Vragen?
WhatsAppE-mail

Referenties

Klaver Makelaardij9,5101
Elbaweg 46 te Hem9,5

Verkoper van Elbaweg 46 te Hem

Wij kennen Geert Klaver al vanaf het moment dat wij ons huis kochten want wij hebben dit via Klaver Makelaardij aangekocht.Dit was destijds erg prettig verlopen en hij heeft veel tijd en kilometers met ons gemaakt om het juiste huis te vinden. Vandaar dat wij zonder enige twijfel Klaver hebben ingeschakeld om ons huis voor ons te verkopen. En dat ging razend snel. Echt Top service!

Klaver Makelaardij10,0101
Koningstraat 32 -34 te Hippolytushoef10,0

Verkoper van Koningstraat 32 -34 te Hippolytushoef

Eigenlijk ging alles heel soepelIk kreeg er bij de begeleiding een heel goed gevoel overGeert is een top makelaarIk vergelijk hem een beetje met Aad OuborgZijn visie?ondernemen is entertainmentEn dat doet Geert Hij is entertainment TOP

Klaver Makelaardij9,0101
Havenstraat 3 -3a te Zijdewind9,0

Verkoper van Havenstraat 3 -3a te Zijdewind

Klaver Makelaardij is een makelaar die wist hoe ons pand verkocht moest worden.Super blij met deze makelaar maar dit wisten we al door de verkoop van ons andere huis.Dank weer voor alle ondersteuning.

Klaver Makelaardij10,0101
Heerenweg 5 te Barsingerhorn10,0

Verkoper van Heerenweg 5 te Barsingerhorn

Helaas moest de woning als gevolg van een sterfgeval worden verkocht. Met familie en wettelijk vertegenwoordiger op ruim 175km afstand, zowaar een uitdaging. Klaver Makelaardij heeft dit zeer professioneel opgepakt: op korte termijn een intake, alle zaken m.b.t. de voorbereiding werden uit handen genomen en er werd een prachtige brochure gemaakt. De contacten met de makelaar verliepen uitermate plezierig en vlot. De advisering in het onderhandelingstraject was waardevol. Wij zijn blij dat we met Klaver Makelaardij in zee zijn gegaan!

Klaver Makelaardij10,0101
Zuiddijk 7 te Zuidoostbeemster10,0

Verkoper van Zuiddijk 7 te Zuidoostbeemster

Gewoon de beste makelaar van Noord-Holland. Alles wat je van een makelaar verwacht en vaak niet krijgt, vind je bij Klaver wel. Buitengewone gedrevenheid om de beste match te vinden. Niet alleen zakelijk deskundig, maar ook heel sympathiek. Wij zijn fan.

Klaver Makelaardij9,0101
Hoefje 16 te Nieuwe Niedorp9,0

Verkoper van Hoefje 16 te Nieuwe Niedorp

Professioneel en vriendelijk contact met de makelaar. Altijd behulpzaam en snel antwoord op alle vragen. De door Klaver makelaardij geregelde foto- en videograaf waren ook zeer professioneel en het resultaat was uitstekend. De brochure was ook erg fraai en de gerichte mailing voorafgaand aan Funda was echt een pluspunt. Kortom wij kunnen Klaver makelaardij van harte aanbevelen.

Klaver Makelaardij8,0101
Oprijlaan 11 te De Goorn8,0

Verkoper van Oprijlaan 11 te De Goorn

Klaver makelaardij heeft alle verwachtingen waargemaakt, wij zijn onwijs tevreden en raden Klaver bij iedereen aan.

Klaver Makelaardij10,0101
Dreefpad 1 te 'T Veld10,0

Verkoper van Dreefpad 1 te 'T Veld

Vanaf het begin enorm goed geholpen met alles vwb de verkoop. Communicatie en overleg met makelaar en kantoor, verliep perfect , vriendelijk en hulpvaardig en altijd bereikbaar.Makelaar was eventueel zelfs via prive gsm bereikbaar.Klaver is niet de goedkoopste makelaar maar wel een zeer professioneel bedrijf. Enorm tevreden !

Klaver Makelaardij8,0101
Berkhouterweg 28 - 30 te Hoorn8,0

Verkoper van Berkhouterweg 28 - 30 te Hoorn

Er was een goed en prettig contact met onze makelaar Remco Metselaar. Was gemakkelijk benaderbaar en hulpvaardig. Ook het contact met de medewerkers op kantoor was heel goed. Makelaardij Klaver was een goede en betrouwbare keus om onze woning te verkopen.

Klaver Makelaardij8,8101
De Haukes 100 te Westerland8,8

Verkoper van De Haukes 100 te Westerland

Ik ben zeer tevreden over Klaver. Het contact verliep goed en de afhandeling was prima.Ik kan Klaver zeker aanbevelen.

Klaver Makelaardij10,0101
Dorpsstraat 65 65a&65b te Tuitjenhorn10,0

Verkoper van Dorpsstraat 65 65a&65b te Tuitjenhorn

Door de snelle reactie van Bart, onze makelaar is het verkoopproces vlot en soepel verlopen. Het was niet het meest makkelijke object om te verkopen maar door goede communicatie, warm contact en het samen brainstormen is de verkoop succesvol verlopen. Het was prettig dat Klaver Makelaardij makkelijk benaderbaar was en ontvankelijk was voor de wensen van ons als verkoper. Bart gaf ons vertrouwen en rust vanaf het eerste begin. "Wij verkopen geen woningen maar levenswerken", was voor ons zeker van toepassing en dat gaf ook ruimte om niet alleen het zakelijke maar ook de emotionele kant ruimte te geven.

Klaver Makelaardij10,0101
Tulpappel 39 te Winkel10,0

Verkoper van Tulpappel 39 te Winkel

Echt super blij met de keuze van klaver makelaardij.Houden je netjes op de hoogte van alles en hebben het huis super snel verkocht! Zeker een aanrader !

Klaver Makelaardij8,5101
Buurt 6 a te Midwoud8,5

Verkoper van Buurt 6 a te Midwoud

De makelaar nam rustig de tijd tijdens de taxatie. Op het moment dat de foto's voor de folder werden gemaakt was het bevolkt en is de fotograaf op een zonnige dag terug gekomen om nieuwe foto' s te maken. Dit was op initiatief van de makelaar. Top geregeld en fijn contact met alle medewerkers van Klaver.

Klaver Makelaardij9,3101
Bosstraat 34 te Winkel9,3

Verkoper van Bosstraat 34 te Winkel

Zeer prettig contact met de makelaar. Kantoor dames zijn top en zeer gedreven om zaken op te pakken en uit te zoeken. Goed zorgedragen voor de vele bezichtigingen Een aanrader Klaver Makelaardij !

Klaver Makelaardij10,0101
Mieldijk 1 te Barsingerhorn10,0

Verkoper van Mieldijk 1 te Barsingerhorn

Fantastisch geholpen, fijn contact van begin tot eind. Goede begeleiding met contact en contract kopers.

Klaver Makelaardij8,8101
Hyacintlaan 15 te Winkel8,8

Verkoper van Hyacintlaan 15 te Winkel

Prima contact met de Makelaar. Komt professioneel over en ook persoonlijk goed contact. Regeld alles dus wordt je ontzorgd. Ben heel erg tevreden met Klaver Makelaardij.

Klaver Makelaardij9,8101
Ruigeweg 19 te Burgerbrug9,8

Verkoper van Ruigeweg 19 te Burgerbrug

Ik ben door klaver heel goed geholpen en alles ging in goed overleg ik kon het allemaal ook gemakkelijk uit handen geven het werd allemaal goed geregeld

Klaver Makelaardij8,8101
De Omloop 44 te Nieuwe Niedorp8,8

Verkoper van De Omloop 44 te Nieuwe Niedorp

Bart en Anne hebben ons fantastisch geholpen. Wij kozen voor Klaver vanwege de hoge kwaliteit. En dat zie je terug. Prachtige beelden, aansprekende teksten en een innovatieve marketing strategie. Onze verwachting is volledig waargemaakt. Dankjewel Team Klaver!

Klaver Makelaardij9,8101
Kerkweg 5 te Heerhugowaard9,8

Verkoper van Kerkweg 5 te Heerhugowaard

Door inzet van de eigen database van Klaver makelaardij met gegadigden en een zeer deskundig advies qua prijsstelling is ons huis in zeer korte tijd verkocht. Het gehele proces verliep uitermate soepel mede door de zeer professionele opstelling van het gehele team van Klaver. Kennis over de specifieke marktsituatie van landelijke woningen was juist doorslaggevend in de keuze naar deze makelaar.

Klaver Makelaardij10,0101
Zuideinde 47 te Abbekerk10,0

Verkoper van Zuideinde 47 te Abbekerk

De dienstverlening van Klaver Makelaardij hebben wij als zeer deskundig en zeer prettig ervaren. Klantgerichtheid, in de personen Remco Metselaar en Jenny de Bakker, was er vanaf het allereerste contact. Daarnaast staat deze makelaardij voor vakkundigheid, bereikbaarheid en een hoge mate van betrokkenheid en kwaliteit. Dit laatste weerspiegelt ook in de gekozen samenwerkingspartners voor beeld en video, met als resultaat werkelijk prachtige foto's en een video van onze stolpboerderij en een hartstikke mooie brochure als aandenken.

Klaver Makelaardij9,0101
Stroet 117 te Sint Maarten9,0

Verkoper van Stroet 117 te Sint Maarten

Zeer vriendelijk, persoonlijk en tegelijk professioneel - van makelaar tot administratie. Goede tips m.b.t. verkoop.

Klaver Makelaardij9,0101
Westerweg 1 te Nieuwe Niedorp9,0

Verkoper van Westerweg 1 te Nieuwe Niedorp

Goede voorbereiding door kundige medewerkers.Adviezen hoe te handelen. Uitmuntende brochure met mooie reportage.De service en begeleiding heel accuraat.Maar vooral ook mee denken en uitvoering.Blij dat we op deze manier ons huis verkocht hebben.

Klaver Makelaardij10,0101
Galjoen 19 te Wieringerwerf10,0

Verkoper van Galjoen 19 te Wieringerwerf

Het eerste contact luidde : “ natuurlijk is het spannend, maar wij gaan jullie door het hele proces begeleiden “ en dat heeft Klavermakelaardij waar gemaakt. Alles werd uitstekend gecommuniceerd, zodanig dat we het hele proces vol vertrouwen hebben doorlopen.Zowel vanuit kantoor als op locatie: het klopte!

Klaver Makelaardij10,0101
Dorpsweg 150 te Twisk10,0

Verkoper van Dorpsweg 150 te Twisk

Alles verliep soepel. Zeer deskundig, strategisch, correct, rustig en vriendelijk. Ondersteuning vanuit de organisatie was snel, accuraat en vriendelijk. Begeleiding vanuit de makelaar was optimaal. Ook de marketingafdeling zit professioneel in elkaar. Mooie brochure gemaakt en digitaal ook nog een eigen netwerk. Op een korte wijze bezichtigingen ingeregeld en uitgevoerd.Kortom wij zijn zeer tevreden over het gehele proces!

Klaver Makelaardij10,0101
Koperwiek 23 te Nieuwe Niedorp10,0

Verkoper van Koperwiek 23 te Nieuwe Niedorp

Vier tienen omdat wij zeer tevreden en blij zijn dat de verkoop zo goed gelukt is!Het contact met Bart was heel goed en het team op kantoor staat altijd voor je klaar. Geen vraag is te gek en je kan altijd bellen, mailen of langskomen.Heel fijn en persoonlijk geholpen!

Klaver Makelaardij10,0101
Breestraat 3 te Middenmeer10,0

Verkoper van Breestraat 3 te Middenmeer

Alles wordt super goed en snel afgewikkeld. Wij zijn daarom ook erg tevreden en zullen iedereen Klaver Makelaar aanraden!

Klaver Makelaardij8,5101
Schoolstraat 59 te Aartswoud8,5

Verkoper van Schoolstraat 59 te Aartswoud

Contact kan verbetert worden. Initiatief ligt te vaak bij de verkoper. Tarief is vrij hoog maar onderhandelbaar. Zeer professionele marketing.

Klaver Makelaardij10,0101
Onderweg 23 te Schoorl10,0

Verkoper van Onderweg 23 te Schoorl

Veel meer dan je van een makelaar mag verwachten! Op alle fronten zeer deskundige ondersteuning en ontzorging, wat ons betreft een 10+.

Klaver Makelaardij9,0101
De Hout 86 te Hem9,0

Verkoper van De Hout 86 te Hem

Remco heeft goed en duidelijk gecommuniceerd. Samen met zijn team een mooie deal voor ons gerealiseerd. Top!

Klaver Makelaardij9,3101
Kneeskade 3 te Anna Paulowna9,3

Verkoper van Kneeskade 3 te Anna Paulowna

We zijn heel tevreden over hoe alles gegaan is, de vele voorbereidingen vooraf, het overzicht van de oppervlakte van ons huis en de tuin van boven af gezien, door het werk van een drone, zo kan je het hele perceel en het weidse uitzicht goed bekijken, de prachtige plek en alle ruimte erom heen, komt helemaal tot zijn rechtGeert Klaver heeft heel veel moeite gedaan om ons huis zo goed mogelijk op de markt te zetten, door zijn vakkundigheid, met zijn bijzondere, grappige, vakkundige manier van werken een heel mooi kleurrijk boekwerk over de Kneeskade 3, het is gewoon een klasse boekwerk geworden, dat we eeuwig blijven bewaren, zo mooi is het geworden!

Klaver Makelaardij8,0101
Kerkweg 17 te Heerhugowaard8,0

Verkoper van Kerkweg 17 te Heerhugowaard

Prima verlopen verkooptraject. Ook al verkoopt een huis zich in deze tijd vrijwel zelf, een deskundige partij die je begeleidt bij het gehele proces is onmisbaar. Verkopers blij en kopers blij!

Klaver Makelaardij9,3101
Fruittuin 34 te De Goorn9,3

Verkoper van Fruittuin 34 te De Goorn

We zijn heel tevreden over de begeleiding, deskundigheid en communicatie van en met Klaver Makelaardij. We raden deze makelaar zeker aan.

Klaver Makelaardij10,0101
Gebr. Luiderstraat 39 te Schagen10,0

Verkoper van Gebr. Luiderstraat 39 te Schagen

De makelaar was zeer deskundig en haalde de spanning bij ons weg doordat hij zeker wist dat het goed verkocht zou worden. Ik beveel Klavermakelaardij aan omdat ze vernieuwend zijn, open en eerlijk en een zeer goede kennis van de huidige markt

Klaver Makelaardij10,0101
Fruittuin 12 te De Goorn10,0

Verkoper van Fruittuin 12 te De Goorn

Het eerste contact met Klaver makelaardij voelde gelijk goed. We werden erg goed geholpen en kregen gelijk de juiste adviezen voor de aankoop en verkoop van onze huidige woningen.Klantvriendelijkheid, service en vakkennis is echt onbeschrijfelijk professioneel GOED.Twijfel niet bel Klaver makelaardij dan zit je gegarandeerd goed voor de aankoop en verkoop van je eigen droom huis.

Klaver Makelaardij10,0101
Oostwal 114 te Warmenhuizen10,0

Verkoper van Oostwal 114 te Warmenhuizen

Alles verliep gesmeerd. Heldere communicatie, ze houden je goed op de hoogte, erg professioneel, heel vriendelijk, fijne samenwerking. En niet onbelangrijk, snel verkocht voor een goede prijs. Geen seconde spijt dat ik deze makelaar heb gekozen op aanraden van diverse vrienden/kennissen. Echt een aanrader!

Klaver Makelaardij10,0101
Mientweg 3 b te Lutjewinkel10,0

Verkoper van Mientweg 3 b te Lutjewinkel

De makelaar hield erg goed rekening met onze wensen. Hij hield ons prima op de hoogte en we hebben steeds overleg gehad over de diverse stappen en aspirant kopers.

Klaver Makelaardij8,5101
Belkmerweg 73 a te Sint Maartensvlotbrug8,5

Verkoper van Belkmerweg 73 a te Sint Maartensvlotbrug

Prima contact met de makelaar en het kantoor. Alles werd heel goed gecommuniceerdBen en Lydie Warmerdam

Klaver Makelaardij10,0101
Lekerweg 36 te Wijdenes10,0

Verkoper van Lekerweg 36 te Wijdenes

Ik heb nog nooit zulk fijn contact gehad met een makelaar. Zeer deskundig, zijn realistisch en heel behulpzaam wanneer ik maar vragen had! De makelaar heeft onze woning zeer snel weten te verkopen voor een perfecte prijs! Ik kan deze makelaar met trots aanbevelen!

Klaver Makelaardij9,0101
Dorpsstraat 32 te Oude Niedorp9,0

Verkoper van Dorpsstraat 32 te Oude Niedorp

We hebben zeer goed contact gehad met de makelaar en alle complimenten voor de medewerkers. Voor de vele disciplines in het verkoopproces was het duidelijk wie wat het beste en snelste kon behartigen en werkte als een geoliede machine.

Klaver Makelaardij10,0101
Purmerland 94 te Purmerland10,0

Verkoper van Purmerland 94 te Purmerland

Keurige makelaar deskundig en vriendelijkEn dit compliment naar alle medewerkers van Klaver makelaardij. Buitengewoon top team!

Klaver Makelaardij9,0101
Noorderkade 213 te Alkmaar9,0

Verkoper van Noorderkade 213 te Alkmaar

Het eerste gesprek met de makelaar verliep prettig.Ook daarna werden we snel op de hoogte gebracht van de vordering van de verkoop.De verdere afhandeling op kantoor verliep prettig.

Klaver Makelaardij8,5101
Beets 64 te Beets8,5

Verkoper van Beets 64 te Beets

Goede service, en vlotte

Klaver Makelaardij9,8101
Wilhelminalaan 30 te 'T Veld9,8

Verkoper van Wilhelminalaan 30 te 'T Veld

Makelaar Klaver is een uitstekende makelaar gebleken voor de particuliere markt.De medewerkers Anne Reijne en Bart Stoop hebben hun uiterste best gedaan om ons huis voor een goede prijs te kunnen verkopen. Het heeft even geduurd, maar er is door hun veel werk verzet om de bezichtigingen zo goed mogelijk te laten verlopen.Wij zijn daarom ook zéér tevreden met de afloop!Wij wonen nu heerlijk in ons nieuwe huis in Amsterdam. Back to our roots.

Klaver Makelaardij9,5101
Veenhuizerweg 24 te Heerhugowaard9,5

Verkoper van Veenhuizerweg 24 te Heerhugowaard

Een hele fijne makelaar om mee te werken. Alles verloopt heel soepel en goed. Heel gemakkelijk via allerlei kanalen te bereiken en je wordt erg goed op de hoogte gehouden. Korte lijnen en een vast aantal contactpersonen. Heel vriendelijk contact met alle medewerkers waar wij mee te maken hebben gehad. Voor ons zijn jullie toppers. Zeker een aanrader.

Klaver Makelaardij8,3101
Jan Tooropweg 10 te Bergen (Nh)8,3

Verkoper van Jan Tooropweg 10 te Bergen (Nh)

Top makelaar met veel ervaring en met een geweldige back-office. Als je iemand wil die het anders doet dan de rest (middel), je ontzorgt (service) en zorgt dat je huis snel wordt verkocht (doel), ga dan naar Klaver Makelaardij.

Klaver Makelaardij9,0101
Grote Sloot 471 te Oudesluis9,0

Verkoper van Grote Sloot 471 te Oudesluis

Het contact verliep soepel en relaxed, met het hele kantoor. Iedereen wist gelijk wie is je was als wij belde of mailde. Wij zijn blij dat wij voor Klaver Makelaardij hebben gekozen. Het hele team zijn professionals!

Klaver Makelaardij9,8101
Hollands Hoen 72 te Schagerbrug9,8

Verkoper van Hollands Hoen 72 te Schagerbrug

Zeer professionele makelaar die exact weet hoe een huis snel en goed te verkopen met reële verwachtingen gekoppeld aan het gewenste eindresultaat.

Klaver Makelaardij9,3101
Noordervaart 79 te Stompetoren9,3

Verkoper van Noordervaart 79 te Stompetoren

Contact was/is heel plezierig. Professionele aanpak. Onderscheidend van andere kantoren/collega's. Zeker een aanrader!

Klaver Makelaardij9,0101
Dorpsstraat 8 a te Oude Niedorp9,0

Verkoper van Dorpsstraat 8 a te Oude Niedorp

Prettig contact met alle medewerkers. Eigen inbreng werd naar geluisterd en goed overlegd. Huis was erg snel verkocht.

Klaver Makelaardij9,0101
De Lange Akker 7 te Nieuwe Niedorp9,0

Verkoper van De Lange Akker 7 te Nieuwe Niedorp

We zijn ontzettend goed geholpen bij Klaver. Dankzij Bart (makelaar bij Klaver makelaardij) hebben we onze nieuwe woning kunnen kopen en voor ons was het een soort van vanzelfsprekend dat hij dan ook onze woning mocht verkopen. Natuurlijk wilden wij wel weten wat we zouden krijgen voor ons geld en dat kwam Bart in een persoonlijk en verhelderend gesprek uitgeleggen. Klaver is misschien niet de goedkoopste (dit werd bij de intake door Bart zelf al aangegeven), maar je krijgt waar voor je geld en dat is gebleken. Je komt niet voor verassingen te staan en afspraak is afspraak. Communicatie was duidelijk, vriendelijk en er werd eigenlijk altijd snel gereageerd op vragen. Ook de dames aan het kantoor (Anne en Lianne) waren altijd snel met reageren op vragen per mail of telefoon. Als we OOIT nog eens gaan verhuizen (denk het niet maar je weet maar nooit) dan weten wij wel welke makelaar we gaan benaderen.

Klaver Makelaardij8,5101
Midden Geestweg 54 te Bergen (Nh)8,5

Verkoper van Midden Geestweg 54 te Bergen (Nh)

Prettige makelaars. Ze doen wat ze zeggen, doen geen loze beloften. Nemen een hoop werk uit handen.

Klaver Makelaardij9,0101
Stolperweg 6 te Schagerbrug9,0

Verkoper van Stolperweg 6 te Schagerbrug

Ondanks de drukte op de huizenmarkt nam Klaver Makelaardij goed de tijd om ons huis te verkopen. Onze woning was binnen de beraamde tijd en voor de beoogde prijs verkocht. Wij zijn zeer tevreden.

Klaver Makelaardij8,5101
Mijzerdijk 7 te Ursem8,5

Verkoper van Mijzerdijk 7 te Ursem

Teaming up met de Klaver specialisten was een buitengewoon dynamische en prettige ervaring met een mooi resultaat voor alle partijen!

Klaver Makelaardij9,8101
Grootoort 2 te Broek Op Langedijk9,8

Verkoper van Grootoort 2 te Broek Op Langedijk

Klaver makelaardij is goed bereikbaar voor alle vragen en ze handelen snel. Wij zijn erg tevreden!

Klaver Makelaardij9,0101
Oosthuizerweg 65 te Noordbeemster9,0

Verkoper van Oosthuizerweg 65 te Noordbeemster

Klaver Makelaardij heeft buitengewoon goed werk verricht voor de verkoop van onze woonboerderij in de Beemster. Het was een fantastisch traject om mee te maken.Geert en medewerkers heel veel dank voor de bemiddeling!Jack en Marga Hesta

Klaver Makelaardij10,0101
Gouwe 39 te Hoogwoud10,0

Verkoper van Gouwe 39 te Hoogwoud

Dreamteam Klaver Makelaardij! Het proces van de verkoop van ons huis liep vanaf het eerste contact van aanmelding tot en met de verkoop zeer voorspoedig en prettig: heel vriendelijke, betrouwbare professionals die allen bereid zijn een stap extra te doen voor je als klant.

Klaver Makelaardij8,3101
Bernhardstraat 54 te Schagen8,3

Verkoper van Bernhardstraat 54 te Schagen

Klaver Makelaardij is een jong en enthousiast team met kennis van zaken.Het contact verliep vlot en soepel.De vragen die ik had tijdens de verkoop werden goed en duidelijk beantwoord.

Klaver Makelaardij9,0101
Pieter Koppesstraat 49 te Spierdijk9,0

Verkoper van Pieter Koppesstraat 49 te Spierdijk

Ik heb de verkoop van mijn huis door Klaver Makelaardij als zeer prettig ervaren. Men was altijd bereikbaar om vragen te beantwoorden of in advies te voorzien. Het advies in de te bepalen strategie, de vraagprijs bepalingen waren vooraf erg goed. Tijdens het verkoop traject wat van mijn kant wat vrij snel ingezet diende te worden hebben zij alles gedaan om aan de wens te voldoen. Brochure en uitingen op de sociale media waar van hoog niveau wat heeft geresulteerd in een snelle verkoop en een zeer tevreden verkoper!

Klaver Makelaardij9,0101
Advocaatpeer 7 te Winkel9,0

Verkoper van Advocaatpeer 7 te Winkel

Het was erg prettige samen werken met Klaver makelaardij.De comunicatie ging erg vlot. En er was ruimte voor overleg tijdens het verkoop proces.Plan van aanpak moest een keer gewijzigd worden. Hier werdt niet moeilijk over gedaan.Al met al zeer tevreden

Klaver Makelaardij8,8101
Populierenstraat 45 te Winkel8,8

Verkoper van Populierenstraat 45 te Winkel

Verkoop is snel en goed verlopen, vriendelijke en duidelijke communicatie . Prima aangedragen foto graaf en mooi filmpje bij de verkoop

Klaver Makelaardij9,0101
Wagenpad 5 te Middenmeer9,0

Verkoper van Wagenpad 5 te Middenmeer

Dankzij de mensen van Klaver is de verkoop van het huis soepel verlopen met een mooi resultaat. De communicatie vanuit Klaver was gedurende het hele proces zorgvuldig en volledig. Ook werd er goed rekening gehouden met onze wensen. Een extra compliment voor de foto's en video die zijn gemaakt: het zag er prachtig uit en de sfeer en pluspunten van het huis kwamen goed naar voren.

Klaver Makelaardij10,0101
Schulpweg 16 te Nieuwe Niedorp10,0

Verkoper van Schulpweg 16 te Nieuwe Niedorp

Uitstekende presentatie (foto's en een video) van onze te verkopen woning, zoals met name de ligging aan het water

Klaver Makelaardij9,0101
Groenhartweg 1 te Dirkshorn9,0

Verkoper van Groenhartweg 1 te Dirkshorn

Het contact met de makelaar, Klaver Makelaardij, verliep bijzonder prettig en correct. Ze hebben ons heel erg goed en deskundig geholpen met de verkoop van ons huis. Wij zijn zeer tevreden en bevelen hen van harte aan.

Klaver Makelaardij10,0101
Westerstraat 70 te Sijbekarspel10,0

Verkoper van Westerstraat 70 te Sijbekarspel

Geert Klaver van Klaver Makelaardij is een echte stolpen specialist. Hij en zijn collega's zijn geduldig als het moet, behulpzaam, denken creatief en nemen initiatief wanneer de kans zich voordoet. Uiteindelijk met een prima resultaat als gevolg. Wij en ook de kopers zeer tevreden.Bedankt Geert, we spreken elkaar!

Klaver Makelaardij9,5101
Goudreinet 7 te Winkel9,5

Verkoper van Goudreinet 7 te Winkel

Onze ervaring(en) met Klaver makelaardij zijn zeer positief. Alles keurig op afspraak en netjes verzorgt. Keurige fotoshoot (op hun aandringen uitgesteld vanwege niet zo gunstig weer) , goede teksten en mooie prospectus. Alles altijd in goed overleg gedaan met een prachtig resultaat, ons huis binnen 3 weken verkocht ! Klaver makelaardij kunnen wij dan ook van harte aanbevelen.

Klaver Makelaardij10,0101
Populierenstraat 37 te Winkel10,0

Verkoper van Populierenstraat 37 te Winkel

Fijne hulp bij de verkoop van de woning. Deskundig advies, kan met alle vragen of opmerkingen terecht bij de makelaar kortom weer top, de 2 keer van hun deskundigheid gebruik mogen maken en beveel ze andere kopers /verkopers zeker aan, zowel Bart als Bo en de rest van het Klaver team bedankt

Klaver Makelaardij10,0101
Parallelweg 31 te 'T Zand10,0

Verkoper van Parallelweg 31 te 'T Zand

wij zijn erg tevreden konden altijd bellen met vragen, allemaal erg vriendelijk ook op kantoor, we werden zeer goed op de hoogte gehouden bij elke veranderingwij zijn 100% tevreden

Klaver Makelaardij8,8101
Schulpweg 51 te Nieuwe Niedorp8,8

Verkoper van Schulpweg 51 te Nieuwe Niedorp

Goede persoonlijke begeleiding. Heel behulpzaam. Voor ons was dit een prima makelaar. Wij zijn heel tevreden.

Klaver Makelaardij8,5101
Leeuwerikstraat 8 te Spanbroek8,5

Verkoper van Leeuwerikstraat 8 te Spanbroek

We zijn zeer tevreden over de werkwijze van Bart. Hij staat altojd voor je klaar ongeacht de dag of tijd! Zeer positief en Bart denk graag mee!

Klaver Makelaardij8,0101
Nieuwe Niedorperweg 3 te Nieuwe Niedorp8,0

Verkoper van Nieuwe Niedorperweg 3 te Nieuwe Niedorp

Hebben het contact met de makelaar heel prettig ervaren .Zeer toegankelijk.Hebben goed advies gegeven. Korte lijntjes en meedenkend

Klaver Makelaardij9,0101
Molenvaart 30 te Anna Paulowna9,0

Verkoper van Molenvaart 30 te Anna Paulowna

Zeer tevreden over de deskundigheid en de bereikbaarheid van de makelaar!Iedereen is erg toegankelijk en staan echt voor je klaar en denken met je mee.

Klaver Makelaardij9,5101
Noorderuitweg 44 te Wijdenes9,5

Verkoper van Noorderuitweg 44 te Wijdenes

Het is zeer positief ervaren, deskundige en vooral correcte makelaar die je niet lekker maakt met een mogelijk hoge prijs om je maar als klant te krijgen, met deze tactiek zijn we al een keer eerder niet correct behandeld door een andere makelaar .

Klaver Makelaardij9,0101
Tuinfluiter 30 te Nieuwe Niedorp9,0

Verkoper van Tuinfluiter 30 te Nieuwe Niedorp

Klaver Makelaardij uit Nieuwe Niedorp heeft ons perfect geholpen om ons huis voor een goede prijs te verkopen. Communicatie verliep zoals schriftelijk als mondeling erg goed. Dus zeer tevreden over de keuze voor Klaver Makelaardij.

Klaver Makelaardij9,0101
Tulpenhof 11 te De Goorn9,0

Verkoper van Tulpenhof 11 te De Goorn

Goed, volgens verwachting Prima bedrijf, heel deskundig, goede communicatie en prettige medewerkers

Klaver Makelaardij9,0101
Elft 42 te Hippolytushoef9,0

Verkoper van Elft 42 te Hippolytushoef

Prima makelaar, hele mooie foto's en creatieve manier van promotie van het huis, die veel kopers aanspreekt. Klaver Makelaardij zorgde ervoor dat er opeens heel veel belangstelling voor het pand was, bij een eerdere makelaar was dit niet gelukt. Een fijn team op kantoor die servicegericht werkt.

Klaver Makelaardij9,0101
Rijdersstraat 22 te 'T Veld9,0

Verkoper van Rijdersstraat 22 te 'T Veld

Het contact met de makelaar verliep heel goed. Alle betrokken medewerkers konden ons goed helpen. Er werd vooral goed meegedacht in de privé situatie. Ook de Corona crisis werd creatief opgepakt d.m.v. een online Facebook bezichtiging.

Klaver Makelaardij8,0101
Oranjestraat 23 te Noord-Scharwoude8,0

Verkoper van Oranjestraat 23 te Noord-Scharwoude

Prettig kontakt gehad, met goede begeleiding! We werden goed op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen, en zouden een volgende keer zéker weer gebruik maken van de diensten van Klaver makelaardij!

Klaver Makelaardij8,5101
Waardpolderhoofdweg 40 te Kolhorn8,5

Verkoper van Waardpolderhoofdweg 40 te Kolhorn

Wij hadden een prettige samenwerking met de makelaar. Duidelijke communicatie en professioneel advies mbt te verkoop strategie.

Klaver Makelaardij10,0101
Oranjestraat 21 te Noord-Scharwoude10,0

Verkoper van Oranjestraat 21 te Noord-Scharwoude

heel goed gevoel over dit geheel. goed geholpen, vriendelijk, humoristisch, ( ook belangrijk)kundigecht zeer tevreden

Klaver Makelaardij8,8101
Tulpappel 24 te Winkel8,8

Verkoper van Tulpappel 24 te Winkel

Super bijgestaan en adviezen gekregen van zowel Bart Stoop als alle meiden op kantoor. Dus al met al een aanrader voor eventuele kopers/verkopers.

Klaver Makelaardij9,5101
Westerlanderweg 3 te Westerland9,5

Verkoper van Westerlanderweg 3 te Westerland

Het contact verliep prima met alle medewerkers. Zeer actief beleid naar eventuele kijkers en kopers. Zeer tevreden dus????

Klaver Makelaardij8,0101
Hartweg 13 te 'T Veld8,0

Verkoper van Hartweg 13 te 'T Veld

Het contact met de makelaar en het kantoor waren goed zowel telefonisch, schriftelijk en mondeling.

Klaver Makelaardij8,8101
Wilgenstraat 41 te Winkel8,8

Verkoper van Wilgenstraat 41 te Winkel

het contact en de begeleiding waren prima.over prijs/kwaliteit kan ik niet veel zeggen omdat ik eerlijk gezegd niet weet wat de totale rekenig wordt

Klaver Makelaardij8,0101
Noorderweg 95 te Wijdewormer8,0

Verkoper van Noorderweg 95 te Wijdewormer

Contact met de makelaar was goed .Verkoop is goed verlopen.Overleg was goed De verkoop is aangezien de prijs toch snel verlopen

Klaver Makelaardij8,0101
Sportlaan 40 te Tuitjenhorn8,0

Verkoper van Sportlaan 40 te Tuitjenhorn

De woning is op een professionele manier aangeboden en goed verkocht. Geheel is op een nette manier afgehandeld.

Klaver Makelaardij9,0101
Advocaatpeer 14 te Winkel9,0

Verkoper van Advocaatpeer 14 te Winkel

Klaver Makelaardij heeft ons zeer goed en snel geholpen. Er was enige haast bij de verkoop van onze woning, wat goed werd opgepakt. Er was snel en goed contact onderling en wij kregen professionele en deskundige begeleiding bij de verkoop van ons huis.

Klaver Makelaardij9,5101
Kerkstraat 96 a* te Waarland9,5

Verkoper van Kerkstraat 96 a* te Waarland

Het contact was prima. Alle afspraken werden nagekomen. Een prachtig bedrijf. Sociaalen belangstellend naar ons toe. Geen enkele wanklank.

Klaver Makelaardij7,5101
Spierdijkerweg 86 te Spierdijk7,5

Verkoper van Spierdijkerweg 86 te Spierdijk

Contact was goed. Ze hadden een geweldige introductie film gemaakt. Verder is de verkoop goed verlopen.

Klaver Makelaardij9,0101
Kamille 8 te Opmeer9,0

Verkoper van Kamille 8 te Opmeer

Klaver makelaardij is een groot en proffessioneel bedrijf. Prettig om mee samen te werken. Toch gaat het er zeer persoonlijk aan toe zoals dat bij een dorpsmakelaar werkt . Alle medewerkers/sters weten overal vanaf en daar waar het echt om gaat regelt Geert het persoonlijk ! zelfs op Zaterdagavond ! Een goede makelaar verdient zichzelf dubbel en dwars terug , Klaver is top ! A. Steur.

Klaver Makelaardij10,0101
Westfriesedijk 26 te Lutjewinkel10,0

Verkoper van Westfriesedijk 26 te Lutjewinkel

Super makelaar uitermate vriendelijk en denken met je mee en doen alles voor je hebben ons zeer goed begeleid met verkoop en aankoop van onze nieuwe woning

Klaver Makelaardij7,8101
Terdiek 8 te Nieuwe Niedorp7,8

Verkoper van Terdiek 8 te Nieuwe Niedorp

Goed overleg en formele houding.Inlichtigingen via kantoor en fantastische markt presentatie van het object.

Klaver Makelaardij8,5101
Tuingracht 5 te De Rijp8,5

Verkoper van Tuingracht 5 te De Rijp

Geert Klaver is een zeer betrokken makelaar met veel kennis en toewijding. Professioneel team met veel persoonlijke aandacht.

Klaver Makelaardij9,5101
Lagedijkerweg 35 te Schagen9,5

Verkoper van Lagedijkerweg 35 te Schagen

Het kontakt met de makelaar verliep uitstekend, ik ben er zeer op mijn gemak gesteld door de makelaar en door de meiden bij hem op zijn kantoor

Klaver Makelaardij9,0101
Havenstraat 72 te Zijdewind9,0

Verkoper van Havenstraat 72 te Zijdewind

Wij hebben bij twee makelaars advies voor de verkoop aangevraagd.Hierbij hadden we al snel een goed gevoel bij Klaver Makelaardij!Goede onderbouwing bij de geadviseerde verkoopprijs.Snel oppakken van dossier en onze vragen.Goede begeleiding in het traject.Prettig contact en heldere communicatie.En het heeft geleid tot een hele snelle verkoop.Kortom; Prijs, kwaliteit is absoluut waard geweest.Bedankt Team van Klaver Makelaardij!

Klaver Makelaardij9,3101
Kennedyboulevard 626 te Egmond Aan Zee9,3

Verkoper van Kennedyboulevard 626 te Egmond Aan Zee

Super tevreden over de samenwerking met Klaver makelaardij, professioneel, kundig en snel! aanrader.

Klaver Makelaardij8,8101
Bliekenbos 3 te Dirkshorn8,8

Verkoper van Bliekenbos 3 te Dirkshorn

We hadden een duidelijk en snel contact met de administratie en met Geert. Ook kregen we goed advies en werd er snel gehandeld bij de laatste onderhandelingen. Tevens plezierig contact bij het ondertekenen van het koopcontract met Geert en de kopers.

Klaver Makelaardij8,5101
De Haukes 98 a te Westerland8,5

Verkoper van De Haukes 98 a te Westerland

gewoon top service en goede terug koppeling nadat er kijkers zijn geweest .en ze zijn zeer deskundig

Klaver Makelaardij8,8101
Rijdersstraat 24 a te 'T Veld8,8

Verkoper van Rijdersstraat 24 a te 'T Veld

Het contact met de makelaar (en andere medewerkers verliep prima) het was weliswaar een kort contact want de woning was snel verkocht! Bart komt op ons over als een eerlijke en open makelaar die de voor en tegens goed benoemd.Voordeel in ons geval was dat we vrijwel steeds tot dezelfde conclusies kwamen tijdens het verkoop proces.( Verkoper en Makelaar)Het is tenslotte een kwestie van voortdurend keuzes maken en daar zijn we zéér goed bij geholpen

Klaver Makelaardij10,0101
Oudeweg 10 te Nieuwe Niedorp10,0

Verkoper van Oudeweg 10 te Nieuwe Niedorp

Toen wij het besluit hadden genomen ons huis te verkopen, was er geen twijfel mogelijk. Ook ditmaal ( na een eerdere goede ervaring ) wilden we met Klaver in zee.We werden ook deze keer niet teleurgesteld. Heel erg bedankt !!

Klaver Makelaardij9,3101
Dokter de Boerstraat 8 te Nieuwe Niedorp9,3

Verkoper van Dokter de Boerstraat 8 te Nieuwe Niedorp

Het contact verliep prettig. Van te voren werd een helder plan van aanpak voor de verkoop van onze woning besproken. Bedankt team Klaver Makelaardij!

Klaver Makelaardij5,8101
Dokter de Vriesstraat 35 te Benningbroek5,8

Verkoper van Dokter de Vriesstraat 35 te Benningbroek

De geadviseerde vraagprijs bleek in de praktijk veel te hoog. Het verhaal over de ingeschreven gegadigden en de stille verkoop in het begin leverde geen reactie op, maar ook daarna maandenlang geen bezichtiging. Een paar maal gezakt met de vraagprijs op eigen initiatief voordat kopers zich aandienden. Het verschil tussen de eerste geadviseerde vraagprijs en de uiteindelijke verkoopprijs is veel te groot. De presentatie met foto's en video opnamen was zeer goed en het contact met het kantoor verliep heel plezierig.

Klaver Makelaardij8,0101
Oudesluizerweg 3 te Wieringerwaard8,0

Verkoper van Oudesluizerweg 3 te Wieringerwaard

De verkoop van ons huis is gegaan zoals van te voren gedacht en besproken. Er is goed meegedacht. Ze hebben veel kennis van de markt.

Klaver Makelaardij8,8101
Nollenweg 1 te 'T Zand8,8

Verkoper van Nollenweg 1 te 'T Zand

Wij zijn erg tevreden over Klaver makelaardij. Wij kregen goed advies, kwam hun afspraken na en hielden ons goed op de hoogte van de gang van zaken. Prettige samenwerking.

Klaver Makelaardij8,0101
Oudijk 67 te Westwoud8,0

Verkoper van Oudijk 67 te Westwoud

Het contact was goed, want ons object was best ingewikkeld, waardoor we niet durfden te hopen dat het zo snel geregeld zou zijn.

Klaver Makelaardij8,8101
Burgemeester Ankerplein 9 te Nieuwe Niedorp8,8

Verkoper van Burgemeester Ankerplein 9 te Nieuwe Niedorp

Klaver makelaardij is een makelaar met veel kennis van de woningmarkt in onze omgeving.Daardoor is de verkoop, o.l.v. Bart Stoop, ook heel prettig en goed verlopen.

Klaver Makelaardij8,5101
Nollenweg 1 te 'T Zand8,5

Verkoper van Nollenweg 1 te 'T Zand

Het contact met makelaardij klaver verliep gladjes en adequaat.De kennis van de huizenmarkt was erg goed, wat zich ook heeft geuit in een snelle verkoop van de woning.De band met de makelaar in kwestie (Remco Metselaar) verliep erg goed zonder problemen en discussies. Al met al een goede, betrouwbare en deskundige makelaar (en personeel)Zeer zeker aan te bevelen.

Klaver Makelaardij10,0101
Rijdersstraat 13 te 'T Veld10,0

Verkoper van Rijdersstraat 13 te 'T Veld

Prima.Duidelijke korte lijnen naar de klant.Er werd gelijk gehandeld en geluisterd naar eventuele vragen van mijn kant. Per mail of telefoon of langs kantoor. Dikke pluim.

Klaver Makelaardij10,0101
Slotlaan 13 te Schoorl10,0

Verkoper van Slotlaan 13 te Schoorl

Blij dat wij voor Klaver makelaardij hebben gekozen. Snelle verkoop, kennis van de markt en goede begeleiding.

Klaver Makelaardij7,3101
Smeerlaan 6 te Schoorl7,3

Verkoper van Smeerlaan 6 te Schoorl

de prijs van ons huis was duidelijk te hoog ingeschat. Ik had sterk de indruk dat dat bewust gedaan is om ons binnen te halen. Al snel kwam het voorstel om de vraagprijs te verlagen. Er is een prachtige promotie video gemaakt en ook de foto presentatie gaf de werkelijke situatie zeer goed weer. Na elk bezichtiging kregen we direct een verslag. Remco Metselaar, onze makelaar, deed het heel goed. Klaver makelaardij is niet bepaald goedkoopmet 1,8% courttage ex BTW, maar alles bij elkaar ben ik zeker niet ontevreden.

