Buitenstate Makelaars breidt uit: Lelieveld makelaardij wordt deelnemer

Specialisatie in de bemiddeling bij aan- en verkoop van landelijk gelegen woningen. Dat is Buitenstate Makelaars. Het motto: delen van kennis en van expertise. En: samen sta je sterker. Buitenstate breidt haar samenwerkingsverbanden nu uit: Lelieveld makelaardij wordt Buitenstate Makelaar.

Raymond van de Heijden van Lelieveld makelaardij vertelt: “Wij zijn actief zijn in de ‘Tuin van Midden Brabant’ en voelen ons comfortabel bij de bemiddeling van landelijk gelegen vastgoed. Door deel te nemen aan Buitenstate kunnen we ons nog verder specialiseren in dit bijzondere segment. Ook verwacht ik dat de informele collegiale sfeer veel positiefs gaat brengen en dat de samenwerking met andere kantoren inspiratie geeft”.

Buitenstate focust zich puur op vrijstaand wonen in het buitengebied. De aangesloten kantoren (15 in totaal) hebben veelal een ‘groene’ achtergrond en kennis van het landelijk gebied. Verkopers van woningen in het buitengebied kunnen daardoor profiteren van bijzonder expertise. Zo is iedere verkoop maatwerk en is de formule sterk gedreven op (online) marketing. Een database met tienduizenden contacten en een goed bezochte website met honderdduizenden pageviews per maand zorgt dat de te koop staande woningen goed worden gepromoot.

“Vrijstaande woningen zijn vaak enig in hun soort en verdienen een aanpak op maat, we hebben daarom ook geen vastomlijnde dienstverlening maar kijken heel specifiek naar wat de woning in kwestie nodig heeft”, weet Adriaan van den Heuvel, eigenaar van het gelijknamige makelaarskantoor uit Helmond. “Met de toetreding van Lelieveld hebben we ook sterk het idee dat er weer andere tijden aanbreken. Ondernemers durven weer stappen te zetten en het consumentenvertrouwen groeit sterk. Dat merken we iedere dag aan de gestegen woningverkopen”.

“We gaan er samen wat moois van maken,” lachen Raymond van der Heijden en Adriaan van den Heuvel die zich verheugen op de samenwerking.

Voor meer informatie: www.buitenstate.nl

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

  • NVM
  • funda
  • Buitenstate makelaars
  • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
  • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
  • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
  • Versgeperst - Marketing voor vastgoed