ik op de vlucht, maar dan is er een bezichtiging gaande in ons huis.

Enfin, je begrijpt het dus wel, zo’n bezichtiging is zenuwslopend. Wat zullen ze er van vinden? Ligt er niet toevallig nog ergens een vieze onderbroek of een poepluier te stinken in een hoekje?
De tijd waarop de bezichtiging is kijk je de minuten weg op de klok en je kan niet wachten om te horen wat de kijkers er van vinden… Toen ik eindelijk Geert Klaver, de makelaar durfde te bellen (ja, het is net als daten, na de eerste keer is het reuze spannend, ,,zal ik hem bellen… belt ie mij?.. Hij heeft het vast heel druk, maar ik wil het wel graag weten,” en weer andersom) om te vragen hoe het gegaan is antwoordt hij….

,,De appeltaart was super, alleen die mensen zijn niet op komen dagen..”

Huis verkopen samen met Klaver Makelaardij in JulianadorpTekst: Liesanne Schoon

Op zoek naar uw droomhuis, woonboerderij of stolp?

Hieronder vindt u ons relevante aanbod. Maar natuurlijk zijn er nog diverse andere plekjes in Noord-Holland om landelijk te kunnen wonen.

Recent verkocht

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed