Joep Kotterlink

RT

Je hoeft niet groot te zijn om ruim te denken

Mijn naam is Joep Kotterlink, ben 50 jaar en woon sinds 2000 in de binnenstad van Alkmaar. Mijn eerste jaren bracht ik door in Amsterdam Noord (geboren in Oostzaan, dus u zult wel enige “zang” in mijn stem horen), maar al op 6-jarige leeftijd verhuist naar Bergen NH. Een prachtige omgeving dicht bij de kust gelegen, maar ook voorzien van een met weids uitzicht aan de polderkant. Mijn ouderlijk huis lag daar en hier kon ik heerlijk genieten van de rust en vrijheid om ons huis heen. Gedurende die periode heb ik van jongs af aan op sportief gebied redelijk mijn best gedaan en daar pluk ik vandaag de dag op zakelijk vlak nog steeds de vruchten van.Sporten is en blijft ook nog steeds mijn ding en helaas worden we er ook niet jonger op!
In 1993 belandde ik meer bij toeval in de Makelaardij, maar vond het direct al een zeer interessant en prachtig vak. Door veel te luisteren naar de meer ervaren makelaars, heb ik mij dit vak geheel eigen gemaakt. Ik ben dus een echte praktijk-man. Door mijn rustige houding, goed luisterend oor en inventief in het denken van oplossingen, ben ik voor en naar mijn klanten een zeer vertrouwd persoon en blijf altijd open en eerlijk. Een eigenschap waarvan ik vind dat je daar nog steeds het verst mee komt.

Door diverse vakstudies in de Makelaardij te volgen alsmede gerichte cursussen, maakt dat tot wie ik vandaag de dag ben. Mijn diploma voor RMT makelaar heb ik in 2014 behaald.
Jarenlang heb ik gewerkt in de kuststreek waarbij ik een grote diversiteit aan woningen, appartementen, villa’s en ander ‘bijzonder’ onroerend goed heb verkocht en aangekocht.
Het voelde dan ook meteen goed toen ik bij Klaver Makelaardij kon werken. Een geheel nieuwe en mooie uitdaging om mij nog meer te specialiseren in ‘buitengewoon’ onroerend goed. Het grote variërende aanbod en grote werkgebied, de professionaliteit, maar vooral de warmte en sfeer bij alle medewerkers en het kantoor, maken dit een perfecte werkomgeving oor mij.
Daar mijn schat van een vriendin Judith en haar twee kids (Matsie en Emi) in Warmenhuizen wonen, komt er wellicht binnenkort een ‘buitengewone’ woning vrij in deze omgeving. Daar zit ik in ieder geval op de juiste plek voor.

Nederlands Register Vastgoed Taxateurs

Neem contact op

Klaver Makelaardij

Telefoon
0226 414 008

WhatsApp (alleen berichten)
06 146 319 31

E-mail
info@klavermakelaardij.nl

Postadres
Postbus 62
1733 ZH Nieuwe Niedorp

Bezoekadres
Trambaan 12
Nieuwe Niedorp

Openingstijden
Wij zijn telefonisch bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur.
Ons kantoor is maandag tot en met vrijdag geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.
Van 3 april t/m 31 augustus 2017 zullen wij geopend zijn van 08:30 tot 20:30 uur.

Neem de virtuele tour door ons kantoor! Neem de virtuele tour door ons kantoor!