Michelle Grandiek

Management assistent

De koe bij de horens vatten

Mijn naam is Michelle Grandiek, 27 jaar. Na ruim een jaar over de wereld te hebben getrokken en te hebben geslapen in tenten, hostels en campertjes, staat mijn bed tegenwoordig weer op Hollandse bodem. Om precies te zijn, in het schattigste huisje op de Oudegracht in Alkmaar. Mijn jeugd heb ik doorgebracht in het pitoreske Warmenhuizen. Nog altijd kijk ik met plezier terug naar dit ‘dorpse plattelandleventje’. Ik vind het heerlijk om ’s ochtends de auto in te stappen; de groene polder met grazende koeien in het verschiet!

Ik heb mijn leven lang al een enorme passie voor alles omtrent wonen. Na mijn middelbare schooltijd heb ik een opleiding gedaan tot interieuradviseur. Het geeft een heerlijk gevoel om van een huis een thuis te maken! Daarna heb ik de opleiding tot makelaar volbracht en ben ik mijn loopbaan gestart in de bouwsector. Inmiddels heb ik mijn geluk gevonden bij Klaver Makelaardij.

Een goed op elkaar ingespeeld team en plezier in het werk zorgt voor een goede samenwerking met de klant. Iedereen is uniek en met ons enthousiaste team willen wij ieder zijn buitengewone droom uit laten komen!

Kandidaat Register Makelaar Taxateur

Neem contact op

Klaver Makelaardij

Telefoon
0226 414 008

WhatsApp (alleen berichten)
06 146 319 31

E-mail
info@klavermakelaardij.nl

Postadres
Postbus 62
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Bezoekadres
Trambaan 12
Nieuwe Niedorp

Openingstijden
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Ons kantoor is maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.
Van 3 april t/m 31 augustus 2017 zullen wij geopend zijn van 08:30 tot 20:30 uur.

Neem de virtuele tour door ons kantoor! Neem de virtuele tour door ons kantoor!