Klaver Makelaardij6,5101
Terdiek 17 te Nieuwe Niedorp6,5

Verkoper van Terdiek 17 te Nieuwe Niedorp

Veel verschillende contacten.Onvoldoende kennis van de kopende partijen.Pas na enige tijd ontstond er enig vertrouwen in de deskundigheid van de makelaar.

Klaver Makelaardij3,3101
Spierdijkerweg 90 B te Spierdijk3,3

Verkoper van Spierdijkerweg 90 B te Spierdijk

Na het tekenen van de verkoopopdracht is het over en uit met de communicatie. Er wordt absoluut geen rekening gehouden met een opdracht profiel (geen haast, geen bord in de tuin, betreft een liefhebbers huis, geen standaard vrijstaand object), maar wordt er vanuit standaard procedures geopereerd. Uitermate irritant. Slechte communicatie, geen initiatief, of niet eerder dan na herhaalde aansporing. Service bestaat er niet, of het moet het sturen van de courtagenota betreffen; dat kon wel heel snel. Kers op de taart was wel iemand die aanbelde om de sticker "verkocht" op het verkoopbord (dat er nóoit is geweest!) te mogen aan te brengen! Goede communicatie! Dit is de tiende keer dat ik een huis verkoop, maar zo slecht heb ik het nog nooit meegemaakt. Afknapper op alle fronten.

Klaver Makelaardij6,5101
De Lange Akker 2 te Nieuwe Niedorp6,5

Verkoper van De Lange Akker 2 te Nieuwe Niedorp

Ik vind dat de communicatie vele malen beter kan. Steeds moesten wij achter informatie aan. Via Funda moest ik vernemen dat het huis verkocht was. Ook de snelheid van handelen heb ik als erg traag ervaren. Drie weken gedaan over het opstellen van een redelijk standaard voorlopig koopcontract, dat na ondertekening niet direct aanbieden, waardoor bedenktijd later inging etc.

Klaver Makelaardij6,5101
Schoolstraat 6 te Aartswoud6,5

Verkoper van Schoolstraat 6 te Aartswoud

Een aandachtspunt bij Klaver is hun communicatie onderling.Afspraken die dubbel of niet gemaakt of nagekomen worden. Zaken afspreken waar verschillende mensen van Klaver over gaan bellen. Weten van elkaar niet wat er besproken is. Als je 1 aanspreekpunt hebt binnen Klaver lijkt mij dat zeer wenselijk want er was nu vaak irritatie.Voor de rest blij want onze boerderij is na 8 jaar verkocht.

Klaver Makelaardij5,3101
De Stek 28 te Nieuwe Niedorp5,3

Verkoper van De Stek 28 te Nieuwe Niedorp

Valse start gehad; zelf veel tijd moeten investeren om de brochure naar wens te krijgen. Zowel over de tekst als de foto’s waren we niet tevreden.Toen het aankwam op het toesturen van het voorlopig koopcontract hoorden we lange tijd niets. We hebben meerdere keren zelf moeten informeren naar de status met als resultaat elke keer een ander antwoord. We werden niet tot nauwelijks op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en kregen sterk de indruk dat Klaver Makelaardij harder voor de koper werkte dan voor ons, de verkopers. Met name toen de einddatum van de NVM-clausule werd uitgesteld van medio januari naar 1 maart 2017. Er waren twee transacties mee gemoeid en we hadden er geen goed gevoel over. Verstuurde e-mails werden niet beantwoord. Klacht geuit in een stevig gesprek. Verwoord dat we helemaal niet tevreden waren over de dienstverlening. Er werd beterschap beloofd… Toen de koop eenmaal definitief was geen enkele positieve reactie van onze makelaar gehad. Geen felicitatie; geen belletje; helemaal niets. Schandalig! Wel werd er uiteraard haast gemaakt om een “verkocht”-bord te plaatsen. Die hebben we niet al te lang laten hangen.We zouden Klaver Makelaardij niet aanbevelen aan anderen. Jammer dat ze nu pas de actie hebben: “bepaal uw eigen courtage (op basis van uw tevredenheid)”. Dat had ons aardig wat geld gescheeld…

Klaver Makelaardij5,3101
Kievit 57 te Nieuwe Niedorp5,3

Verkoper van Kievit 57 te Nieuwe Niedorp

Wij vonden de communicatie heel moeizaam en altijd op ons initiatief. Verkoop heeft langer geduurd dan verwacht, enige verkoopstrategie vanuit klaver was verlagen van de prijs. Weinig promotie ( alles wat je wilde moest je extra voor betalen, bovenop de (al hoge courtage en startgeld) pas aan het einde kwamen ze met concrete verkoopplannen. Zelf 3 verschillende makelaars binnen klaver gehad, dit is als onprettig ervaren.De uiteindelijke verkoopbegeleiding tussen koper en makelaar hebben we als prettig ervaren.

Klaver Makelaardij6,8101
Korenmolen 27 te Nieuwe Niedorp6,8

Verkoper van Korenmolen 27 te Nieuwe Niedorp

Veel gepush om de vraagprijs te laten zakken, terwijl de hypotheek dat niet toeliet, weinig advies hierover gekregen hoe ik dat zou moeten oplossen.Ook jammer dat mijn ouders, die hun huis een week eerder verkochte, een leuke emmer kregen met allerlei lokale producten als dank voor hun vertrouwen en opdracht, en wij een week later dit niet kregen. Misschien heeft de desbetreffende makelaar deze zelf wel meegenomen naar huis.Het was een leuke attentie geweest, maar helaas!Uiteindelijk is de verkoop goed verlopen.


Klik op één van de thumbnails om het hele artikel te downloaden.

koper-in-beeld-2015

koper-in-beeld

koper-in-beeld-332

koper-in-beeld-333

kopers-in-beeld-2013-1

kopers-in-beeld-2012-2

kopers-in-beeld-2012-1

kopers-in-beeld-2011-3

kopers-in-beeld-2011-2

kopers-in-beeld-2011-1b

kopers-in-beeld-2011-1a

kopers-in-beeld-2010-4

kopers-in-beeld-2010-3

kopers-in-beeld-2010-2

kopers-in-beeld-2010-1

kopers-in-beeld-2009-4

kopers-in-beeld-2009-3

kopers-in-beeld-2009-2

kopers-in-beeld-2009-1

kopers-in-beeld-2008-3

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed