Vragen?
WhatsAppE-mail

Nieuw platform maakt bestaand vastgoed transparant voor zorgmarkt

Toetsen op mogelijkheden zorgexploitatie

Eigenaren en verkopers van vastgoed kunnen vanaf nu hun vastgoed laten classificeren door CareStone.nl. Daar kijken zorg(vastgoed)specialisten vervolgens welke vorm van zorg het beste in welk vastgoed kan worden geëxploiteerd. Tevens geeft CareStone.nl aan wat een realistische huurprijs zou kunnen zijn. Het geeft zorgaanbieders, vastgoedeigenaren, beleggers en financiers een vertrekpunt in onderhandelingen.

Het platform verkoopt uitdrukkelijk geen vastgoed en verwijst direct door naar de verkopende partij of de makelaar. “We beoordelen alleen welke vorm van exploitatie het meest succesvol is en brengen het pand vervolgens onder de aandacht van specifieke zorgaanbieders of beleggers”, aldus Arthur Matien, een van de initiatiefnemers. “We willen met het platform Zorg en Vastgoed met elkaar verbinden”. In principe kan iedereen een pand laten toetsen en classificeren. Voor makelaars die zich willen verdiepen in de zorgmarkt biedt het platform middels een lidmaatschap een aantal extra voordelen. “We maken hen onder andere wegwijs in de zorgmarkt, genereren leads uit de zorg, faciliteren een helpdesk en betrekken hen bij de zoekwensen van zorgaanbieders en beleggers”. 

Zorgmarkt

De zorgmarkt is een uiterst complexe markt met dito regelgeving. Het blijkt voor beleggers en financiers vaak moeilijk om te bepalen welke zorgaanbieder een stabiele businesscase heeft en daarmee een stabiel huurder is. Tegelijkertijd is het voor een zorgaanbieder goed te weten wat verantwoorde uitgaven zijn aan vastgoed op basis van zijn zorgexploitatie. Of hij nu huurt of koopt. Daarbij kent elke vorm van zorg specifieke eisen aan het vastgoed en specifieke geldstromen voor huur, service en daadwerkelijke zorg. CareStone.nl maakt een voorselectie en brengt het vastgoed onder de aandacht van een hiermee selecte doelgroep die op haar beurt een suggestie krijgt die mogelijk leidt tot onderzoek en wellicht een transactie.

Verbinding zorg en vastgoed

Het platform is een initiatief van StimuCare en Adviesbureau de Rijk en inmiddels hebben diverse makelaars zich bij het concept aangesloten “Voor ons als makelaar is dit een mooie manier om de zorgmarkt verder te ontwikkelen en de mogelijkheden op het gebied van zorg inzichtelijk te krijgen. Een aantal van onze panden leent zich na classificatie goed voor bijvoorbeeld residentiële zorg in het buitengebied”, aldus Geert Klaver van makelaarsformule Buitenstate die zich met 9 andere makelaars kantoren richt op bemiddeling in vrijstaand en landelijk gelegen woningen.  “Met name in de kleinschalige zorg en binnen gemeenten zien we veel veranderen en dat heeft gevolgen voor de vraag naar zorgvastgoed. Niet alleen in grote steden maar ook in het buitengebied”, aldus Willem Stuut, directeur van StimuCare.

logo_CareStone

Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed