Teamlid

Bo Groen

Buitengewoon Makelaar

Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden

Mijn naam is Bo Groen en ik ben woonachtig in Heerhugowaard de Noord. Eind 2017 heb ik mijn bachelor HBO Commerciële Economie met succes weten af te ronden. Na het behalen van deze opleiding heb ik besloten om mij te specificeren in de makelaardij, daar de opleiding Commerciële Economie een vrij brede opleiding is. Naast de makelaardij heb ik een grote passie voor voetbal. In het tenue van Hugo Boys ben ik op zondagen te vinden op de voetbalvelden in de kop van Noord-Holland.

Met een vader actief in het vastgoed, een zwager als projectontwikkelaar en een tweelingbroer als makelaar wordt er in mijn directe omgeving veel over de vastgoed en makelaardij gesproken.

Gedurende een week bij Klaver Makelaardij beleef je onwijs veel. Een werkweek bij Klaver Makelaardij is daarom zeer divers. Het rijden door de polder op weg naar bijvoorbeeld een bezichtiging geeft veel voldoening. Bovenstaande punten zorgen ervoor dat het een voorrecht is om bij deze mooie, innovatieve en bovenal kwalitatief goede makelaardij te werken.

Maak kennis met mijn collega’s

Kom langs!

Onze thuisbasis heeft een bar, open haard en een heerlijke tuin. Een inspirerende werkplek met huiselijke sfeer. Wij nodigen u graag uit aan de tafel die al meer dan honderd jaar familiebezit is. Om hier, in Huize Klaver, te doen waar wij goed in zijn: u helpen nieuwe woonplannen te smeden.

Maak een afspraak
Neem contact op of kom langs op kantoor.
De koffie staat klaar!

Contactformulier →Of bel direct: 0226 555 777
Team Klaver
Openingstijden

Contactformulier