Vragen?
WhatsAppE-mail

Buitenstate Makelaars breidt uit: Lelieveld makelaardij wordt deelnemer

Specialisatie in de bemiddeling bij aan- en verkoop van landelijk gelegen woningen. Dat is Buitenstate Makelaars. Het motto: delen van kennis en van expertise. En: samen sta je sterker. Buitenstate breidt haar samenwerkingsverbanden nu uit: Lelieveld makelaardij wordt Buitenstate Makelaar.

Raymond van de Heijden van Lelieveld makelaardij vertelt: “Wij zijn actief zijn in de ‘Tuin van Midden Brabant’ en voelen ons comfortabel bij de bemiddeling van landelijk gelegen vastgoed. Door deel te nemen aan Buitenstate kunnen we ons nog verder specialiseren in dit bijzondere segment. Ook verwacht ik dat de informele collegiale sfeer veel positiefs gaat brengen en dat de samenwerking met andere kantoren inspiratie geeft”.

Buitenstate focust zich puur op vrijstaand wonen in het buitengebied. De aangesloten kantoren (15 in totaal) hebben veelal een ‘groene’ achtergrond en kennis van het landelijk gebied. Verkopers van woningen in het buitengebied kunnen daardoor profiteren van bijzonder expertise. Zo is iedere verkoop maatwerk en is de formule sterk gedreven op (online) marketing. Een database met tienduizenden contacten en een goed bezochte website met honderdduizenden pageviews per maand zorgt dat de te koop staande woningen goed worden gepromoot.

“Vrijstaande woningen zijn vaak enig in hun soort en verdienen een aanpak op maat, we hebben daarom ook geen vastomlijnde dienstverlening maar kijken heel specifiek naar wat de woning in kwestie nodig heeft”, weet Adriaan van den Heuvel, eigenaar van het gelijknamige makelaarskantoor uit Helmond. “Met de toetreding van Lelieveld hebben we ook sterk het idee dat er weer andere tijden aanbreken. Ondernemers durven weer stappen te zetten en het consumentenvertrouwen groeit sterk. Dat merken we iedere dag aan de gestegen woningverkopen”.

“We gaan er samen wat moois van maken,” lachen Raymond van der Heijden en Adriaan van den Heuvel die zich verheugen op de samenwerking.

Voor meer informatie: www.buitenstate.nl

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed