Vragen?
WhatsAppE-mail


Scheringa Museum Opmeer verkocht

Bij direct omwonenden viel al eerder de officiële brief op de mat, waarmee wij hen de primeur van het nieuws gaven: het buitengewone pand is officieel overgedragen aan de SVE Group. De vastgoedorganisatie is van plan het complex te verbouwen en er een combinatie van wonen en zorg te realiseren. De exacte plannen staan nog niet zwart-wit op papier, maar de gesprekken tussen de eigenaar en de gemeente Opmeer lopen inmiddels. Zeker is in ieder geval dat het pand wordt aangepast en afgebouwd, zodra de plannen rond zijn.

scheringa-museum

Verrijking voor de gemeente

Wij zijn erg blij om te vermelden voor de omwonenden dat er na al die jaren weer leven in het pand komt. De voorgenomen expoloitatie is een verrijking voor de regio. Het plan speelt in op de groeiende zorgbehoefte, draagt bij aan de oplossing van het woningtekort en het brengt werkgelegenheid. Hiermee kan de trots voor het gebouw weer terugkomen!

Buitengewone reis

Na de val van de DSB bank in 2009 stond het onafgebouwde pand leeg. Al even lang zongen geruchten rond op over mogelijke nieuwe eigenaren en bestemmingen. In april 2017 namen wij als Klaver Makelaardij het in verkoop. Alles begon met verlangen, kijkend naar hoe het wel kon. Dit was een bijzondere, intensieve reis. Het halen van de eindstreep voelde als een Olympische prestatie.

56662727

Planning

Een planning van de nieuwe ontwikkelingen volgt zodra het plan van SVE Group concreter wordt. Wij zullen als Klaver Makelaardij betrokken blijven bij het project, omdat wij enkele van de mogelijke wooneenheden zullen gaan verkopen.

Interesse of gewoon graag op de hoogte blijven van de buitengewone ontwikkelingen? Laat hieronder uw gegevens achter en ontvang als eerste meer nieuws!
Neem contact op of kom langs op kantoor. De koffie staat klaar!

Contactformulier

Er ging iets mis bij het versturen, controleer het formulier en probeer het nog eens.

Uw telefoonnummer mag maximaal 3 streepjes en/of spaties bevatten.

Vind uw droomwoning via het Klaver Zoekprofiel!

In ons gratis zoekprofiel kunt u eenvoudig uw woonwensen aangeven. Komt er iets nieuws in de verkoop wat aan uw woonwensen voldoet? Dan krijgt u het object ca. 5 dagen voordat het op funda verschijnt per mail toegestuurd. Zo bent u altijd als eerste op de hoogte van ons, voor u relevante, aanbod! Buitengewoon toch?

De voordelen van het Klaver Zoekprofiel:

 • Ontvang het aanbod dat bij uw woonwensen past ca. 5 dagen voordat het op funda staat;
 • Toegang tot stille verkoop panden;
 • Direct inzicht in documenten bij iedere woning (NVM-vragenlijst, bestemming, kadastrale gegevens en overige aanvullende documenten);
 • Uw eigen omgeving met uw favoriete objecten, gedownloade documenten en aangevraagde brochures;
 • Naar wens ook een gratis abonnement op het Buitengewoon Magazine.

Heeft u vragen over het zoekprofiel of wilt u hulp bij het aanmaken van een profiel?

Onze “Match-maker” Maartje helpt u graag!

Het Klaver Woningdossier voor verkopers!

Het Klaver profiel biedt naast het Zoekprofiel ook het Woningdossier voor verkopers. In het woningdossier bieden wij verkopers inzicht in de statistieken van hun te koop staande woning. In het overzichtelijke dashboard ziet u als verkoper hoeveel mensen uw woning hebben bekeken via de verschillende kanalen (websites en social media) en krijgt u inzicht in de contactaanvragen.

De voordelen van het Klaver Woningdossier voor verkopers:

 • Inzicht in de statistieken van uw woning (websites & social media);
 • Inzicht in de contactaanvragen voor uw woning;
 • Toegang tot uw documenten (facturen & offertes).

Let op! Gelieve een wachtwoord invullen met minimaal 6 karakters.

Vragen? Neem contact met ons op

Openingstijden
Ons kantoor is van maandag tot en met vrijdag
geopend van 8:30 tot 17:00 uur.
Zaterdag en 's avonds alleen op afspraak.

Als eerste ons woningaanbod ontvangen?

Met een gratis Klaver Profiel ontvangt u als eerste ons nieuwe woningaanbod, voordat wij het op Funda plaatsen, in uw inbox.

Maak gratis Klaver Profiel aan

 • NVM
 • funda
 • Buitenstate makelaars
 • Nederlands Register Vastgoed Taxateurs
 • NWWI - Nederlands Woning Waarde Instituut
 • Carestone - Verbindt zorg en vastgoed
 • Versgeperst - Marketing voor vastgoed